Konyaspor
Trabzonspor
Beraberlik
Bu maçtanda beraberlik bekliyorum. Trabzon bu sefer kazanamaz. Beraberlik ama gollü olur diyorum birde.![]()
Bu maçı da kazanıp Liderliğe devam ederiz diye düşünüyorum. Gs maçı için çok büyük moral olur liderlik.
Bu maci kesin almamiz lazim. Galatasray karsinida puanlar kaybedebilcemizi dusunuyorum, zirveden kopmamak icin bu mac sartt !!
Konya Maçı Çok Zor Olacak Ve Trabzon Bu Hafta Puan Kaybetmeden Ali Samiyene Gelecek Her Ne Olursa Olsun Trabzon Kazanır Diye Düşünüyorum
7. haftadakı gs macına cıkarken lıder olarak cıkmamız lazım kı puan kaybı yasarsak sorun olmasın o nedenle bu macı almak zorundayız dıyorum ıns. alacazda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Süper Lig'de takımımız Konyaspor’la, 21. kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 20 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin 9-5 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımımız, söz konusu maçlarda 31 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü.
Last edited by Trabzonspor : 03.Ekim.2008 at 12:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Konyaspor evinde iyi bir takım.Geçen sene evinde aldığı puanlarla ligde kalmıştı.Trabzonspor'un da herkesin takdir ettiği bir çıkışı var.Çok zor bir maç olacak.Önce beraberlik sonra Trabzonspor diyorum.Trabzonspor kazanırsa 1 farklı kazanır.
Konyaspor çok iyi bir ekip kurdu. Maça kontrollü başlar ve ilk yarıyı gol yemeden bitirir ise bu maçtan mutlaka puan alır.
10 Banko..!
Ersun Yanal, ideal kadro ve sistemini Konya´da da bozmamakta kararlı.
Tayfun ve Isaac başlıyor
Süper Lig’de beşinci haftayı lider olarak tamamlayan ve önemli bir kadro istikrarı yakalayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın Konyaspor deplasmanında da ideal ekibini korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Antalyaspor maçında taraftarın tepkisiyle morali bozulduğu için oyundan alınan Tayfun’u yine ilk 11’de kullanması beklenen deneyimli hocanın onun önünde de Isaac’i kullanıp, Barış Memiş ve Serkan Balcı tercihlerini ilerleyen bölümlere saklayacağı öğrenildi.
Son ana kadar saklayacak
Konyaspor mücadelesi öncesinde Bordo-Mavililer’in hocasını en çok düşündüren mevki ise kale... Yanal, kelimenin tam anlamıyla Tolga Zengin ve Tony Sylva arasında kalmış durumda. Henüz hatalı bir maç çıkarmayan Tolga’dan vazgeçmek istemeyen Ersun Yanal, aynı zamanda lisans sorunu çözülen ve morale ihtiyacı olan Sylva’yı da görmek niyetinde. Kaleci antrenörlerinden sürekli bilgi alan Trabzonspor’un teknik patronunun, kaleyi koruyacak ismi son ana kadar saklayacağı dile getirildi.
Fırtına Konya semalarında
Geçen hafta zirveyi ele geçiren Trabzonspor, bugün Konya´ya konuk oluyor.Hedef; tahtı korumak, motivasyonu katlamak.
KONYASPOR
Jefferson
Cihan
Milos
Şener
Ömer
Kaue Da Silva
Erhan
Zafer
Mehmet Çoğum
Fahri
Veysel
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun (Serkan)
Song
Egemen
Cale
Selçuk
Hüseyin
Colman
Isaac
Umut
Gökhan
STAT: Atatürk
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Selçuk Dereli
Muharrem Yılmaz
Ayhan Akgöz
135 hafta sonraydı
SüperLig’de beşinci haftayı lider kapatarak tam 135 hafta sonra böyle bir başarıya imza atan Trabzonspor, Konyaspor karşısına tahtını korumak için çıkıyor... Şu ana kadar oynadığı 5 müsabakada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisinde bu zorlu 90 dakika öncesinde eksik oyuncunun bulunmaması teknik direktör Ersun Yanal’ın elini güçlendiriyor. İdeal 11’ini büyük ölçüde koruması beklenen Karadeniz temsilcisinin hocasının kalede ise son ana kadar genç file bekçisi Tolga Zengin’i düşündüğü öğrenildi.
Konya çıkış arıyor
20.00’de başlayacak ve Selçuk Dereli’nin yöneteceği maçta Trabzonspor galibiyet dışında hiçbir alternatifi düşünmüyor. Bordo-Mavililer zirvede kalıp rakiplerinin puan kaybı paralelinde arayı açmayı hedeflerken, 5 Süper Lig sınavında 7 puan toplayabilen Konyaspor ise hem evinde bir çıkış başlatmak hem de geçtiğimiz hafta aldığı farklı Galatasaray yenilgisini unutturmak istiyor. Genç jenerasyonun iki başarılı hocası Ersun Yanal ve Giray Bulak’ın takımları arasındaki maçın temposunun yüksek olması bekleniyor.
Kale Arkaları: 5 YTL
Eski Yeşil Tribün: 10 YTL
Maraton Tribün: 10 YTL
Yeni Yeşil Tribün: 35 YTL
Kapalı Tribün: 75 YTL
Misafir Takım Tribün: 35 YTL
Konyaspor yönetimini ellerinden öpüyorum.. Yinede statta yerimizi alacağız ..
Konyaspor'da Jefferson'un gösterecegi performanstan korkuyorum açıkcasıEski takımına karşı yılın maçını çıkartabilir gibi geliyor.
Jefferson geleceğinin çürüdüğü Trabzonspor karşısında her şeyi yapabilir.Hırsına yenik düşüp saçmalayabilir veya çok harika bir performans sergileyebilir.Bu maç Jefferson'un eldivenlerine bakar yani![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
paf takım 4-1 almıs a takıma ıns bole bı skorla macı tamamlar.paftakı gökzu baya ıyı oynuyor ya o cocuk ıyı olacaga benzıyo nekop sen daha ıyı yorum yaparsın ne dıyosun göksu hakkında
GooooLLL Umut buLuT !
Trabzon 1-0 önde Umut bulut.
VeyseL aTtı 1 - 1 o atmadı ya Fahri attı
Anaa veyseL 2. yi attı
Ah be Song yapıLır mı o hata Bu maç böyLe biter skora yatacakLar
İlk 20 dakikayı izledim Trabzon iyi oynamıyor.Yani pek böyle şanlı bir futbol yok.Gökhan Ünal'ı ilk 20 dakika zarfında hiç beğenmedim hiç oyunda yok.Isaac ise çok çalışıyor pozisyon arıyor çabalıyor.
Konyaspor ise Veysel ile gol atması zor...
anam 2-1 olmuş ben mesajı yazarken 1-0 dı![]()
2-1 oldu .Veysellll
Yürü be Konyam be kim tutar seni. 2-1.![]()
Gs den 4 yiyen adam şimdi nasıL oynuyor ya.
Konyaspor farkı kaçırıyor. Şimdiden 4-5 olurdu bu maç. Konya çok iyi pozisyonlara giriyor.
Trabzon çok kötü oynuyor bu maç böyLe biterse iyidir
Trabzon'un müthiş defansı 30 dk da 2 gol yedi 3-4 tanede pozisyon verdi.![]()
Isaaac ! GOoL
Veysel'in topu direkten döndü,bir dakika sonra Trabzon beraberliği buldu.Golde Umut'un katkısı büyüktü...
BU gol çok iyi oldu TS için ikinci yarını hemen başında
3 oLdu ISaaac !!!! gooLLL o mükemmeL defansın çıkardıgı top goL oLdu heLaL
Isaac yine golü attı 3-2 oldu.Sanırım Serkan Balcı'nın bu maçta 3.asisti oldu.Asıl onu tebrik etmek lazım.Konyaspor kaçırdığı golleri çok arıyor.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....