Tarih:22 Eylül 2008 Pazartesi
Saat:20:00
Stadyum:Kayseri Atatürk Stadı
Hakem:Çağatay Şahan
Tarih:22 Eylül 2008 Pazartesi
Saat:20:00
Stadyum:Kayseri Atatürk Stadı
Hakem:Çağatay Şahan
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Her iki takımın da 3 puan için savaşacağı bir maç daha.
İlk 3 haftada sadece 1 puan alarak herkesi ve taraftarını şoka uğratan Sakaryaspor'da Teknik Direktör değişikliği de yaşandı hafta arasında.
Yeni bir sistem geleceği kesin.Kayseri Erciyes ise ilk 3 haftada 1 galibiyet 2 de mağlubiyet aldı.Bu maçta artık Sakaryaspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
erciyesspor olarak bu macı kesin alacaz
Bu maçı Erciyesin alması gerek seri galibiyetler lazım
teknik direktör değişikliği yaptık umarım sonuca etki eder
yeni teknik direktörümüz İlker Yağcıoğlu(eski futbolcu,sakaryalı) ve yardımcısı Recep Çetin(takoz recep) (o da sakaryalı) bu maçtan umutluyum kazanmalıyızz
Erciyesim sen alda sevindir bizi bari
Çok Zor Bir Maça 2 Takımda SAhaya Herşeyleri Koyması Gerekiyor 2 Dişli Takımın İzleyecilere Zevk Verecegi Bir Maç İyi Olanın Kazanacagına Eminim...
Sakarya siftah yaptı: 1-1
Bank Asya 1. Lig 4. hafta kapanış maçında Kayseri Erciyesspor, teknik direktör değişikliğine giden ve göreve İlker Yağcıoğlu'nu getiren Sakaryaspor ile 1-1 beraber kaldı. Kayseri Atatürk Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede ev sahibi takımın golünü 66. dakikada Taylan Eliaçık kaydetti. Sakaryaspor bu gole 80. dakikada Hamza Gezmiş ile cevap verdi.
Bu skorla Erciyesspor puanını 4'e çıkarırıken, konuk ekip Sakaryaspor Bank Asya 1. Lig'deki ilk golünü atmış oldu ve puanını 2'ye yükseltti.
22.09.2008Kaynak : Sporx.com
Sakarya siftah falan yapamamış yanlış bir başlık olmuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk golünü atmış Murat abi ondan demişler sanırım.