Bursaspor
Eskişehirspor
Beraberlik
Şehirde çok iyi bir hava var, takım içinde uyum harika iyi bir oyunla dostça geçecek olan maçı kazanırırz.
Bursaspor favori görünüyor. Fakat bizde sürpriz yapmaya açık bir takımız. Bir sonuç kestirmek güç.![]()
I'm back...
Bursaspor 0-1 Eskişehirspor Gol dk:12 Bülent Kocabey
I'm back...
Güzel bir gol atti Bülent Kocabey.Eskisehir etkili basladi maca,bakalim 3 puani alabilecekler mi ...
Etkili oynuyoruz şu an için. Tribünlerde bir dostluk havası hakim. Bir ara küfürleşmeler oldu ama 20 saniye felan sürdü. Bülent Kocabey iyi oynuyor. Serdar az önce mutlak bir golü kaçırdı...
I'm back...
aha penaltıbursa 10 kişi
YouLa Attı..2-0
Bursa kontra taktikle oynasa bu maçı alır. Şişimelere devam ederlerse Es-es farka gidebilir...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sercan'ın Aşırtma Vuruşu Az Farkla Dışarı Çıktı ..
Bursaspor 2-1 yaptı.Dk 83
Bursaspor:1 Eskişehirspor:2 Bitti ..
maç biter 2-1 bursa kaybetti
Bu arada Lig Tv kameralardan Mehmet Topçu'yu gördümGri bi mont giyiyodu maç sonunda takımı alkışlıyodu
![]()
Bursa lige verilen arada yatmış herhalde...hiç beklemediğim bir sonuç oldu. Eskişehirspor'u kutlamak gerek Bursa gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla çıkmayı bildiler.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Sürpriz bir sonuç oldu. İddaa oynasaydım kuponuma banko Bursa yı yazacaktım ama sonradan erindim vazgectim oynamaktan, iyi ki oynammışımTebrikler es es
Mehmet tribünler nasıldı? Duydum ki Eskişehirspor taraftarı çok iyi karşılanmış ve Bursaspor taraftarı çok centilmen mişti? Ne diyosun bu söylenilenler hakkında.
Bu arada Zuniga ikinci golü elle atmış yahu.![]()
I'm back...
Es Es hiç beklemediğim bir galibiyet aldı. Tebrikler. Maçın son bölümlerini izledim ama; o bölümlerde Bursaspor etkisizdi. Rakibin üstüne oyunu kuramadı. Belki eksik kalmaları onlar için büyük dezavantaj oldu. Eskişehirspor ilk yarıyı 2-0 önde kapatması Bursaspor'u oyundan düşürdü. Tebrikler tekrar Es Es.
Bursaspor önceki futbolundan uzak bir performans sergeiledi dün Es Es daha istekli görünüyordu.Es Es defansta çok açık verdi ama bunu değerlendiremedi Bursa. Sercan Yıldırımı beğendim ama
Bu maç nasıl 2 biter ya..
0 oynadım herkes gülüyordu bana![]()
Geçen hafta Bursaspor için yükseLiş oLarak son maçı demiştim ve yine sağoLsunLar beni yanıLtmadıLar. Yahu bu takımın sistemi böyLe 6. haftadan sonra hiç bir zaman 7.haftaya iyi girememiş. Bursa bundan sonra biraz daha kendisini toparLamaLı ve sadece kendisi için oynamaLı. Taraftarı bunu haketmiyor. BöyLe takımLarı yenemezsen Avrupa kupaLarı feLan hayaLdir senin için, zaten böyLe bir kuLübün ve böyLe taraftara sahip oLmanın avantajını kuLLanıp o noktaLara geLemiyorsan yazıktır yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
üst üste 2 maç oynayacaklardı sahalarında ve ilkinde Gs yi yendiler üstüne yine sahanda şov maçı olabilir taraftarınla bütünleşme maçın olabilir ama kaybediyorsun...
bence Anadoludan Ts'den başka bir şampiyon çıkamamasının sebeplerinden biride bu mantalite sorunu...
Galatasaray'ı yendik tamam en iyi biziz mantığına girersen kazanman çok zor olur...