Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

14 66.67%
  • Hacettepe

3 14.29%
  • Beraberlik

4 19.05%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Beşiktaş - Hacettepe [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş - Hacettepe [ TSL 6. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hacettepe'ye 5 atalım,her şeyi unutalım,hadi bakalım hayat devam ediyor nasıl olsa Ertuğrul Hoca'ya göre...

Daha nice Fortis Türkiye kupaları alacağız...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Metalist'ten 4 yedikten sonra, Hacettepe'ye 4 atsak ne farkeder dedirten maç...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçı taraftar için izleyeceğim, acaba nasıl bir tepki olacak? Yaratıcı bir şeyler olacağı kesin, merak ediyorum. (Gerçekten bu taraftara yazık, bu maçta da aşkını yalnız bırakmayacaklardır ama sorumluların bu taraftarı düşündüğünü sanmıyorum)
    "YÜCE ATATÜRK"

Valla Besiktas dün dagildi,taraftarlar da büyük tepki gösterecektir takima.Ama yine de Hacettepe Besiktastan puan alamaz,Bjk bu maci alir.

Nesil
    2006

Beşiktaş büyük bir moral çöküşü yaşadı. Büyük ihtimallede taraftar yönetimi tekrar istifaya davet edecek. Hacettepe çok iyi bir ekip olduğunu düşünmüyorum. Pozisyonsuz sıkıntılı bir maç geçecektir. Berabere biter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kötü Sonuçlardan sonra DUR Dememiz Lazım İnşallah Bu maçı alarak Büyük bir moral toplarız. Taraftara gelince Geçen seneki Sivasspor maçı gibi yaparlarsa Zorlanabiliriz Ama bizim Taraftarımızı Büyük Taraftar nerede ne yapacagını bilir güvenimiz sonsuz.

sakary Ali Misafir

İnönüde taraftarımızın ne tepki vereceği merak konusu Ertuğrul Hocanın artık Delgado-Nobre-Bobo-Holosko-Serdar Özkan hepsini oynatsın hücüm edelim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca aslında dediğinde haklı.Hayat devam ediyor ve biz artık önümüze bakmalıyız.Önümüzde hala 2 kulvar var bu 2 kulvarda başarılı olmaya konsantre olmalıyız.Ligde fena devam etmiyoruz.Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor.UEFA'dan farklı bir şekilde elendik diye artık her şeyi bırakacak değiliz.Tamam benimde bir çok kişi gibi umudum azaldı başarılı olacağımız konusunda ama yapacak bir şey yok.Bir kayıp yılı daha ne bu takımın bütçesi kaldırır,ne de bu taraftar..Futbolcular bundan sonra sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundalar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaybedilen Metalist sınavından sonra ekstra motivasyon ile maça çıkılacağını tahmin ediyorum. Fark beklediğim bir maç. Ancak bu maçta atılacak Ertuğrul'un olgunlaştığını kanıtlamaz. Derbiye kadar beklemek gerek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu çalkantılı dönemde herşey futbolcuların elinde.Eğer onlar Ertuğrul hocalarını seviyor ve kalmasını istiyor ise adam gibi oynarlar.Yok onu sevmiyor ve gitmesini istiyorlarsa da Nasıl zamanında Milan'lı oyuncular Fatih Terim için aynı şeyi yaptı Beşiltaşlı futbolcularda hoca gitsin diye kötü oynarlar zaten pamuk ipliğine bağlı durumda Ertuğrul Sağlam o ipi kesecek bıçağıda futbolcular vurur.
    Eğer futbolcular hocaları kalsın istiyorsa bu maçı alırlar istemiyorlarsa 0/2 çıkar bu maçtan.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

E.Sağlam'ın son maçı gibi görünüyor.Valla maçın açık ara favorisi BJK idi ama bu olaylardan sonra %34 BJK %33 berabere %33 Hacettepe gibi gözüküyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Keşke deplasmanda olsaydı, iyi oynasa da Bjk seyircisi tepki verecek sanırım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alenı cok yakından tanıyan ve kendısı kardesım gıbı olan bırısı var .. buyuk ıhtımal maca beraber gıdecegız ve buyuk protestolar olacagını soyledı bana goze alıyosan gel dedı =) ama fanatıkte ıste herseye ragmen taraftar arkanda yazılı bı makale vardı bılmıyorum sonu ne olacak .. kesın olan su ki hacettepe karsısında guzel bır oyun ortaya koyup 3 puan alacagız ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bir kıyak da Bjk geçer mi bize düşünüyorum ama çok zor.. Kendi sahasında Bjk bu maçı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bir kıyak da Bjk geçer mi bize düşünüyorum ama çok zor.. Kendi sahasında Bjk bu maçı alır.
    iyi alıştırdılar bizi de

Bjk alır bencede..Ama şu Avrupa maglubiyetinden sonra daha dişli bir takım olsa idi çok umutlu olabilirdim ..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Hacettepe karşısıa yine farklı 11'le çıkmayı planlıyor. Genç teknik adam oynayacakları 10. resmi maça da farklı bir kadro ile çıkacak. Sağlam, İbrahim Üzülmez'i 18 kişilik maç kadrosuna almazken, Tello ve Bobo'yu da yedek kulübesine çekecek. Genç teknik adam Hırvat futbolcu Seriç'e de ilk kez Süper bir Süper Lig maçında ilk 11'de forma verecek. Beşiktaş'ın bu akşam Hacettepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Hakan, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, Seriç, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Aydın, Holosko, Nobre"

06.10.2008
    Kaynak : DHA

İstediğim kadro bu , umarım böyle başlarız maça...Bu arada Cisse yerine Uğur'la da başlayabilirdi.Bu adam yedek kalmayı haketmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakan

Kurtuluş
    Zapo
    Sivok
    Seric

Cisse
    Delgado
    S.Özkan
    Aydın

Nobre
    Batuhan

Kadro bu şekilde.Serdar ve Aydın ile kanatlardan Batuhan ve Nobre'ye bol bol orta gelecek anlaşılan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhanı Merak Ediyorum Bakalım İlk 11'de Çıkınca Etkili Olacakmı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Batuhan'dan gol bekliyorum

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Batuhan'dan gol bekliyorum
    Batuhan beklentilerini bosa cikarmayip,golünü atti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yine erken attık golü.Golün isminin Batuhan olması sevindirici ama umarım diğer erken gol attığımız maçlar gibi olmaz;Geriye yaslanmayız ve daha çok gol için bastırırız inşallah.Bakalım takım ders almışmı diğer maçlardan göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kadir Bekmezci skoru eşitledi 1-1 . Güzel maç olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhan ilk 20 dakika çok iyi oynadı sonra hafif havaya girdi sanki hakemi dövücek gibiydi biraz önce

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Cisse'nin kaçırdıgı golü vallahi ben atardım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Recepin Yediği golü vallahi ben bile yemezdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boş kaleye kacırdı Cisse . ilk yarı 1-1 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarı 1-1 bitti.Cisse o pozisyonu gole çevirse önde gidebildik soyunma odasına.Hacettepe çok iyi pres yapıyor.Zaten bizim takım böyle etkili pres yiyince hücumda etkili olamıyor.İyi oynamıyoruz lafın özü.Umarım 2.yarıda böyle olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan'ın yediği golü ben bile yemezdim :lol:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sakary Ali Misafir

Maçı izledim ilk yarırı çok kötü oynuyoruz hiçbir futbolcuda istek yok Ertuğrul hoca gidecek galiba golden sonra tüm oyuncular gitti ona sarıldı.Ve gelelim taraftara taraftar ilk 5 dakika hiç ses çıkarmadı.Hİç çıt yoktu.Daha sonra tezahurata kufurle başladılar.Ve ilk yarı bittiğindede SAbrımız Taşıyor Adam gibi oynayın diye tempo tuttular.Hiç pozisyonumuz yok malasef ikinci yarı neler olacak göreceğiz

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri