Gheorghe Popescu | Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database
Evet arkadaşlar sizlerle yeni bir kariyer paylaşmak istiyorum.Ve bu kariyerimde geçmiş futbol yaşantısında büyük başarılar elde etmiş ve efsaneler arasında yer alan Gheorghe Popescu ile oynamak istedim. İnşallah beğenerek takip ettiğiniz bir jariyer olur.
Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database ile İNGİLTERE - İTALYA - İSPANYA ve TÜRKİYE birinci liglerini açtım.
Ankara'da Gece Operasyonu.
Bu sezon ligte Avrupa Lupalarına katılmayı ve Fortis Türkiye kupasını alarak tarihindeki ilk kupayı almak istiyen Ankaraspor yönetimi dün gece başkan Ruhi Kurnaz'ın evinde acil toplantı yapark Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bugüne kadar yaptıkları hizmete teşekkür ederek klubun daha ileriye taşımak için başka bir menajerle çalışmal istediklerini açıklayarak Aykut Kocaman'ın görevine son verdi.
Ankaraspor'da Romen Dönemi.
Dün gece süpriz bir operasyon ile Teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine son veren Ankaraspor yönetimi. Futbol şubesi'nin başına ve Ankaraspor futbol klubünün başına teknik direktör olarak Avrupada ve Türkiye'de futbolculuk zamanında büyük ün ve saygı kazanmış bir isim olan Romen teknik adam Gheoghe Popescu ile anlaştı.
Ankaraspor bu operasyonun ardından Futbol şubesinin başına tam yetki ile Avrupada ve Türkiye'de isim yapmış ve saygı gören Gheorghe Popescu ile anlaştıklarını doğrulıyarak. Hedeflerine yeni hocaları ile ulaşıcaklarına emin olduklarını açıkladılar.
Ankaraspor A.Ş. dün ve bugün medyada çıkan haberlerden sonra resmi internet sitesinde Teknik direktör değişikliğini doğruladı. Aykut Kocamanın görevine son verildiği ve yerine Futbol şubesinin başına tam yetki ile Romen Gheorghe Popescu getirilğini açıkladı.
************************************************** ************************************************** ******
ANKARASPOR A.Ş.
Kulüb Tarihi
Ankaraspor A.Ş., 6 Haziran 1978 yılında Ankara’da Ankara Belediye Spor Kulübü ismi ile kuruldu. 1984 yılına kadar Ankara Belediyespor Kulübü olarak faaliyetlerini sürdürdükten sonra sırası ile Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve 1998 yılında Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü adlarını aldı. Son olarak 2005 yılında Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde futbol branşı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinden çıkartılarak Ankaraspor A.Ş. ismi ile özelleştirildi.
Mavi ve Beyaz renklerle kurulan Ankaraspor A.Ş. sembol olarak ise kendisine güç ve asaleti temsil eden, bir dönem Anadolu’da ve özellikle Ankara çevresinde de yaşayan Anadolu Leoparı’nı seçti ve ambleminde Anadolu Leopar’ını kullandı.
2005 yılına kadar 17 branşta 750 Sporcu ile mücadele eden Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulübü pek çok dalda şampiyonluk ve madalya kazandı.
Ankaraspor A.Ş., 2003-2004 sezonu sonunda TFF Lig A kategorisinde 3. olarak Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazandı.
2005-2006 sezonunda İnter-Toto Kupası müsabakaları ile Avrupa arenasına da çıkan Ankaraspor A.Ş. Avrupa Kupalarında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.
Ankaraspor A.Ş.’nin göze batan diğer başarıları arasında 2004-2005 sezonunda aldığı Süper Lig 7.liği ve 2002-2003 sezonunda Lig A’da mücadele ederken katıldığı Türkiye Kupası’nda yarı finale kadar çıkması sayılabilir. Ankaraspor A.Ş., TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 4’lü turnuvada 2004 ve 2005 yıllarında şampiyon olarak şampiyonluk kupalarını müzesine götürdü.
Amacı Türk Futbolu’na profesyonel bir biçimde hizmet etmek olan Ankaraspor A.Ş. 2006-2007 sezonunda profesyonelleşme ve kurumsallaşma hamlelerini başlatarak bu konuda ciddi adımlar atmıştır.
30 yıllık mazisiyle Ankaraspor A.Ş., Türk Futbolu’nda kalıcı başarılara imza atmayı, Türk Gençliği’ne hakkettiği düzeyde spor imkanı sağlamayı ve Türk Futbolu’nu Dünya çapında tanıtmayı kendisine ilke edinmiştir.
Kulüb Başkanı
Yenikent ASAŞ Stadyumu
Yönetim
İdari Kadro
Takım Bilgileri
Yenikent ASAŞ Tesisleri
Taraftarımız ( Leoparlar)
Takım Kadrosu
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538 okudum, kabul ediyorum.