Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

28 84.85%
  • Konyaspor

4 12.12%
  • Beraberlik

1 3.03%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - Konyaspor [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Galatasaray - Konyaspor [ TSL 5. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda, Sabri, Hakan'ın görev verilmesi halinde oynayabilecegi söyleniyor. Oynasalar da oynamasalar da saha ve seyircimiz önünde puan kaybetmeyiz. 3 puanı alır, yolumuza devam ederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konya her ne kadar teknik direktörsüz ve bu sebeple de moralsiz de olsa kaliteli bir ekip. Bellizona veya Kocaeli maçındaki gibi defansif zaaflar verilirse sürpriz yenilgi bile gelebilir ancak her nasıl olursa olsun bol gollü ve zevkli bir maç bekliyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Kendi sahamizda düsüste olan,zor durumda olan Konyaspor´u rahat yeneriz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Maçta Lincoln-Baros-Kewell Üçlüsünden Yine Bir Resital İstiyoruz Banko Galatasaray 4-5 Gol Atabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah kazanırız.. İstersek rahat yeneceğimiz bir takım ama futbol bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konya zor günler geçiriyor fakat tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor Antalya maçındaki gibi yapmazsak defansı sağlam tutarsak 2-0 ya da 3-0 kazanırız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

banko üst biter gibi geliyo 4-2 falan alırız bence seyircinin de gazıyla .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla birlikte Anadolu takımları karşısında çok çok etkili olan hücum gücü sayesinde bu maçı kazanır.Konya'nın bu maçta Galatasaray'dan puan/puanlar söküp alacak kadar iyi olmadığını düşünüyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Lincoln-Kewell-Baros-Nonda çok formda ve yine şov bekliyoruz...
    bunların yanında Arda'da takıma dönecek Mehmet Topal ortasahaya dönüyor o da çok iyi bir haber...
    Hakan Balta'da iyileşmiş...

zannedersem tadından yenmeyecek bir maç olacak...üst olur 5-1 veya 6-1 gibi bir skor olabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alırız..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

barış özbek daha salon çalışmalarına bile başlamadı...
    uğur uçar'ın da kondüsyon eksiği var...
    muhtemelen hasan şaş oynar yada serkan kurtuluş...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ismail güldüren konyasporda bu sezon.bence 2-0 falan yapabilirsek maçı kewell baros falan mutlaka oyundan alınmalı.

bu mac cok gollu gecer cok gol atan bir takimiz ama cokta yiyoruz. bu macta 3-4 gol atacagimizi dusunuyorum. Lincoln yaptigi asistlerle barosu besleyecek kanatlardan kewell ve arda gol yollarinda cok etkili olur. Bu macta 1 golden fazla yemeyiz diye dusunuyorum.. Gorkeme katiliyorum 2-0 olduktan sonra yildizlar hemen kenara alinmali

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçta Konyaspor'a fark atmamızı özellikle istiyorum. 18 Şubat'ta form grafiğinin yükselişini durduramayacaklarını anladıkları gencecik Uğur'u acımadan sakatlayan Konyaspor'u burada darmadağın etmeliyiz. En az 4 fark olursa beni keser.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen Sene 6-0 Yenmiştik Sanırım Bu Senede Aynı Skor Olsa Süper Olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rahat bir maç olur bizim için.Seyircimiz önünde zorlanmadan alırız maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Konya aslında iyi başladı ama td değişikliği bitirecektir onları bence gs rahat alır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maça siyah formayla çıkarız diyeceğim ama bu sene siyah formamız yok, nasıl olcak acaba merak ediyorum. Geçen seneki siyah formayı mı giyecekler ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Konyaspor'u 4 lig başladığından beri ilk defa izleyeceğim. O yüzden Konyaspor'un eksikleri ve gedikleri, artı yönleri vs. tarzda pek yorumda bulunamayacağım. Ama tabi bir Galatasaraylı olduğum için Galatasaray'ın tüm maçlarını izledim.

Galatasaray gün geçtikçe daha iyi olmaya başlıyor. zaten özellikle de savunmanın iyi olması zamanla olacaktır diye düşünüyorum. stoperlerimiz Servet ve Meira gün geçtikçe birbirlerine daha çok alışıyorlar. Galatasaray'ın Konyaspor hücumlarında bu maçta pek hata yapacağını zannetmiyorum.

Ofans için ise zaten pek yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Skibbe Arda'yı oynatabilmek için Nonda'yı kesebilir. Nonda'yı keserse eğer Baros'un yanına Kewell'ı alacaktır ve Arda sol tarafta oynayacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın en çok dikkat etmesi gereken nokta yan toplar. Bunu Bellinzona ve Kocaeli maçlarında da gördük. Adam paylaşımı düzgün yapılmadığı için Galatasaray'a duran toplardan bu sene çok gol atılacaktır. Tabii bu sorunu çözemezlerse...

Ayrıca iddaa oynayacaklar için bi tavsiye büyük ihtimalle 2 üzeri maç olacaktır.

Yarın ultrAslan nası hareket edecek neler yapılacak gerçekten çok merak ediyorum. Kazanılacak olan maçın da büyük ihtimalle Alpaslan Abi'ye ithaf edileceğini düşünüyorum.

Üstelik Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarının takımı daha çok gaza getireceğine eminim!

Nesil
    2006

Baba tarafı Konya'lı olduğundan Konya'dan puan bekliyorum. Konya'nın sağı solu belli olmayan takım. Her skoru elde edebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kesinlikle kazanmalıyız bu maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe puan kaybetti. Biz kaybetmezsek olmaz. Umarım bu sendromu atlatırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan Balta ve Mehmet Guven ilk 11’de..

-----------De Santics--------

H.Sas - Meira - Servet - H.Balta

----- M.Guven - Ayhan---

-- Arda -- -Lincoln ---- Kewell

----------- Baros ------

sakary Ali Misafir

İlk 11ler

STAT: Ali Sami Yen
    HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Neşet Merdin, Gökhan Memişoğlu
    GALATASARAY: De Sanctis, Hasan, Servet, Meira, Hakan, Mehmet Güven, Lincoln, Ayhan, Arda, Kewell, Baros
    TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
    KONYASPOR: Jefferson, Cihan, Milos, Ömer, Erhan, Da Silva, Mehmet Çoğum, Zafer, Şener, Fahri, Veysel
    TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

Nesil
    2007
    Yer
    34

Mehmet Güven... Kazanmak Zorundayız, Ben Farklı Bir Skor Bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan eskisi kadar defans yapmıyor..Topta çalamıyor.Rakip çok rahat göbekten geliyordu..Mehmet güven oynaması iyi ama insallah gereksiz top kayıpları yapmaz..
    Last edited by Emurafu : 28.Eylül.2008 at 21:37

Nesil
    2006

Konyasporuma çifte şans verdim ama; şu iki kadroya bakınca Galatasaray rahat bir galibiyet alacağa benziyor. Genede ben ümidimi kaybetmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ASY'de 16 Bin kişinin maçı izlemesi bekleniyormuş.3 Bin bilet satılmış.Bu transferlere rağmen halen stadı dolduramıyoruz.Bence yönetimin katkısı büyük.30 Ytl yerine 15-20Ytl yap full çeksin stad.Hep arkadaşlarla bu maça gidelim mi diyoruz ama bilet fiyatlarını görünce vazgeçiyoruz.ASY'nin bana göre maksimum fiyatı 20 ytl.Koltuklar felan geçen sene hurdaydı.Para ile plastik minder satılıyordu.
    Bu stad sadece derbilerde dolmamalı.Boş tribünler önünde oynamak futbolcularıda olumsuz yönde motive eder.O yüzden bilet fiyatları acilen indirilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar bu sene işLer çok değişti.Cluj Romayı yenebiLiyor,Bate ReaLden sadece 2 goL yiyor vsvsvs.Yani eskisi kadar rahat maç yok seyirciLer için.Bu maçta öyLe oLacak.Ancak GS kazanacaktır.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri