1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: İşte yılın takımı !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default İşte yılın takımı !

İşte yılın takımı!

FIFA Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), aralarında 2008 Avrupa Futbol şampiyonu İspanya Milli Futbol Takımı'ndan 5 oyuncunun da bulunduğu, ''Yılın Takımı''nı açıkladı.

FIFPro'nun 57 bin 500 üyesinin oylarıyla sonuçlanan yılın takımında, 5 İspanyol oyuncunun yanı sıra İngiliz, Brezilyalı, Arjantinli ve Portekizli oyuncular da yer aldı.

FIFPro'nun ilk 11'i, La Liga'dan Real Madrid ve Barcelona, İngiltere Premier Lig'den Chelsea, Manchester United, Liverpool ve Serie A'dan AC Milan takımlarında forma giyen bazı futbolculardan oluştu.

Söz konusu takıma seçilen oyuncular şöyle:

Kaleci: Iker Casillas (İspanya/Real Madrid)

Savunma oyuncuları: Sergio Ramos (İspanya/Real Madrid), John Terry (İngiltere/Chelsea), Carles Puyol (İspanya/Barcelona), Rio Ferdinand (İngiltere/Manchester United)

Orta saha oyuncuları: Steven Gerrard (İngiltere/Liverpool), Xavi (İspanya/Barcelona), Kaka (Brezilya/AC Milan)

Hücum oyuncuları: Lionel Messi (Arjantin/Barcelona), Fernando Torres (İspanya/Liverpool), Cristiano Ronaldo (Portekiz/Manchester United).

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadroyu genel olarak beğendim fakat işin ilginç tarafı takımda sol bek yok.Yada Ramos,Terry,Ferdinand veya Puyol 4 lüsünden 1 isi sol bek oynayabiliyor ve benim bundan haberim yok.
    So what?
    Saike

Terry yerine Lahm olsaydi daha iyi olurdu bana göre.(=

Onun haricinde kadroyu begendim,iyi olmus.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

SoLa PuyoLu düşündüLer gaLiba yada Ramos u

Mesaj Yetkileri