Rize maçında takımımız güzel bir oyun sergiledi...Fakat golü atanın kazanacağı bir maçtı ve öyle oldu.Malatya maçında çıkışa geçebiliriz takım seyirciyi görecek göğüsleri kabaracak inşallah malatyayı yeneriz...
Rize maçında takımımız güzel bir oyun sergiledi...Fakat golü atanın kazanacağı bir maçtı ve öyle oldu.Malatya maçında çıkışa geçebiliriz takım seyirciyi görecek göğüsleri kabaracak inşallah malatyayı yeneriz...
Last edited by Emurafu : 19.Eylül.2008 at 20:48
orduspor'a sonsuz başarılar haydi görelim sizi
Tarih : 19.09.2009
daha 1 sene var maca yahu,erkenden acmissin konuyu
Saka bir yana,bu macin berabere bitecegini düsünüyorum.
Düzelttim tarih'i..Hiç dikkat etmedim
Ben takımdan çok umutluyum..Rizedeki maç tarlada olmasa idi puan alabilirdik..Ama olmadı..Yarın insallah maçı alacagız..İşden'de izin alıp maça gidicem![]()
Geçen gün Ordu'da geziyordum Fidangör'de Akaminko ve Bruno geziyorlar yanlarında da takım elbiseli bir adam oldukça mutlulardı.Bu konuda çok sevindim demek ki memnunlar Ordu'da yabancı oyuncular için bu çok önemlidir.
Ordu'ya başarılar diliyorum.Malatya fena takım değil ancak geçen hafta evlerinde aldıkları Manisaspor mağlubiyeti sonrası morallerin bozuk olacağını düşünüyorum.Ordu'da kendi evinde kazanmasını biliyor.
Maç skoru 1-0.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ufuk Ateş 25. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı...
ORDUSPOR DÖRT DÖRTLÜK!..
Bank Asya 1. Lig'de Orduspor, Malatyaspor'u 4-2 yendi.
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Erbay Aydemir xxx, Nihat Samuk xxx, Volkan Akçift xxx
Orduspor: Akın xx, Hakan Çimen xxx, Hakan Macit xx, Haydar xxx, Mehmet xx, Ufuk xxx (Dk. 56 Rıdvan xx), Fatih xx (Dk. 73 Hüsamettin xx), Jerry xx, Serdar xx (Dk. 58 Serkan Mert xx), Aytekin xx, Bruno xxx
Malatyaspor: Emrah xx, Gökhan Caba xx, Serkan Dökme xxx, Ramazan x, Gökhan Bozkaya x, Mehmet x (Dk. 45 Fatih xx), Güngör x, Caner x (Dk. 76 Celil x), Murat x, Salim x, Hakan Söyler x (Dk. 45 Mustafa xx)
Goller: Dk. 5 ve 27 Ufuk, Dk. 43 ve 70 Bruno (Orduspor), Dk. 47 Güngor, Dk. 90 Serkan Dökme (Malatyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 67 Aytekin, Dk. 73 Fatih, Dk. 85 Hakan Çimen (Orduspor), Dk. 25 Güngör (Malatyaspor
Ordu evinde kral!
Deplasman maçlarından puan çıkaramayan Orduspor'un bileği evinde bükülmüyor. Bank Asya 1 Lig'in dördüncü haftasında Malatyaspor'u konuk eden Karadeniz ekibi rakibi karşısında rahat bir oyunun ardından galibiyete ulaşırken, sarı-kırmızılılar ise kötü gidişini sürdürdü: 4-2!
Maçtan yeni geldim..Bruno 2 gol 1 asist yaptı.Hele uçan kafası süperdi..Şimdi cıkmak zorundayım gelince ayrıntılı yazacagım![]()
Tek farklı bir galibiyet bekliyordum ama Ordu maşallah Malatya'ya patlamış tebrikler
Bruno Mezenga - Anton Alex rekabeti olacaktır bu sene bence bu iki şehir arasında![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"