1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Yardimcilarima Oyuncu Aratamiyorum

Exclamation Yardimcilarima Oyuncu Aratamiyorum

yaa gözlemçi koçlarıma oyuncu aratamıyorum yardımm lütfenn!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sorununuzu daha açık bir şekilde belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Aratamıyorsunuz derken talimat vermenize rağmen oyuncu bulmuyorlar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar benimde sorunum şu.Maçlardan önce rakip takımlarla ilgili bilgiler geliyordu bana.Hangi taktikle oynadıkları falan.Artık gelmiyor.Deliricem.Birkaç personelim başka takıma gitti.Yenisinide almadım.Acaba bu yüzden olabilirmi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berkay tahminen scout'un kalmadı takımda. O yüzden bilgi alamıyorsun.

bedwey sende sorununu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Resimdeki numaralara göre;

1 numaralı yer gözlemci ekranımıza yönlendiriyor.

2 numarada ise takımdaki scoutları görebiliyoruz. İsimlerin solundaki üçgenlere tıklayarak istediğiniz scoutu seçebiliyorsunuz.

3 numaradaki butona ise görevlendirmek istediğimiz scoutu seçtikten sonra basıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor.

Bu ekranda scoutu nereye göndereceğimizi belirliyebiliyoruz. En üstteki seçenek rakip takımı izlemeye yollar scoutumuzu. (ibob senin soruna cevap burası). 2. sıradaki ise scoutumuzu belli bir ülkeye yollamamızı sağlar. Türkiye, Almanya, İtalya gibi. (Burada dikkat edilmesi gereken konu bazı küçük takımlarda bu ülkelerin sınırlı olması. Neden heryere gönderemiyorum demeyin). 3. sıradaki link scoutu dünya üzerinde belirli bir noktaya göndermemizi sağlar. Doğu Avrupa, Asya gibi. Ülkeye göndermekten farkı scout yalnızca tek ülkeyle sınırlı kalmaz o bölgedeki tüm ülkeleri araştırır. Son seçenekte scoutu belirli bir turnuvaya göndermemizi sağlar. Şampiyonlar Ligi, UEFA gibi, ve açık olan liglerede scout gönderebilme şansınız var. Bu scoutlar turnuva boyunca turnuvayı izler ve oyuncuları rapor eder.

Rapor edilen oyuncularıda ilk resimdeki 1 numaralı alandan gözlemci alanına gelerek ilgili scoutu seçerek ulaşabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1502005 adını bilmiyorum ama tam benim yapacağım şeyi yapmışsın
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adım Emre.

Sorun yaşayan arkadaşlar sorunları ile ilgili bilgi verirlerse konu altında seviniriz. Halloldu hallolmadı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre abi ss'ler için çok sağol.Fm'de bir özellik daha öğrenmiş oldum.

Mesaj Yetkileri