Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Gheorghe Popescu | Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arrow Gheorghe Popescu | Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database

Gheorghe Popescu | Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database

Evet arkadaşlar sizlerle yeni bir kariyer paylaşmak istiyorum.Ve bu kariyerimde geçmiş futbol yaşantısında büyük başarılar elde etmiş ve efsaneler arasında yer alan Gheorghe Popescu ile oynamak istedim. İnşallah beğenerek takip ettiğiniz bir jariyer olur.

Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database ile İNGİLTERE - İTALYA - İSPANYA ve TÜRKİYE birinci liglerini açtım.

************************************************** *************************

Ankara'da Gece Operasyonu.

Bu sezon ligte Avrupa Lupalarına katılmayı ve Fortis Türkiye kupasını alarak tarihindeki ilk kupayı almak istiyen Ankaraspor yönetimi dün gece başkan Ruhi Kurnaz'ın evinde acil toplantı yapark Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bugüne kadar yaptıkları hizmete teşekkür ederek klubun daha ileriye taşımak için başka bir menajerle çalışmal istediklerini açıklayarak Aykut Kocaman'ın görevine son verdi.

Ankaraspor'da Romen Dönemi.

Dün gece süpriz bir operasyon ile Teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine son veren Ankaraspor yönetimi. Futbol şubesi'nin başına ve Ankaraspor futbol klubünün başına teknik direktör olarak Avrupada ve Türkiye'de futbolculuk zamanında büyük ün ve saygı kazanmış bir isim olan Romen teknik adam Gheoghe Popescu ile anlaştı.
    Ankaraspor bu operasyonun ardından Futbol şubesinin başına tam yetki ile Avrupada ve Türkiye'de isim yapmış ve saygı gören Gheorghe Popescu ile anlaştıklarını doğrulıyarak. Hedeflerine yeni hocaları ile ulaşıcaklarına emin olduklarını açıkladılar.

Ankaraspor A.Ş. dün ve bugün medyada çıkan haberlerden sonra resmi internet sitesinde Teknik direktör değişikliğini doğruladı. Aykut Kocamanın görevine son verildiği ve yerine Futbol şubesinin başına tam yetki ile Romen Gheorghe Popescu getirilğini açıkladı.

************************************************** ************************************************** ******

ANKARASPOR A.Ş.

Kulüb Tarihi

Ankaraspor A.Ş., 6 Haziran 1978 yılında Ankara’da Ankara Belediye Spor Kulübü ismi ile kuruldu. 1984 yılına kadar Ankara Belediyespor Kulübü olarak faaliyetlerini sürdürdükten sonra sırası ile Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve 1998 yılında Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü adlarını aldı. Son olarak 2005 yılında Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde futbol branşı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinden çıkartılarak Ankaraspor A.Ş. ismi ile özelleştirildi.

Mavi ve Beyaz renklerle kurulan Ankaraspor A.Ş. sembol olarak ise kendisine güç ve asaleti temsil eden, bir dönem Anadolu’da ve özellikle Ankara çevresinde de yaşayan Anadolu Leoparı’nı seçti ve ambleminde Anadolu Leopar’ını kullandı.

2005 yılına kadar 17 branşta 750 Sporcu ile mücadele eden Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü pek çok dalda şampiyonluk ve madalya kazandı.

Ankaraspor A.Ş., 2003-2004 sezonu sonunda TFF Lig A kategorisinde 3. olarak Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazandı.

2005-2006 sezonunda İnter-Toto Kupası müsabakaları ile Avrupa arenasına da çıkan Ankaraspor A.Ş. Avrupa Kupalarında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Ankaraspor A.Ş.’nin göze batan diğer başarıları arasında 2004-2005 sezonunda aldığı Süper Lig 7.liği ve 2002-2003 sezonunda Lig A’da mücadele ederken katıldığı Türkiye Kupası’nda yarı finale kadar çıkması sayılabilir. Ankaraspor A.Ş., TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 4’lü turnuvada 2004 ve 2005 yıllarında şampiyon olarak şampiyonluk kupalarını müzesine götürdü.

Amacı Türk Futbolu’na profesyonel bir biçimde hizmet etmek olan Ankaraspor A.Ş. 2006-2007 sezonunda profesyonelleşme ve kurumsallaşma hamlelerini başlatarak bu konuda ciddi adımlar atmıştır.

30 yıllık mazisiyle Ankaraspor A.Ş., Türk Futbolu’nda kalıcı başarılara imza atmayı, Türk Gençliği’ne hakkettiği düzeyde spor imkanı sağlamayı ve Türk Futbolu’nu Dünya çapında tanıtmayı kendisine ilke edinmiştir.

Kulüb Başkanı

Yenikent ASAŞ Stadyumu

Yönetim

İdari Kadro

Takım Bilgileri

Yenikent ASAŞ Tesisleri

Taraftarımız ( Leoparlar)

Takım Kadrosu

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538 okudum, kabul ediyorum.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2008 at 20:13

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güzel bir tanıtım yapmışsın çok hoşuma gitti. Başarılar diliyorum, umarım uzun soluklu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

tanıtım şekl benimde hoşuma gitti başarılar dlyorum

Bencede güzel tanıtım başarılar dilerim ama ilgi çok az arkadasım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özenerek Hazırlamışsın Tanıtımı Beyendim Fakat Seçtiğin Takımı Melih Gökçek İsimli Şahıs Yüzünden Hep Antipatik Buluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oooo koçumsun ya Coştur bakim Ankaramı Ben 5 yılda 4 Şampiyonluk yapmıştım Ankarayla Sonra GS ye geçtim Ankara hala ilk 3 de felandı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim girişi beğendim umarım girişte olduğu gibi kariyerdede başarılı olursun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arrow

Gheorghe (Giga) Popescu'yu Tanıyalım...

Gheorghe Popescu, (d. 9 Aralık 1967, Kalafat) Rumen futbolcu.
    Steaua Bükreş'te ve PSV Eindhoven'da oynadığı yıllarda kendini gösterdi. Kısa bir süre Tottenham'da forma giydikten sonra Barcelona'ya transfer oldu ve takımın kaptanlığını üstlendi.
    Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğunu yaşadıktan sonra 1997'de Galatasaray'a transfer oldu. Popescu 2001-02 sezonunda Lecce'ye transfer olana kadar sarı-kırmızılı forma ile 3 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye, 1 UEFA Kupası ve 1 de Süper Kupa kazanarak Galatasaray'a büyük emekler vermiştir. En yakın dostlarından biri de Gheorghe Hagidir.Ayrıca 2000 yılındaki Galatasaray-Arsenal UEFA KUPASI finalinde maç penaltılara gitmiş ve son penaltıyı gole çevirerek UEFA Kupasını takımına kazandırmıştır
    Futbolculuk Kariyeri:
    Steaua Bükreş (1988-1990)
    PSV Eindhoven (1990-1992)
    FC Barcelona (1992-1994)
    Tottenham Hotspur (1994-1997)
    Galatasaray SK (1997-2001
    U.S. Lecce (2001-2003)
    Hannover 96 (2002-2003)

Aykut Kocaman'ın yerine getirilen Romen teknik adam Gheorghe Popescu düzenlediği ilk basın toplntısında tekrardan Türkiye'ye gelmenin çok güzel olduğunu. Futbolvuluk yıllarında Galatasaray'da yaşadığı mutlulukları teknik adam olarak Ankaraspor'da yaşamak istediğini açıkladı. Ayrıca takımdaki yabancı oyuncularla çoğuyla çalışmak istemediğini ve çoğunun göderileceğini fakat bu isimlerinin şimdilik basına verilmeyeceğini açıkladı. Giden yabancıların yerine gelecek vaadeden genç yeneteklerin getirilip Ankaraspor'un hem bu sezonda başarılı omasını hemde geleceğini kurmak istediğini belirtti.

Ankaraspor yeni seozn öncesi yeni teknik patronları Gheprghe Popescu ile ilk antremanına çıktılar. Antremanda yerli futbolcuların neşesi göze çarparken teknik sorumlu Popescu'nun dün yaptığı basın toplantısında yabancılarla yolların ayrılacağı yönünde yaptığı açıklamadan sonra yabancı morallerinin biraz bozuk olduğu gözlemlendi.

Antereman sonunda Popescu takımının orta sahasında bir takım değişikliğe gidiceğini belli etti.Sezon öncesi kurmaylarla yapılan toplantıda Popescu'nun aldığı raporda bu doğruda olduğu basın mensupları arasında konuşuldu.
    Kardeş Klubü Açıklaması
    Antreman sonrası Futbol şubesi tarafından Malta'nın Marsaxlokk FC. klubü ile kardeş klub olarak anlaştıklarını açıkladı.

Ayrıca Popescu transfer çalışmalarının startının verildiği ve kulüblerinde yer alan futbolcularada bir çok kulbün talib olduğunu ve bu durumların en kısa zamanda sonuçlanacağını açıkladı. Yeni sezona taraftarlarını eğlendirecek ve heyecanlandıracak isimlerle irtibata geçtiklerini ve en kısa zamanda yeni isimlerin imzalarını basına sunucaklarını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yabancılar İle Yollar Ayrıldı.

Ankaraspor'da göreve başladığı ilk dakikalardan irtibaren takımdaki yabancılarla yola devam etmiyceğini dile getiren futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu futbolcuları için bir çok teklifin olduğunu ve bu teklifleri değerlendirdiklerini söylemesi üzerinden 24 saat geçmesinin ardından. Çalışmalar son hızla devam etti ve nihayetinde giden futbolcular belli oldu.Ayrıca Popecsu tarafından bir kez daha dile getirilen konu ise giden futbolcuların yerine en kısa zamanda çok daha kaliteeli yeni oyuncuların alınacağını söyledi.

İşte Giden Futbolcular:

Lomell, JAmes Karşılıklı anlaşma sonucu kontratına son verildi.

Batak, Radoslav $850B Karşılında Bursaspor ile anlaştı.

Hamilton $625B Karşılığınsa Eskişehirspor ile anlaştı.

Senecky, Stefan $375B Karşılığında Bulgaristan'ın Litex takımı ile anlaştı.

Tita $700B Karşılığında Belçika'nın Mons takımı ile anlaştı.

Risp, Fredrik $1,8MN Karşılığında Almanya'nın Hannover takımı ile anlaştı.

de Nigris, Antonio $1,4MN Karşılığında Meksika'nın Queretaro ktakımı ile anlaştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

de nigris,tita,risp bunlar büyük kayıp bence tamamen kontratak futbolu ile oyna bence takım yatkın başarılar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Popescu'nun Güney Amerika'ya Futbolcu Avına Çıktı.

Ankaraspor A.Ş. futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu takımda düşünmediği ve gözden çıkardığı yabancıların yerine daha iyi , daha yeteneklilerinive aynı zamada takıma geri dönüşümleri daha büyük olucak oyuncuları araştırmak ve onları takıma kazandırmak amacı ile Güney Amerika'ya futbolcu acına çıktı. Kulübten yapılan açıklamada Futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu'nun en kısa zamada yeni futbolcular ile anlaşıp kampa katılmarını planladıklarını açıkladı. Öte yandan Türkiye'nin önde gelen spor adamları Popescu'nun bir zamanlar takım arkadaşı olduğu Jardel ile görüşeceğini ve kadroya katma düşüncesi olduüunu ayrıca River Plate'de oynıyan bir zamanlar Maradona'nın veliahtı olarak gözterilen Ariel Ortega ile masaya oturacağını iddia ettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başarılar,etkileyeci görsellikte bir giriş olmuş.
    Kullandığı tema da ssleri tamamlıyor.Adı nedir o temanın?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boca'nın Yeni Tevez'i Ankaraspor'da.

Göreve başladığından beri kulübteki yabancılarla çalışmayacağını her defasında dile getiren Ankaraspor A.Ş. futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu yabancı oyuncuları ile yollarını ayrıdıktan sonra gidenlerden daha genc daha yetenekli ve ilerde Ankaspor'a çok büyük getiriler sağlıyacak transferler için Güney Amerikaya futbolcu avına çıkmıştı. Gheorghe Popescunun Güney Amerika çalışmalarının ilk meyseini aldı. Boca Juniors'un yeni Tevez olarak lanse ettiği ve aynı zamanda Arjantin 20 yaş altı milli takımındada forma giyen Pablo Mouche'yi $130B 'a renklerine bağladı. Anlaşmanın ardından kameraların karşısına çıkan Mouche hayatındaki en büyük hayalinin büyük bir Avrupa kulübünde top oynamak olduğunu ve bu hedefi için ilk adımınında Ankaraspor olduğunu söyledi. Ankara'da göstericeği futbolla hem kendisini Avrupa'ya tanıtmayı hemde Ankara temsilcisine tarihindeki ilk kupaları kazandırmak istediğini söyledi. Moucheden sonra söz alan Futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu yetenekli ve genç bir futbolcuyu kadroya bağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını Mouche'nin Ankaraspor'a ço büyük katkılar sağlıyacağını söyledi. Sözlerine transfer çalışmalarının devam ettiğini ve dünya futbolunda önümüzdeki senelerde söz sahibi olucak futbolcuları renklerine katmalarının an meselesi olduğunu söyledi ve basında çıkan Jardel ve Ortega haberlerini yalanlıyarak toplantıya son verdi.
    Last edited by Tonguc86 : 29.Ekim.2008 at 04:18

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süper İkili Ankara'da.

Güney Amerika'da futbolcu avına devam eden Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu Boca'dan Mouche transferinin ardından bir diğer bombayıda patlattı. Arjantin'İn en büyük iki takımından biri olan Rİver Plate'de top koşturan mükemmel ikili Matias Abelairas ile Diego Buonanotte 'yi renklerine bağladı. River Plate'nin büyük umut bağladığı iki genç orta sahanın transferi Arjantin'de büyük bir yankı yarattı. Arjantin medyası bu ikilinin Arjantinde oynadığı futbolu Türkiye'dede aynı şekilde yansıtabilirlerle Ankaraspor'un şampiyonluk yarışında kesinlikle isim sahibi oluaklarını söyledi. İki futbolcununda ilerliyen zamnlarda Arjantin milli takımında yer alıcaklarına kesin gözüyle bakan Arjantinli spor adamları bu iki yeteneğin kısa bir süre sonra Avrupa'nın büyük kulüblerinin dikkatini çekerek Avrupa'da top oynıyacaklarını söyledi. Ankaraspor A.Ş futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu futbolculara verilen bonservis bedellerini Matias Abelairas'e $250B , Diego Buonanotte ise $ 1,1MN ödediklerini açıkladı ve transferlerin son bulmadğını devamının geliceğini açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben herkes gibi düşünmüyorum.Yabancıları göndermen iyi olmuş.Zaten oyunda bir sürü yabancı genç yetenek var.Bu genç yeteneklerden 8 tane kaliteli bulmak ta zor olmasa gerek.

Yeni transferlerinden bir tek buonanotteyi tanıyorum.Ama Arjantinden dandik adam çıkmaz.

Kariyerinde başarılar...

Sol bekte eksik varsa German Voborili öneririm,pişman olmazsın

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Diego Buonanotte transferi çok iyi olmuş.Transferler Güzel.Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okudum en güzel kariyerlerden biri umarım Avrupa'dan da genç yetenek alırsın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    BizE HeR YeR TRabzoN

transferlerin gayet güzel başarılar diliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

transferler geleceğe yatırım olmuş.titayı satman kötü olmuş bence çok iy oynuyor oyunda tita

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Güzel anlatım güzel transferler devamını bekliyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

De Nigres'i 1 sene kadronda tutsaydın daha ıyı olurdu bence Kariyerınde Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gayet iyi bir giriş takip edeceğim yabancıLarLa yoLLarı ayırman da iyi oLmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transferlerin Türkiye liginde çok iyi işler çıkaracaktır. İlerleyen süreçte bu oyuncuların maddi getirisinide düşünürsek iyi transferler olarak göze çarpıyor. Tabi takımdaki yabancılardan bazılarının gitmesi normal olsada bir kaç iyi ismi takımda tutmalıydın.

sakary Ali Misafir

mükemmel bir kariyer tebrik ederim kardeşim seni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devamını bekliyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

AMLC mevkisinde oynayan Slovak bir genç vardı. Adını unuttum ama tam ssizin takımınıza göre. Hatta Maribor'da oynuyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    AMLC mevkisinde oynayan Slovak bir genç vardı. Adını unuttum ama tam ssizin takımınıza göre. Hatta Maribor'da oynuyor.
    Mihelicden mi bashsediyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Husain Kaebi 'yi ücretsiz alabilirsin. Defansın sağında ve orta sahada oynatabilirsin. Türkiye ligini çok rahatlıkla kaldırabilir. İlerde de alıcısı çok oluyor.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri