Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
Vay vay vay bu maç boğaza karşı, iki soğuk bira, patates kızartması, 3'lü Beşiktaş savunması, Denizli, yarın kız arkadaşı nasıl ekebilirim önerisi olan?
Fikirlerim burada
3'lü savunma konusunda şüphelerim mevcut. Mehmet Yıldız ve Balili ikilisi oynarsa defansımızda sorunlar yaşayabiliriz. Maç öncesinde kimin kazanacağını tahmin etmek güç ancak günlüm elbette Beşiktaş'tan yana.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İki takımda birbirine üstünlük sağlayamayacağını düşünüyorum.Berabre biter diye düşünüyorum..
İnönü'de sert maç
Müthiş bir maç ile Turkcell Süper Lig'de 8. haftaya start veriyoruz. Haftanın açılış karşılaşmasında lider Beşiktaş kendi sahasında, Sivasspor'u ağırlıyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Turkcell Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Sivasspor karşısında da zirveyi korumak istiyor. Sivasspor ise liderden puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden an be an takip edebilirsiniz.
BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK
Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz ile hafta içinde gribal enfeksiyon geçiren ve fiziki olarak tam anlamıyla hazır olmayan Seric bu maçta forma giyemeyecek.
Sivasspor'da ise hafta içindeki idmanda Petkoviç şoku yaşandı. Şut çalışması sırasında sol el serçe parmağından sakatlanan tecrübeli kaleci Michael Petkoviç'in Beşiktaş'a karşı maça yedek başlaması bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapatocny
Sivok
Serdar Kurtuluş
Cisse
Delgado
İbrahim Üzülmez
Tello
Holosko
Nobre
SİVASSPORAkın
Abdurrahman
Sedat
Bilica
Hayrettin
Musa
Sylla
Sezer
İbrahim
Balili(Tum)
Mehmet Yıldız
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
DENİZLİ, İLK KEZ BJK İNÖNÜ STADI'NA ÇIKACAK
Beşiktaş ile kısa bir süre önce sözleşme imzalayan ve siyah-beyazlı takımın başında ilk maçına deplasmanda Gençlerbirliği karşısında çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, Sivasspor karşılaşmasıyla ilk kez BJK İnönü Stadı'na çıkacak.
Beşiktaş teknik direktörü olarak ilk heyecanını Ankara'da yaşayan Denizli, yarınki mücadeleyle İstanbul'daki ilk heyecanını da yaşamış olacak.
SİVASSPOR'UN İNÖNÜ KARNESİ
Lider Beşiktaş ile bugün deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, siyah-beyazlılarla ligde son 3 sezonda İnönü Stadı'nda yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı.
Süper ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı Pini Felix Balili'nin attığı golle 1-0 yenen Sivasspor, 2006-2007 sezonunda da İstanbul'da Mehmet Yıldız'ın kaydettiği golle rakibine 1-0'lık üstünlük kurmuştu. Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon da Bobo'nun attığı golle 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Beşiktaş'ı Mohammed Ali Kurtuluş ve Ilgar Gurbanov'un golleriyle 2-1 yenmeyi başarmıştı.
Geride kalan bu 3 maçta, Beşiktaş filelerine 4 gol atan Sivasspor, kalesinde sadece 1 gol görmüştü.
24.10.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Ben İnönüde İyi Bir Futbol Oynayacağımızı En Azından 1 Puan İle Döneceğimizi Düşünüyorum
beşiktaş zorlanır ama kaybetmez dyorum ama sivasta puan almak içn elinden geleni yapar çok güzel maç olur izlemeye değer
Geçen yıL sahamızda tartışmaLı bir maç sonucunda yeniLmiştik. Bu sefer buna izin vermeden sonuca gidip maçı kazanmamız gerek. Zor bir viraja girdik ve bu maçı mutLak aLarak motivasyonumuzu yükseLtmeLiyiz.
Tahminim 3-0 aLırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivas'ın bu macta en azından bir beraberlik bekliyorum. Beiktas'ta Denizli 3 lü savunmayı deniyor;fakat savunma acısından acıklar verebilir bu sistem , nitekim veriyorda. Tabi olumlu yönleri de oluyor. (bkz. Tello), bol pozisyon vs.
Yüksek tempoda, cok zevkli bir mac olacagını tahmin ediyorum. Sivas'tan puan yada puanlar bekliyorum.
Çok iyi hava yakaladı Hem taraftar hem futbolcular tek dusunce ŞampiyonLuk Bu maçıda hiç zorlanmadan alacagımızı dusunuyorum.
bencede beklenenin aksine zorlanmadan alacak Beşiktaş'ım![]()
Beşiktaş Mustafa Denizli ile beraber maça hızlı başlıyor bunu geçen hafta gördük eğer Sivasspor ilk yarım saat gol yemezse taraftarın da getireceği baskı ile Beşiktaş zaten çok adamla ofans yapıyordu bu sayı daha da artacak ve Balili gibi kontratak futbolcusuna gün doğacak.Bu maç için tahminim ise 1/0
İnönü'de zorlu mücadele!..
Turkcell Süper Lig'in iki güçlü takımı bu akşam İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bir yanda Mustafa Denizli ile tekrar hava yakalayan lider Beşiktaş diğer yanda ise geçen sene gösterdiği başarının tesadüf olmadığını bu sezon oynadığı futbolla kanıtlayan Sivasspor...
Beşiktaş Sivasspor engelini de kayıpsız geçerek liderliğini sürdürmek isterken Bülent Uygun'un talebeleri Beşiktaş'tan puan alıp yoluna devam etmek istiyor. Beşiktaş'ta bu kritik maç öncesi 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları süren Aydın, Gökhan Zan, Batuhan ve Seriç bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içi parmağından sakatlanan kaleci Petkoviç'in ise Sivasspor'da yedek kulübesinde oturacağı ifade edildi.
Öte yandan bu maç Mustafa Denizli için de ayrı bir önem taşıyor. Mustafa Denizli Beşiktaş teknik direktörü olarak ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Bunun yanı sıra gözümüze çarpan bir istatistik daha var. Lider Beşiktaş ile bugün deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, siyah-beyazlılarla ligde son 3 sezonda İnönü Stadı'nda yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı.
Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Maç LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın golleri son düdüğün hemen ardından Ligtv.com.tr'de olacak.
MUHTEMEL 11'LER:
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Cisse, Delgado, İbrahim Üzülmez, Tello, Holosko, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat, Bilica, Hayrettin, Musa, Sylla, Sezer, İbrahim, Balili, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
--------
G.Birliği karşılaşmasında çok kötü futbol oynadık maçın genelinde G.Birliğe de bize uydu ama bu akşam rakip Sivas işimiz zor olabilir tabi Sivas son 3 inönüdeki maçıda kazanması ayrı bir istatistik...
İki takımda hücüm futbolu oynuyor.Gollü maç olacağı kesin ama skoru tahmin etmek çok zor![]()
Şu Kesinki Bizim Kontrataktan Etkili Olabilecek Mehmet Yıldızımız Ve Balilimiz Var Beşiktaşın 3lü Savunmasını Biz Oyunumuzla Yeneriz Ama Savunmamızda Dikkatli Olmalıyız Beşiktaşlı Abilerimiz Ve Kardeşlerim Bu Maçtan Rahat Rahat Galibiyet Beklemeyin
Last edited by bugra 1905 : 24.Ekim.2008 at 23:07
İlk 11 ler belli oldu.Biz geçen haftadan Holosko'nun yerine Bobo ile başlıyoruz.Bakalım bu sistemle Sivas karşısında neler yapacağız.Sivas'ta ise Balili yedek Tum 11'de.Balili bu maçta etkili olabilirdi.Ayrıca kaleci Petkoviç sakatlıktan dolayı yok.Yerine Akın oynuyor.
Öncelikle maçın zor bir maç olduğunu düşünüyorum.2 takımın oyun yapısı nedeniyle gollü bir maç olabilir.Hücumda kim daha etkili olup savunmada az hata olursa o puanları kapacak.İnşallah kazanan biz oluruz..
Ayrıca bu maç Mustafa hocanın rüştünü ispatlaması için önemli bir maç.Bu maçıda alırsak camianın ona olan güvenini artıracak..
Beşiktaş
Rüştü
İbrahim Toraman
Sivok
Zapotocny
Serdar Kurtuluş
İbrahim Üzülmez
Cisse
Delgado
Tello
Bobo
Nobre
Sivasspor
Akın
Abdurrahman
Diallo
Bilica
Hayrettin
Musa
Sylla
Sezer
İbrahim
Tum
Mehmet Yıldız
So what?
Saike
Olamaz Tum Oynuyor Çok Gol Kaçıracaz Ama Mehmet Yıldız Gollerine Devam Edecektir
Sivasspor kazanacağını düşünüyorum. Bülent Uygun geçen yılki şansızlığını yenecektir. Geçen yıl sadece bir İstanbul takımı yendi ama; Sivasspor'u çok iyi yönettiğini düşünüyorum.
sivas attı 1-0 gol Mehmet Yıldız
1-0 1-0 1-0 Hadi Sivasım Hadi
Koçum memo fantezi futbolda almıştım kadroma, yanıltmadı beni![]()
mati attı 1-1
Olamaz Ya Çok Çabuk Yedik Neyse Sivasa Güvenimiz Sonsuz
Gol için bastırıyoruz.Çok net pozisyonlarda bulduk fakat bunları değerlendiremedik.Umarım bunları aramayız..
So what?
Saike
Farkında mısınız bilmiyorum ama; Bjk tribünleri Gs tribünleri sanki sözleşmiş gibi aynı tezahüratları yapıyor tabi bazı orjinal tezahüratları hariç geri kalanını ortak kullanıyorlar. Garipsedim bu durumu. Ara sıra arak olayları olabilir ama birebir olunca hoş olmuyor.
Maç çok zevkli geçiyor...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İlk Yarı 1-1 Bitti
İlk yarı itibariyle iyi göründük , Sivok müthiş yahu heryerde adambi bakıyorum sol kanatta bi bakıyorum sağ kanatta Nobre yine çok etkili , Delgado'da biraz daha sorumluluk almaya başlamış gibi.. Değerlendiremediğimiz pozisyonları daha sık tekrarlayıp son vuruşlardaki şanssızlığımızı aşarsak alabiliriz rahat..
![]()
İlk yarıda iyiydik fakat kaçırdığımız goller bize pahalıya patlayabilir.2.yarıda golü erken bulmamız lazım.Çünkü zaman geçtikçe takım oyundan düşecek.Birde Balili faktörü var tabii.Girerse kontralarda çok tehlikeli olacaktır.Umarım bu maçı kazasız belasız 3 puanla atlatırız..
So what?
Saike
izleyenlerin yorumu nedir beyler nasıl gidiyor maç kim bastırıyor.
2.yarıdada üstün olan tarafız.Pozisyonlarımız var ama hala golü bulamadık.Bu arada Bülent hoca 3 lü forvete döndü.Bakalım ne olacak..
So what?
Saike