Galatasaray
Konyaspor
Beraberlik
Arda, Sabri, Hakan'ın görev verilmesi halinde oynayabilecegi söyleniyor. Oynasalar da oynamasalar da saha ve seyircimiz önünde puan kaybetmeyiz. 3 puanı alır, yolumuza devam ederiz...
Konya her ne kadar teknik direktörsüz ve bu sebeple de moralsiz de olsa kaliteli bir ekip. Bellizona veya Kocaeli maçındaki gibi defansif zaaflar verilirse sürpriz yenilgi bile gelebilir ancak her nasıl olursa olsun bol gollü ve zevkli bir maç bekliyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kendi sahamizda düsüste olan,zor durumda olan Konyaspor´u rahat yeneriz.
Bu Maçta Lincoln-Baros-Kewell Üçlüsünden Yine Bir Resital İstiyoruz Banko Galatasaray 4-5 Gol Atabiliriz
İnşallah kazanırız.. İstersek rahat yeneceğimiz bir takım ama futbol bu.
Konya zor günler geçiriyor fakat tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor Antalya maçındaki gibi yapmazsak defansı sağlam tutarsak 2-0 ya da 3-0 kazanırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
banko üst biter gibi geliyo 4-2 falan alırız bence seyircinin de gazıyla .
Galatasaray seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla birlikte Anadolu takımları karşısında çok çok etkili olan hücum gücü sayesinde bu maçı kazanır.Konya'nın bu maçta Galatasaray'dan puan/puanlar söküp alacak kadar iyi olmadığını düşünüyorum..
Lincoln-Kewell-Baros-Nonda çok formda ve yine şov bekliyoruz...
bunların yanında Arda'da takıma dönecek Mehmet Topal ortasahaya dönüyor o da çok iyi bir haber...
Hakan Balta'da iyileşmiş...
zannedersem tadından yenmeyecek bir maç olacak...üst olur 5-1 veya 6-1 gibi bir skor olabilir...
Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alırız..
barış özbek daha salon çalışmalarına bile başlamadı...
uğur uçar'ın da kondüsyon eksiği var...
muhtemelen hasan şaş oynar yada serkan kurtuluş...
ismail güldüren konyasporda bu sezon.bence 2-0 falan yapabilirsek maçı kewell baros falan mutlaka oyundan alınmalı.
bu mac cok gollu gecer cok gol atan bir takimiz ama cokta yiyoruz. bu macta 3-4 gol atacagimizi dusunuyorum. Lincoln yaptigi asistlerle barosu besleyecek kanatlardan kewell ve arda gol yollarinda cok etkili olur. Bu macta 1 golden fazla yemeyiz diye dusunuyorum.. Gorkeme katiliyorum 2-0 olduktan sonra yildizlar hemen kenara alinmali![]()
Bu maçta Konyaspor'a fark atmamızı özellikle istiyorum. 18 Şubat'ta form grafiğinin yükselişini durduramayacaklarını anladıkları gencecik Uğur'u acımadan sakatlayan Konyaspor'u burada darmadağın etmeliyiz. En az 4 fark olursa beni keser.
Geçen Sene 6-0 Yenmiştik Sanırım Bu Senede Aynı Skor Olsa Süper Olur![]()
Rahat bir maç olur bizim için.Seyircimiz önünde zorlanmadan alırız maçı.
Konya aslında iyi başladı ama td değişikliği bitirecektir onları bence gs rahat alır
Bu maça siyah formayla çıkarız diyeceğim ama bu sene siyah formamız yok, nasıl olcak acaba merak ediyorum. Geçen seneki siyah formayı mı giyecekler ?
Konyaspor'u 4 lig başladığından beri ilk defa izleyeceğim. O yüzden Konyaspor'un eksikleri ve gedikleri, artı yönleri vs. tarzda pek yorumda bulunamayacağım. Ama tabi bir Galatasaraylı olduğum için Galatasaray'ın tüm maçlarını izledim.
Galatasaray gün geçtikçe daha iyi olmaya başlıyor. zaten özellikle de savunmanın iyi olması zamanla olacaktır diye düşünüyorum. stoperlerimiz Servet ve Meira gün geçtikçe birbirlerine daha çok alışıyorlar. Galatasaray'ın Konyaspor hücumlarında bu maçta pek hata yapacağını zannetmiyorum.
Ofans için ise zaten pek yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Skibbe Arda'yı oynatabilmek için Nonda'yı kesebilir. Nonda'yı keserse eğer Baros'un yanına Kewell'ı alacaktır ve Arda sol tarafta oynayacaktır diye düşünüyorum.
Galatasaray'ın en çok dikkat etmesi gereken nokta yan toplar. Bunu Bellinzona ve Kocaeli maçlarında da gördük. Adam paylaşımı düzgün yapılmadığı için Galatasaray'a duran toplardan bu sene çok gol atılacaktır. Tabii bu sorunu çözemezlerse...
Ayrıca iddaa oynayacaklar için bi tavsiye büyük ihtimalle 2 üzeri maç olacaktır.
Yarın ultrAslan nası hareket edecek neler yapılacak gerçekten çok merak ediyorum. Kazanılacak olan maçın da büyük ihtimalle Alpaslan Abi'ye ithaf edileceğini düşünüyorum.
Üstelik Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarının takımı daha çok gaza getireceğine eminim!
Baba tarafı Konya'lı olduğundan Konya'dan puan bekliyorum. Konya'nın sağı solu belli olmayan takım. Her skoru elde edebilir.
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kesinlikle kazanmalıyız bu maçı..
Fenerbahçe puan kaybetti. Biz kaybetmezsek olmaz. Umarım bu sendromu atlatırız.
Hakan Balta ve Mehmet Guven ilk 11’de..
-----------De Santics--------
H.Sas - Meira - Servet - H.Balta
----- M.Guven - Ayhan---
-- Arda -- -Lincoln ---- Kewell
----------- Baros ------
İlk 11ler
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Neşet Merdin, Gökhan Memişoğlu
GALATASARAY: De Sanctis, Hasan, Servet, Meira, Hakan, Mehmet Güven, Lincoln, Ayhan, Arda, Kewell, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
KONYASPOR: Jefferson, Cihan, Milos, Ömer, Erhan, Da Silva, Mehmet Çoğum, Zafer, Şener, Fahri, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak
Mehmet Güven...Kazanmak Zorundayız, Ben Farklı Bir Skor Bekliyorum.
Ayhan eskisi kadar defans yapmıyor..Topta çalamıyor.Rakip çok rahat göbekten geliyordu..Mehmet güven oynaması iyi ama insallah gereksiz top kayıpları yapmaz..
Last edited by Emurafu : 28.Eylül.2008 at 21:37
Konyasporuma çifte şans verdim ama; şu iki kadroya bakınca Galatasaray rahat bir galibiyet alacağa benziyor. Genede ben ümidimi kaybetmedim.
ASY'de 16 Bin kişinin maçı izlemesi bekleniyormuş.3 Bin bilet satılmış.Bu transferlere rağmen halen stadı dolduramıyoruz.Bence yönetimin katkısı büyük.30 Ytl yerine 15-20Ytl yap full çeksin stad.Hep arkadaşlarla bu maça gidelim mi diyoruz ama bilet fiyatlarını görünce vazgeçiyoruz.ASY'nin bana göre maksimum fiyatı 20 ytl.Koltuklar felan geçen sene hurdaydı.Para ile plastik minder satılıyordu.
Bu stad sadece derbilerde dolmamalı.Boş tribünler önünde oynamak futbolcularıda olumsuz yönde motive eder.O yüzden bilet fiyatları acilen indirilmeli...
ArkadaşLar bu sene işLer çok değişti.Cluj Romayı yenebiLiyor,Bate ReaLden sadece 2 goL yiyor vsvsvs.Yani eskisi kadar rahat maç yok seyirciLer için.Bu maçta öyLe oLacak.Ancak GS kazanacaktır.