Eskişehirspor
Sivasspor
Beraberlik
Sivasspor Deplasmandada Olsa Rahat Bir Şekilde 3 Puan Alır O Yüzden Banko Sivasspor
Sivas deplasmanda zorlanacaktır ama galibiyet alır..
Kazanırız diye düşünüyorum. Ama 3 ihtimalli bir maç. Bireysel hatalar maç skorunu belirler.![]()
I'm back...
Eskişehirin artık kazanamsı gerek ama bu maçta olmaz bu en azından 1 puan alırlar ama
7.Dakikada Özgür'ün attığı golle Eskişehirspor 1-0 önde.
I'm back...
Musa Aydin 1-1 ...
İlk yarı net pozisyonlardan yararlanamadık. Bunun cezasını ikinci yarının başında yediğimiz golle çektik.
Ve penaltı kazandık. Mehmet Yıldız elle oynadı hakem penaltı noktasını gösterdi. Lovrek penaltıyı kullandı. Ve 2-1 oldu. Kruno Lovrek ilk resmi golünü atıyor. Dk. 61 Eskişehirspor 2-1 Sivasspor.
I'm back...
2-1 oldu ... Lovrek ..
Kendimi bir an Haydi Maç'a da ki muhabirlere benzettim.![]()
I'm back...
2-2 oldu...
2-2 oldu Mehmet Yıldız durumu 2-2 yaptı.
I'm back...
Berabere biter bu maç.![]()
86.dkda Abdurrahman atıldı. Sivasspor 10 kişi kaldı.
I'm back...
Maç 2-2 bitti. Her iki takımada tebrikler.![]()
I'm back...
Sivasspor pes etmedi: 2-2
Sivasspor yılmadı! Turkcell Süper Lig'in 4. hafta maçında Eskişehirspor, Sivasspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Eskişehirspor'un golleri 7. dakikada Sezgin Coşkun ve 61. dakikada penaltıdan Krunoslav Lovrek gelirken, Sivasspor bu gollere 54. dakikada Musa Aydın ve 75. dakikada Mehmet Yıldız ile karşılık verdi. Sivasspor'da Abdurrahman Dereli, maçın 86. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu karşılaşmanın ardından Sivasspor, Turkcell Süper Lig'deki puanını 8'e yükselterek namağlup olma özelliğini sürdürdü. Sezona büyük umutlarla başlayan Eskişehirspor ise ligde oynadığı 4. maçından da galibiyetle ayrılamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
Sivasspor, ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor ise Kayserispor deplasmanında galibiyet arayacak.
Kaynak : Sporx.com
Eskişehir kazansaydı daha güzel olacaktı ama neyse.2 tarafada tebrikler..![]()
Her İki Tarafada Tebrikler Sivassporun Kazanacağını Düşünüyordum Ama Beraberlikte İyi Bizim İçin Kazanmamız Fenerbahçe Maçı İçin İyi Olurdu Ama Yinede İyi Durumdayız Eskişehirspora İleriki Maçlarda Başarılar