Bursaspor
Kayserispor
Beraberlik
Bursaspor, taraftarının karşısına ilk kez çıkıyor. Kayserispor zorlu bir PSG maçı geçirdi. Sivas maçına aldanmamak gerekiyor. Taraftarının desteğiyle Bursaspor kazanır.
Bursaspor Sivas Maçındaki Gibi Oynarsa Kayseri Rahat Kazanır Derdim Ama Kayseride Moralsiz Olduğu İçin Bence Beraberlik
Kayseri PSG maçında iyi gözüktü. Bursaspor Sivas maçındaki gibi oynarsa Kayseri rahat kazanır. Öyle oynamasa da Kayseri kazanacak kanısındayım. Eskişehir ve Kocaeli ile birlikte Bursaspor'un da bence kümeye düşme tehlikesi var.
Last edited by sentugo : 19.Eylül.2008 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sentugo.
Bizim takım yine çok eksik ve yorgun her hafta bu eksik deme lafını söylemekten bıktım berabere bitecek gibi duruyor aslında
Kayseri'de eksik çok, ayrıca yorgunlar.
6-7 önemli oyuncular eksik, özellike Purovic ve Aydın çok büyük eksiklikler, ileride santraforsuz kısır kalacak Kayseri.
Bence Bursa kazanabilir, Kayseri'yi bu maçta favori göremiyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayır yani senin yazdığının olasılığının biraz az olduğunu göstermek istedim sadece...
Sentugo.
Bursa attı![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bursa yendiheheeheh
Sentugo.
Bursa bu sene saglam takim kuranlardan, dusme tehlikesi goremiyorum.
Kayserim çok kötü oynamaya başladı son maçlarda üzgünüm ama durum böyle hiç güven vermiyor artık bana son zamanlarda Tolunay Hoca sahay 1 puan için çıkıyor hep sonuçtada yeniliyoruz bu böyle gitmez Tolunay Hoca Kayserinin hedeflerini düşüremezsin böyle gidersen şutlanırsın takıma çeki düzen ver