1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: 7.Hafta / Sakaryaspor - Karşıyaka

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 7.Hafta / Sakaryaspor - Karşıyaka

Sakaryaspor A.Ş. - Karşıyaka

11.10.2008

15:00

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Giresunu yendikten sonra Karşıyakayıda kendi sahamızda yener çıkışa geçeriz
    ---------
    Çok daha iyi bir takım izleyeceksiniz
    Teknik Direktörümüz İlker Yağcıoğlu düzenlediği basın toplantısında oynanan maçları değerlendirdi.
    Öncelikle oynadığımız üç maç ve takımın son durumu hakkında konuşmak istiyorum takımın başına geldiğimiz hafta üç dört idmanda Erciyes maçı oynamak zorunda kaldık. Erciyes takımının baskısına cevap verebilseydik oradan üç puanla döne bilirdik ancak alınan bir puanda bizim için önemliydi ardından kartalspor ile sahamızda oynadık bu maçı mutlak kazanmak zorundaydık ancak oyuncuların üzerindeki beş haftadır kazanamanın verdiği baskı özellikle ilk devrede telaşımızdan ve rahat hareket edemememiz den rakibe bir çok pozisyon verdik bunlardan iki tanesi bizim bireysel hatamız sonucu gerçekleşti biride gerçekten rakibin iyi bir organize atağı idi ikinci yarıya golle başlamamız bizi umutlandırdı galip geleceğimiz bir ortamda ikinci gol şansını da yakaladık fakat değerlendiremedik ondan sonrada bizim takımımızın asla yemeyeceği iki gol yedik üçüncü gol önemsizdi zaten maç bitmişti
    Bize yakışmayan ve hiçbir tarifi olmayan gollerle geriye düştük malubiyet bizleri tabiî ki üzdü fakat bir sonraki idmanda oyuncularımız önümüzde oynayacağımız 29 maç odaha var bu takıma inanmayan delikanlı gibi çıksın ve aramızdan ayrılsın dedim hiçbiri böyle bir düşüncede değildi zaten tüm oyuncularımdan geldiğim günden beri son derece memnunum.
    Bu şarlar altında Giresunspor maçına hazırlandık, tek düşüncemiz kazanmaktı, zaten kazanmayı düşünen oyuncular olduğu zaman Teknik heyetin işi kolaylaşır, beklide Giresunspor maçı buradan oraya giderken kazanılmıştı. Bu galibiyetle üzerimizdeki baskıyı biraz daha attığımızı düşünüyorum, bu hafta Karşıyaka ile bizim ligdeki durumumuz etkileyecek önemli bir maç oynayacağız, kazanmak için sahaya çıkacağız ancak son derece oyunu kontrol eden bir takım olacak sahada, taraftarımızın tribünleri doldurmasını istiyorum. Çok daha iyi bir takım izleyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşallah Karşıyaka'yı da geçeriz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sakarya bencede bu maçı alarak çıkışına devam edecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence de Sakarya bu maçla çıkışına devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Karşıyaka genel olarak deplasmanlarda kapanan bir takım. Sakarya karşısında büyük ihtimalle kapanacaklardır. Sürpriz olmazsa berabere biter maç.

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor

"Karşıyaka maçını kazanırsak..."

Bank Asya 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un teknik direktörü İlker Yağcıoğlu, Karşıyaka maçının Sakaryaspor'un ligdeki konumunu doğrudan etkileyecek bir maç olduğunu belirterek, ''Karşıyaka maçını kazanırsak ligde ciddi şekilde yükselişe geçeceğiz'' dedi.

Ligdeki konumlarını doğrudan etkileyecek maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade eden Yağcıoğlu, şöyle konuştu:

''Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Karşıyaka maçı ligdeki durumumuzu doğrudan etkileyecek bir maç. Karşıyaka maçını kazanırsak ligde ciddi şekilde yükselişe geçeceğiz. Oyuncularım da bunun bilincinde. Geçen hafta Giresun'da üzerimizdeki baskı ve stresi attık. Çünkü oyuncularımın üzerinde 5 haftadır kazanamamanın getirdiği bir baskı vardı. Giresunspor galibiyetiyle bu baskıdan kurtulduk. Ayaklarımız yere çok sağlam basıyor. Sadece bir galibiyet aldık. Dolayısıyla bundan sonra bu başarının devamını getirebilirsek Giresunspor maçı bizim için anlam kazanacak. O yüzden de bu bilinçle yarınki müsabakaya çıkacağız. Kazanmak için de elimizden gelen her şeyi yapacağız.''
    Sakaryaspor taraftarının yerinin kendileri için çok özel olduğunu kaydeden Yağcıoğlu, ''Bunu da hep söylüyorum. Takımlarını son derece gönüllü destekliyorlar. Yarınki maça gelmelerini bekliyoruz. Onlara güzel günler yaşatacağız'' diye konuştu.
    Vahit, Yaşar, Şaban ve Volkan'ın sakatlıkları, Kerem'in de kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Sakaryaspor'un Karşıyaka karşısına Martinez, Gökhan Kök, Serkan, Hamza, Ünsal, Mehmet Akyüz, Hasan Uğur, Hasan Yiğit, Rasim, Burak ve Özgürcan'dan oluşan onbirle çıkması bekleniyor.

Karşıyaka
    "Sakarya çetin rakip"

Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Karşıyaka'da, teknik direktör Reha Kapsal, zor bir maç yapacaklarını, ancak İzmir'e 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Reha Kapsal, Sakaryaspor'un geçen hafta Orduspor deplasmanında 3-0 kazandığını hatırlatarak, çetin bir mücadelenin kendilerini beklediğini bildirdi.

Kapsal, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Zor bir karşılaşma olacak ama galip gelmek istiyoruz. Son karşılaşmalarda pozisyon üretmemize rağmen gol atamadık. Genç bir takım oluşumuzun bunda etkisi var. Oyuncularım, gol kaçtıkça strese giriyorlar. Zamanla aşacağımız şeyler bunlar. Bank Asya 1. Lig'de kadro yapısı olarak en genç takım biziz. Genç oyuncularımızı ligin son 6 haftasında değil, ilk 6 maçında oynattık. Takımım zamanla oyun olarak gelişiyor. Kaçırdığımız golleri attıkça futbolcularımızın özgüveni de yerine gelecek.''

Ayak başparmağı çatlayan Eser'in takımdaki yerini alamayacağını, ancak Adanaspor maçına yetişeceğini belirten Kapsal, kafilenin yarın Adapazarı'na gideceğini sözlerine ekledi.

//

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

sakary Ali Misafir

maça gitmek için fırsatlar arıyorum ama zor gözüküyor

sakary Ali Misafir

maça gidemedim tv den seyredemiyeceğim galiba

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Sakaryaspor 2.yarıda 52 ve 59 da Özcan'ın golleriyle maçı 2-1 önde götürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Özgürcan Özcan şov!

Bank Asya 1. Lig'de 7. hafta maçında Sakaryapor, Karşıyaka'yı 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısını Cihan'ın attığı golle 1-0 mağlup kapatan Sakaryaspor ikinci yarıda Taner'in yerine oyuna giren Galatasaray'dan kiraladığı golcüsü Özgürcan'ın attığı 3 golle sahadan galip ayrıldı.
    MAÇTAN DAKİKALAR
    20. dakikada ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Cihan'ın şutunda baraja çarpan top kaleci Martinez'i kontrpiyede bırakarak filelere gitti. 0-1
    25. dakikada orta sahadan topu alan Hasan Uğur, kaleye 25 metreden sert vurdu. Kaleci Kerem güçlükle topu köşeden kurtardı.
    43. dakikada sağdan ceza alanına yapılan ortaya Taner sert vurdu, top üst direğe çarparak dışarı çıktı.
    44. dakikada soldan ceza alanına yapılan kavisli ortaya Cihan sert vurdu, top üst direkten döndü.
    49. dakikada sol taraftan kullanılan korner atışında ceza sahasında topla buluşan Özgürcan'ın sert vuruşu filelere gitti. 1-1
    51. dakikada ceza sahasına giren Özgürcan sert vuruşu ikinci defa Karşıyaka filelerine gitti. 2-1
    68. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren Özgürcan'ın şutu kaleci Kerem'e çarparak kornere çıktı.
    76. dakikada ceza sahasının içine giren Özgürcan kaleci Kerem'i geçerek kendisinin ve takımının 3. gölünü attı. 3-1
    78. dakikada ceza sahasına giren Burak'ın şutu direkten döndü.
    STAT: Adapazarı Atatürk
    HAKEMLER: Bahtiyar Birinci, Ejder Yapıcı, A. Hilmi Kesici
    SAKARYASPOR: Martinez, Gökhan, Hazma, Eyüp Hasan, Taner (Özgürcan dk. 46, Serdal dk. 81), Erhan, Orhan, Burak, Levent, Serkan Kılıç (Erol dk. 46), Ünsal
    YEDEKLER: Bora, Hasan Yiğit, Eray, Mehmet
    TEKNİK DİREKTÖR: İlker Yağcıoğlu
    KARŞIYAKA: Kerem, Rıdvan, Fuat, Aydın, Ahmet Burak, Taha, Önder (Yunus dk. 56), Serkan İrdem, Cihan, Timuçin (Zafer dk. 74), Ferhat
    YEDEKLER: Necati, Ahmet Çağıran, Atilla, S. Gurur, Fallou Seni
    TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal
    GOLLER: Cihan (dk. 20), Özgürcan (dk. 49 - 51 - 76)
    SARI KARTLAR: Hazma, Burak (Sakaryaspor), Serkan İrdem (Karşıyaka)

11.10.2008
    Kaynak : Sporx.com ve İHA

Özgürcan cosmus,patlamayi yapmis sonunda
    Ben halen ondan cok umutluyum,eger mental olarak kendisini gelistirebilirse bizim takimda banko oynar.Fizigi,yetenegi cok iyi.

Mesaj Yetkileri