1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Oyun çok yavaş ilerliyor

Default Oyun çok yavaş ilerliyor

Arkadaşlar şuan chelsea ile oynuyorum. Oyun çok yavaş ilerliyo özellikle şampiyonlar ligi maçları geçmek bilmiyo + lig+2 tane kupa maçı zaman geçmiyo okadar çok maç yapılıyo ki

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyundaki maç oynanma ayarları ile oynamadıysanız işlemci ve ram özellikleriniz düşüktür. Onları geliştirmeniz gerekir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilgisayarınızda virüs olmadığından eminseniz bilgisayar özelliklerinden kaynaklanma olasılığı fazladır. Bunun içinde pc özelliklerini yükseltmeniz gerekir.

Hocam bilgisayarım 768 ram 1,8 işlemci celeron

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı sorun bende de var .. normal gunlerde gayet guzel ılerlıyor ancak mac oldugu zaman fazlasıyla yavas ve görev yöneticisine baktım maclar oynandıgı sırada CPU kullanımı 100.000 degerlerıne cıkıyor bu normal mı yoksa benım pcden kaynaklanan bı durummu??

aynen bu yüzden menajerlikten soğdum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yardım edecek kımse yokmu yahu ?? bu arada ılk mesajda yazmayı unutmusum 1,25 gb ram var 2.00 ghz ıslemcı P4 .. bır sey soyleyın nolur =)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilgisayar özelliklerinden pek anlamam. Hani Ram yüksektir başka birşey düşüktür diye bu problem meydana geliyor olabilir. Ancak benim bilgisayar özelliklerim sizlerden düşük olmasına rağmen 2020 yılına geldiğim kariyerlerde bile rahatlıkla oynamıştım.

- Pc özellikleri yetmiyordur.
    - Bilgisayarın yavaşlamasını sağlayan virüs vs. gibi birşeyler PC'de yer alıyordur.
    - Oyunu oynarken birçok program açıyorsunuzdur ve ya açtığınız tek bir program bile etkiliyordur.
    - Oyun ayarlarında maçların geçme süresini yavaş ve detaylı olarak seçmiş olabilirsiniz.

Bunlaradn birini veya birkaçını kontrol edin.

Maçların geçme süresini en yükseğe ayarladım fastes di herhalde oyun oynarken başka program açık değil. abi dün dakika tuttum 3 maç vardı ligte 1,3 dk sürdü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

database boyutun ne senın bu arada kardes

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 maç vardı ligte 1,3 dk sürdü

Çokta aşırı bir yavaşlık değil bu bence ramine göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pekı benımkıne ne demelı abı database bıle kucuk artık yapıcak bıseyım kalmadı =) bu arada daha oncede dedıgım gıbı macların oynandıgı sırada CPU kullanımı 170.000 oluyor bazen bu normalmı sızce?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

CPU kullanımının oralara çıkmasıda normal sanırım bu db ile alakalı değildir diye düşünüyorum. Uygulama yani fm.exe ile alakalı bir durum db küçükte olsa büyükte olsa mantık olarak belli bir oranda yiyecek bellekten. Aslında yaşanan yavaşlık normal bir yavaşlık ama biz çok hızlı istediğimiz için biraz yavaş gözüküyor bize sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o da olabılır abıcım ama bazen bu ne yaa dedırtıyor adama .. hele de dun aksam 2 saatte 1,5 sezon ılerleyebılen bı pcden sımdı gelıp benımkıne gecınce cok koyuyor adama

database normal

vay be 2 saatte 1.5 sezon rem kaçtı hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ram 1 gb kardes ama ıslemcı Core duo ve 2,6 ghz dusun artık =) ramazanda ıftara 1,5 saat kala yenı oyun acıp ıftara gelene kadar 1 sezon bıtırdıgım bıle oldu.. oyunun da zevkı oyle cıkıyor zaten =)

Mesaj Yetkileri