ark.lar bu formsuzlar beni sinir ediyo fenere yasin karacayı almıştım adam sakat falanda deil her maç en düşük formla o oynuyo ve buda benim sinirimi bozuyo zaten ondan başka ii sağ kanatım da yok naapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
ark.lar bu formsuzlar beni sinir ediyo fenere yasin karacayı almıştım adam sakat falanda deil her maç en düşük formla o oynuyo ve buda benim sinirimi bozuyo zaten ondan başka ii sağ kanatım da yok naapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
abi bu antrenman programıyla alakalı bi durum bence
önce medyaya onun performansından memnun olmadıgını söyle maçtan hemen sonra.. yine düzelmezse uyar o da olmazsa özel antrenman programı uygula..
ya da kökten çözüm okan koçu al bu iş bitsin![]()
yok abi hep aynı oyuncu ben kaçkere aldım adamı o zaman öbürleri niye etkilenmiyo
Antrenman programı ağır geliyor olabilir oyuncuya. Onun çalışma ağırlığını düşür biraz...
bence yeni oyuncu alabilirisinbu sorunu çözer
![]()
Kardeş yeni oyuncu(okan koç)daha verimli olur....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
yasını ıkı uc hafta takımdan kes sonrada bır ıkı hafta oyuna sonradan al antremanıda ozel yaptırma dırek takımla ıdman yapsın ozel ıdmanlar sezon ıcınde ıse yaramıyor ollad duzelmesse en medyaya kotule yıne duzelmesse takasda kullan :P
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
saol ark.ım
ne demek ınsallah ısıne yarar ama yasın cok mıymız bıraz zor
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
al sağ kanata o zmn baska adam
deniz baykara-santana-hamit altıntop gibi
o sorun deilde aynı şeyi ribery de yapıyor her maçta çıkartmak zorunda kalıyorum adam manyak oyunuyo ondan