UEFA KUPASI 1. TURU
GALATASARAY
AC BELLINZONA
Tarih: 02.10.2008
Yer: Ali Sami Yen
Yayıncı: D-Smart
Galatasaray kazanır
Berabere sonuçlanır
Bellinzona kazanır
UEFA KUPASI 1. TURU
GALATASARAY
AC BELLINZONA
Tarih: 02.10.2008
Yer: Ali Sami Yen
Yayıncı: D-Smart
Taraftarı önünde önceki maçı kazanmışlığın rahatlığı ile güzel bir galibiyet gelecektir Galatasaray adına...
Dengimiz değiller. Umarım şov maçı olur. 2 farklı öne geçersek Lincoln ve Kewell riske edilmesin ama. Bu ikilinin sakatlanmasından çok korkuyorum.
Galatasaray şov yapar..inş Aydın Yılmazda sakatlıgı varmı yokmu bilmiyorum ama arda turanın uefa kupası maçında patlama yaptıgı gibi bu maçtada Aydın patlama yapar =)
Kewell,Baros vs. Gibi yıldızların Dinlendirilmesi gereken bir maç ..Bu oyuncuların yerine gençler oynamalı..Rahat Bir Galibiyet çıkar diyorum..
Bellinzona gerçekten Galatasaray'ın kalitesinde bir ekip değil.Fakat ilk maçta evlerinde Galatasaray'a karşı baya direnmişlerdi.Bu turu geçmeleri içinde Sami Yen'de Galatasaray'ı 2 farklı yenmeleri gerekiyor ki bu gerçekten çok zor.Galatasaray bu maçı ciddiye aldığı takdirde farklı kazanacaktır..
Fark olması gereken bir maç ama biz Galatasaray olarak işleri zorlaştırmaya bayıldığımız için ne olur bilemiycem ama turu geçeriz .
Şov maçı olur Galatasaray'ın.Kewell,Baros,Nonda,Lincoln.Temsilci miz rahat kazanıp gruplara kalır.
As takım çıkarsa GS 4-0 5-1 gibi fark bekliyorum ama yedek çıkarsa 2-0 falan alır yani rahat geçer
Galatasray'ın fark atacağını düşünüyorum. Tabii farktan çok iyi bir futbol göstermeleri gerekiyor. İleriki turlarda rakiplerine göz dağı vermesi gerekir. Taraftarı ve cemiyetide memnun etmesi gelecek için güven vermesi.
öncelikle Galatasaray'ın bu maçı rahat kazanabilmesi için konya maçını unutmuş olması gerekiyor. kısaca rehavete kapılmamalı ilk maçta bu takımdan 3 gol yediğini unutmamalıdır. eğer böyle olmazsa Galatasaray için bellinzona maçı çok ağır sonuçlar doğurabilir.
ayrıca konyaspor maçının 2.yarısındaki oyununu sergilerse bellinzona kendine santra yapıldığı andan itibaren gelemez.![]()
Full yedeklerle çıksınlar hem gençler biraz tecrübe kazanır.![]()
üst üst üst 1.35 fena oran değil
macta Gs sov yapar![]()
En az 5 olur.
Sionla Oynadıgımız 2. Mac Gıbı Olur
Genc yada Yedek Ağırlıklı Kadroyla Cıkarız Heralde
Ümit Karan'ı Ozledım Oynasın Artık Bu Macta Bı Kaç Tanede Gol Atsın
Muhtemeln Skibbe ilk yarıda oyunu koparacak ve ikinci yarıda 3 oyuncu değişikliği yapıp gençlere forma şansı verecek
Biletler bitmiş...Çok iyi bir maç olacak..Alparslan abi yine anılacak..Karan bir an önce formunu yükseltmesse işi zor..Topal'da oynayacak sanırım..
şov olmaz çok farklı skorda olmaz kendimizi sıkmadan uyutarak turu atlarız...
Sanctis
Serkan - Meira - Servet - Volkan
Arda - Ayhan - Mehmet - Hakan
Lincoln
Baros
Seklinde sahadayız.
11 ler!!
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Aleksei Nikolaev, Vitali Drozdov, Ilia Barychnikov (Rusya)
GALATASARAY: De Sanctis, Serkan, Meira, Servet, Volkan, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Hakan Balta, Lincoln, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
BELLINZONA: Grifti, Mangiarratti, La Rocca, Siqueira, Gürkan Sermeter, Ferrazza, Bernardet, Wahab, Lustrinelli, Rivera, Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Marco Schallibaum
Maç tv de yayınlanacak mı?
D-smart veriyor
Galatasaray Bellinzona'yı rahatlıkla yenecektir
Skor tahmini yapmak gerekirse 3-0 diyorum
GSden sahaya sürdüğü 11le fark bekliyorum
Stad full...
Baros'la penaltıdan 1-0 yaptık.![]()
Penaltı biraz ucuz oldu açıkçası. diğer pozisyonlardan birinin gol olmasını tercih ederdim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kasmadan rahat oynuyoruz. Arda sakatlaandı belini tutarak cıktı , Alparslan oyuna girdi. Umarım Arda nın birseyi yoktur...
Taraftar muhtesem...
Gs iyi futbol oynadı rahat bir şekilde de maçı devam ettirdi taraftar da takımına iyi destek veriyor
Bellinzona'nın 3 gol atamayacağını düşünürsek Gs bir üst turda diyebiliriz