Beşiktaş
Hacettepe
Beraberlik
Hacettepe'ye 5 atalım,her şeyi unutalım,hadi bakalım hayat devam ediyor nasıl olsa Ertuğrul Hoca'ya göre...
Daha nice Fortis Türkiye kupaları alacağız...
Metalist'ten 4 yedikten sonra, Hacettepe'ye 4 atsak ne farkeder dedirten maç...
Bu maçı taraftar için izleyeceğim, acaba nasıl bir tepki olacak? Yaratıcı bir şeyler olacağı kesin, merak ediyorum. (Gerçekten bu taraftara yazık, bu maçta da aşkını yalnız bırakmayacaklardır ama sorumluların bu taraftarı düşündüğünü sanmıyorum)
"YÜCE ATATÜRK"
Valla Besiktas dün dagildi,taraftarlar da büyük tepki gösterecektir takima.Ama yine de Hacettepe Besiktastan puan alamaz,Bjk bu maci alir.
Beşiktaş büyük bir moral çöküşü yaşadı. Büyük ihtimallede taraftar yönetimi tekrar istifaya davet edecek. Hacettepe çok iyi bir ekip olduğunu düşünmüyorum. Pozisyonsuz sıkıntılı bir maç geçecektir. Berabere biter.
Kötü Sonuçlardan sonra DUR Dememiz Lazım İnşallah Bu maçı alarak Büyük bir moral toplarız. Taraftara gelince Geçen seneki Sivasspor maçı gibi yaparlarsa Zorlanabiliriz Ama bizim Taraftarımızı Büyük Taraftar nerede ne yapacagını bilir güvenimiz sonsuz.
İnönüde taraftarımızın ne tepki vereceği merak konusu Ertuğrul Hocanın artık Delgado-Nobre-Bobo-Holosko-Serdar Özkan hepsini oynatsın hücüm edelim
Ertuğrul hoca aslında dediğinde haklı.Hayat devam ediyor ve biz artık önümüze bakmalıyız.Önümüzde hala 2 kulvar var bu 2 kulvarda başarılı olmaya konsantre olmalıyız.Ligde fena devam etmiyoruz.Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor.UEFA'dan farklı bir şekilde elendik diye artık her şeyi bırakacak değiliz.Tamam benimde bir çok kişi gibi umudum azaldı başarılı olacağımız konusunda ama yapacak bir şey yok.Bir kayıp yılı daha ne bu takımın bütçesi kaldırır,ne de bu taraftar..Futbolcular bundan sonra sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundalar..
Kaybedilen Metalist sınavından sonra ekstra motivasyon ile maça çıkılacağını tahmin ediyorum. Fark beklediğim bir maç. Ancak bu maçta atılacak Ertuğrul'un olgunlaştığını kanıtlamaz. Derbiye kadar beklemek gerek.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu çalkantılı dönemde herşey futbolcuların elinde.Eğer onlar Ertuğrul hocalarını seviyor ve kalmasını istiyor ise adam gibi oynarlar.Yok onu sevmiyor ve gitmesini istiyorlarsa da Nasıl zamanında Milan'lı oyuncular Fatih Terim için aynı şeyi yaptı Beşiltaşlı futbolcularda hoca gitsin diye kötü oynarlar zaten pamuk ipliğine bağlı durumda Ertuğrul Sağlam o ipi kesecek bıçağıda futbolcular vurur.
Eğer futbolcular hocaları kalsın istiyorsa bu maçı alırlar istemiyorlarsa 0/2 çıkar bu maçtan.
E.Sağlam'ın son maçı gibi görünüyor.Valla maçın açık ara favorisi BJK idi ama bu olaylardan sonra %34 BJK %33 berabere %33 Hacettepe gibi gözüküyor.
Keşke deplasmanda olsaydı, iyi oynasa da Bjk seyircisi tepki verecek sanırım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
alenı cok yakından tanıyan ve kendısı kardesım gıbı olan bırısı var .. buyuk ıhtımal maca beraber gıdecegız ve buyuk protestolar olacagını soyledı bana goze alıyosan gel dedı =) ama fanatıkte ıste herseye ragmen taraftar arkanda yazılı bı makale vardı bılmıyorum sonu ne olacak .. kesın olan su ki hacettepe karsısında guzel bır oyun ortaya koyup 3 puan alacagız ..
Bir kıyak da Bjk geçer mi bize düşünüyorum ama çok zor.. Kendi sahasında Bjk bu maçı alır.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Hacettepe karşısıa yine farklı 11'le çıkmayı planlıyor. Genç teknik adam oynayacakları 10. resmi maça da farklı bir kadro ile çıkacak. Sağlam, İbrahim Üzülmez'i 18 kişilik maç kadrosuna almazken, Tello ve Bobo'yu da yedek kulübesine çekecek. Genç teknik adam Hırvat futbolcu Seriç'e de ilk kez Süper bir Süper Lig maçında ilk 11'de forma verecek. Beşiktaş'ın bu akşam Hacettepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
"Hakan, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, Seriç, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Aydın, Holosko, Nobre"
06.10.2008
Kaynak : DHA
İstediğim kadro bu , umarım böyle başlarız maça...Bu arada Cisse yerine Uğur'la da başlayabilirdi.Bu adam yedek kalmayı haketmiyor.
Hakan
Kurtuluş
Zapo
Sivok
Seric
Cisse
Delgado
S.Özkan
Aydın
Nobre
Batuhan
Kadro bu şekilde.Serdar ve Aydın ile kanatlardan Batuhan ve Nobre'ye bol bol orta gelecek anlaşılan...
Batuhanı Merak Ediyorum Bakalım İlk 11'de Çıkınca Etkili Olacakmı![]()
Batuhan'dan gol bekliyorum![]()
Yine erken attık golü.Golün isminin Batuhan olması sevindirici ama umarım diğer erken gol attığımız maçlar gibi olmaz;Geriye yaslanmayız ve daha çok gol için bastırırız inşallah.Bakalım takım ders almışmı diğer maçlardan göreceğiz..
Kadir Bekmezci skoru eşitledi 1-1 . Güzel maç olacak.
Batuhan ilk 20 dakika çok iyi oynadı sonra hafif havaya girdi sanki hakemi dövücek gibiydi biraz önce![]()
Cisse'nin kaçırdıgı golü vallahi ben atardım.![]()
Recepin Yediği golü vallahi ben bile yemezdim![]()
Boş kaleye kacırdı Cisse . ilk yarı 1-1 bitti.
İlk yarı 1-1 bitti.Cisse o pozisyonu gole çevirse önde gidebildik soyunma odasına.Hacettepe çok iyi pres yapıyor.Zaten bizim takım böyle etkili pres yiyince hücumda etkili olamıyor.İyi oynamıyoruz lafın özü.Umarım 2.yarıda böyle olmaz..
Hakan'ın yediği golü ben bile yemezdim :lol:![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maçı izledim ilk yarırı çok kötü oynuyoruz hiçbir futbolcuda istek yok Ertuğrul hoca gidecek galiba golden sonra tüm oyuncular gitti ona sarıldı.Ve gelelim taraftara taraftar ilk 5 dakika hiç ses çıkarmadı.Hİç çıt yoktu.Daha sonra tezahurata kufurle başladılar.Ve ilk yarı bittiğindede SAbrımız Taşıyor Adam gibi oynayın diye tempo tuttular.Hiç pozisyonumuz yok malasef ikinci yarı neler olacak göreceğiz