1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 2. Hafta / Giresunspor - Altay

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 2. Hafta / Giresunspor - Altay

7 Eylül 2008 Pazar

16:00

Hakem : İlker Meral

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Giresun inanılmaz şekilde verdi maçı ..2-3

Nesil
    2007
    Yer
    .

Altay mucizesi: 2-3
    Bank Asya 1. Lig'de ikinci hafta karşılaşmasında Altay, 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada Giresunspor'u deplasmanda son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 mağlup etti.
    Altay'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 76. dakikasında Tiago, 90. dakikasında Mehmet Budak ve 90+1. dakikasında Şehmuz'dan geldi. Giresunspor'un gollerini ise 53. ve 56. dakikada Aydın kaydetti.

Geçen hafta Kardemir Karabük'e deplasmanda 1-0 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Giresunspor, bu hafta da Altay'a 3-2 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü.

Sezona 3-2'lik Kartalspor galibiyetiyle başlayan Altay ise Giresunspor deplasmanından da son dakikalarda bulduğu gollerle galibiyetle ayrılarak ligdeki puanını 6'ya yükseltti.

Sezon başında kurduğu iddialı kadrosuyla Bank Asya 1. Lig'in iddialı takımları arasında gösterilen Altay, gelecek hafta derbi maçında Karşıyaka ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

STAT: Giresun Atatürk
    HAKEMLER: İlker Meral, Nihat Samuk, Hakan Eygü
    GİRESUNSPOR: Metin Aktaş, Barış, Fırat, İbrahim Çelik, Mehmet Yılmaz, Koray, Tolga, Anton (Cisse dk. 73), Aydın, Sinan (Enver dk 12) (Cem Sinan dk 67), Hasan Aydınlı
    ALTAY: Bülent Ataman, Onur (Molina dk. 58), Erdi (Mustafa dk. 70), Merter, Şeyhmus, Tiago, Ercan, Erdal, Mehmet Sedef, Burak (Yasin dk. 61), Mehmet Budak
    GOLLER: Aydın (dk. 53 ve 56) (Giresunspor), Tiago (dk. 76), Mehmet Budak (dk. 90), Şeyhmuz (dk. 90+1) (Altay)
    SARI KARTLAR: Onur, Erdal (Altay), Barış (Giresunspor)

07.09.2008
    Kaynak : Sporx.com ve İHA

Bir ara baktığımda Giresunspor önde idi.Çok yazık olmuş.Geniş değerlendirmeyi Murat abi yapacaktır
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu takımla bu kadar olur.Diyorum maçın genel değerlendirmesi bu cümledir.İftara gidiyorum şimdi akşam genişçe yazacağım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

2-0 dan maç mı verilir ah giresın ah

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Altay'ım Benim, Biricik Sevgilim !

Mucizelerin Takımıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Altay'ım Benim, Biricik Sevgilim !

Mucizelerin Takımıyız
    Mucizeyi başaran tek isim MEHMET BİRİNCİ !!!

75 dakika boyunca sahada 10 üzerinden 10 ile oynayan Alex'i sen oyundan al yerine bir forvet daha koy maç 2-0 rakip 4 forvete dönmüş biz hala 2 forvetiz.Birde Alex'i almışsın oyundan.

75-90 dakikaları arasında Altay 8 tane net gol posizyonu yakaladı.4 tanesini Metin Aktaş çıkardı %100 lük posizyondu.3 tanesi gol oldu bir tanesi de auta gitti.

Altay'a tebrikler.

Mehmet Birinci artık istifa et !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Altay'ımı tebrik ederim Bu sene Süper Lig'e geliyoruz...

Mesaj Yetkileri