1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fenerbahçe Taraftarı Hukuki Yollara Başvuracak

Nesil
    2006

Default Fenerbahçe Taraftarı Hukuki Yollara Başvuracak

Fanatik Gazetesi'nin 22 Ekim 2008 sayılı nüshasında, birinci sayfadan Fenerbahçe-Arsenal maçında çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanan taraftarımız Gülay Çetin, kulübümüze yazılı başvurarak fotoğrafı çeken ve yayınlayan basın kuruluşu kınadı. Kulübümüze kendi imzasıyla yazılı bir açıklama da gönderen Gülay Çetin, bu yayımla ilgili hukuki yollarda başvuracağını bildirdi. Taraftarımız Gülay Çetin'in yazımlı açıklaması aynen şöyledir:

"Sayın Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimine,

22.10.2008 tarihinde Fanatik isimli spor gazetesinin manşetinde oldukça çirkin diye tabir edeceğimiz bir başlık atılmış olup iznim olmadan maç sırasında çekilmiş fotoğrafım gazeteye ön sayfadan konulmuştur. Bu hareketleriyle hem kulübüm, hem takımım, hem de taraftarlarımıza yönelik oldukça aşağılayıcı ve hakaret vari bir yol izlenmiştir.

İznim dışında çekilmiş ve gazeteye konmuş olan resminin kesinlikle ne Fenerbahçe taraftarına, ne Takımıma, ne Yönetim Kuruluna, ne Başkanıma ne de Teknik Heyete yönelik olmadığını belirtmek isterim. Yaptıkları saldırılar kendilerinin ne kadar insanlıklarından ödün vereceklerinin en güzel göstergesi. Maç sırasında gelişen ortamdan dolayı sinirlerime hakim olamadan yapmış olduğum bu hareketi çekerek beni hem kendi kulübüm ve taraftarlarımın önünde hem de ailem ve tanıdığım insanların önünde rencide edici bir şekilde kullanan sözkonusu gazete ve yazı işlerini kınıyorum ve haklarında bizzat ve kulübüm dahilinde hukuki prosedürü başlatacağımı belirtmek isterim.

Düşmanlıklarını her fırsatta dile getirmekten kaçınmayan ve özgürlükten bahseden bir basın kuruluşunun, insanların özel ve sosyal özgürlüğüne müdahale etmeleri, insanda özgürlük kavramının kime ve neye göre belirlendiği sorusunu akıllara getiriyor. Bilinçsiz bir şekilde kullanılmış olan bu resimle beni kendi kulübüm ve taraftarlarım, ailem ve sosyal hayatım üzerinde madden ve manen ne kadar güç durumda bıraktıklarının bir şekilde kendilerine anlatılması gerek.

Bu ismi lazım değil gazetenin attığı manşetle benim resmimi koyarak ortaya çıkardıkları oldukça seviyesiz ve çirkin denen durumdan dolayı ben ne taraftarlığımdan ne de FENERBAHÇELİ olmaktan utanıyorum, utanmayacağım da ve yarın yine maça gideceğim, takımımı destekleyeceğim. Bizim taraftarlığımız sizin çirkin emellerinize olmayacak kutsaldır. Asıl utanması gereken insani vasıflara sahiplerse bu fotoyu çeken Ali Kemertaş ve çirkin başlığı atan ve yayımlayandır. Basın Konseyi de umarım bu duruma sessiz kalmaz ve olayın ne denli çirkin boyutlara gelebileceğini anlayarak gereken tedbirleri alırlar.

Kulübümden ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'dan, taraftarlarımızdan böyle çirkin bir şeye alet edildiğim için özür dilerim. Saygılarımla.

Gülay Çetin
    Fenerbahçe Taraftarı"

Fenerbahçe Resmi Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arkadaşlar resim neydi ? Ben hiç görmedm

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Manşet bu İsmail abi.Yanlış anlaşılma olmasın.İsmail abi gibi görmemiş olanlar için koydum resimi..

So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ama manset süper olmus bence cok hosuma gitti dogrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hareketi çeken kız meshur oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rezalet!
    Fanatik yada diğer gazeteler zaten ülkemizde gergin olan bu tür ortamları bence körüklüyorlar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bende bu manşeti görünce çok gülmüştüm Sanırım o sayfayı hazırlayan kişi baya sinirlenmiş ve o sinirin etkisiyle koymuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kıza iyi bakın yarın öbür gün dizilerde oynamaya başlayabilir.

Ayrıca o hareketi yaptıktan sonra adam senin resmini koymuş ne fayda.Sen tuttuğun takıma öyle bir hareket yaparsan ha 3-5 kişi bilmiş ha 70 milyon bilmiş o hareket senden çıktı mı çıkmadı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben sinirlendiğini sanmıyorum
    Reyting için eklenmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır o değil bu gazetelerin yapımı için kullanılan ağaçlara acıyorum valla..Rezaletten başka bir şey değil.Bu kadar seviyesizlik olmaz..

Birde hareket Fenerbahçe'nin golünden sonra Arsenal seyircilerine (varsa) yapılmış gibi geldi bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşı tanıyorum. Üzüldüm öğrenince durumu. Zaten resmi görünce şok olmuştum..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arkadas napmıs öyle:s
    Fanatik sende naptın iyimisim

Mesaj Yetkileri