Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 60.00%
  • Gaziantepspor

4 20.00%
  • Beraberlik

4 20.00%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ TSL 9. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Galatasaray - Gaziantepspor [ TSL 9. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor'u da yenemedik gaziantep ise çok formda bu maçı kazanamazsak liderlik yolunda ağır yara alırız ayrıca skibbe bile gidebilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor karsısında özellikle 2. yarı hiç koşmadık, sakat vermemek adına basmadık. Bu macın atmosferi cok farklı olacak. Ankaradan alınan 1 puan da yeterliydi çünkü; fakat bu macta mutlak 3 puan lazım...

Saaha ve seyircimiz önünde bunun bilincinde olan oyuncularımızın da oyunuyla galip ayrılırz diye düşünüyorum. G.Antep e karsı olan sanssızlıgımız da kırılır diye düşünüyorum.

Cok zor bir dönemecteyiz. antep, benfica, fenerbahce macları var önümüzde. Bu macları mümkün mertebe en az kayıpla atlatırsak önümüzün acık oldugunu düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antep bize hep ters gelir son haftalardada formdalar zaten..Ama ben bu maçta oyuncuların kazanma arzularının ve isteklerinin üst düzeyde olacağını düşünüyorum kazanırız bence..2. ihtimal beraberlik olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alisamiyen avantajımızı iyi kullanırız.Ayrıca büyük takımlar peşpeşe 2 hafta kaybetmez genelde..Yanlız çok zor maç

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Antep bence çok çok iyi bir takım fakat Galatasaray bu maçı zor da olsa kazanır.2-1 diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray sanıldığının aksine rahat kazanacaktır.
    Çünkü Antepspor 3 günde bir maç oynamayı kaldırabilecek genişlikte bir kadroya sahip değil. Belli kaliteli bir 11 leri var.Yedekleri ise onlara yakın yetenekte dahi değil.
    Galatasaray rahat kazanacaktır.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasarayım Zorlanacak Ama Gaziantep Karşısında 3 Puanı Bir Şekilde Alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray Avrupa maçındaki galibiyetle sükse yapan yükselişten sonraki 2 maçında kazanamadı.Bunda kadronun üst üste maçlardan sonra yorulması gösterilebilir.Fakat bu maçta evlerinde oynamalarınında verdiği avantajla o bildiğimiz performanslarını sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum.

Gaziantep ise sezona süper başladı,o performanslarını hala devam ettiriyorlar.Trabzonspor maçında çok iyiydiler yine.Fakat bu maç için üst üste maç temposunu kaldıramayabileceklerinden korkuyorum.Bu maçta birde ortasahanın önemli ismi Murat Ceylan olmayacak.Buda büyük bir eksi Antep adına..

Bu saydıklarımdan dolayı Galatasaray'ın evinde bu zorlu maçı kazanacağını düşünüyorum.Fakat Antep beklediğim gibi kötü değilde bildiğimiz iyi oyunlarını sahaya yansıtırsa bu maçtan puan yada puan almaları yüksek ihtimal bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Antep'te; Murat ceylen(cezalı),Beto,Emrah eren(sakat) bu oyuncular yerini alamayacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray bence beklenenin aksine maçı kazanacak.Çünkü Antep hafta içi yoruldu , kafa olarak bu maça kendilerini veremeyecekler.

Yine sıralamaya rağmen iyi oynadıklarını düşünmüyorum.Galatasarayın çok adamlı hücumlarında illa ki hata yapacaklardır.Normal şartlar altında berabere bile bitmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Son maçlarda puan kayıpları yaşan galatasaray bu maçı almak zorunda

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kötü formumuz devam eder diye düşünüyorum 0-0 biter bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Saha ve seyircimiz önünde güzel bir galibiyet alırız diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antep iki Trabzon maçında da büyük efor sarfetti ve şu an yorgun durumdalar.Ayrıca Murat Ceylan ileBeto oynamayacakmış bu da büyük bir eksi olarak duruyor Antep hanesinde.Galatasaray ise Benfica maçı öncesinde kötü seriyi bozup morallenmek istiyor.Bence Galatasaray kazanır ama yok beklediğim gibi Antep yorgun argın ve eksiklerini arayan bir futbol oynamaz istekli arzulu kim oynarsa oynasın görevini yapar bilinciyle oynarsa maçı kazanabilirler.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray da yorgun, aynı maç temposunu onlar da yaptı, ayrıca Kewell ve Arda 60 dakikada geçen maçta oyundan kopmuşlar.İlginçtir Gs da rotasyon yapmıyor, bu maçta yapma şansı da yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray da yorgun, aynı maç temposunu onlar da yaptı, ayrıca Kewell ve Arda 60 dakikada geçen maçta oyundan kopmuşlar.İlginçtir Gs da rotasyon yapmıyor, bu maçta yapma şansı da yok.
    12 futbolcusu sakat olan bir takım rotasyon yapabilirmi ki?
    Gider dinlendirirsin Emre'yi, Nigris atar golü... 3 puan alacakken 1 puan alırsın. Rotasyon da yer değiştireceğin bütün adamlar sakat olunca. Rotasyon yapma şansı olmuyor tabi Galatasaray'ın

Ancak Baros dinlendi. Nonda ve Ümit iyi durumda. Lincoln iyi durumda. Kewell Arda Meira ise yorgun sayılır. Bilmiyorum iki ucu çıkmaz sokak.

Kessen bir türlü oynatsan bir türlü
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by extensor View Post
    12 futbolcusu sakat olan bir takım rotasyon yapabilirmi ki?
    Gider dinlendirirsin Emre'yi, Nigris atar golü... 3 puan alacakken 1 puan alırsın. Rotasyon da yer değiştireceğin bütün adamlar sakat olunca. Rotasyon yapma şansı olmuyor tabi Galatasaray'ın

Ancak Baros dinlendi. Nonda ve Ümit iyi durumda. Lincoln iyi durumda. Kewell Arda Meira ise yorgun sayılır. Bilmiyorum iki ucu çıkmaz sokak.

Kessen bir türlü oynatsan bir türlü
    Doğru Diyon Ama Ne Olursa Olsun Onlar Profesyonel Sporcu Bunların Bahane Olmaması Lazım Galatasaray Gibi Büyük Bir Takımda Bu Gibi Bahaneler Üretilmemesi Lazım
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Kasım.2008 at 17:18

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

bugün tek gücümüz tarafarımız .Galatasaray ın izledigim maçlarda hep savunma arkasına atılan toplarda tehlike yaşadılar.Duran toptan çok gol yiyoruz burada teknik direktörün oyuncularına yeterince komut vermemesine baglıyorum.Gs yine herşeye ragmen kazanıcaktır.İnşAllah.Antep inde kötü bir takım oldugunu söyleyemeyiz.diri koşan bir ekip.herşey istedigimiz gibi giderde 3 puanı alırız.Son sözüm şu servete. kaç gol yedik servetin yüzünden
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kadro Belli Oldu !!

De Sanctis
    Sabri
    Servet
    E.Aşık
    H.Balta
    Meira
    Ayhan
    Kewell
    Arda
    Lincoln
    Baros
    Servet ileri çıkmassa pozisyon vermeyiz..Artık şu alışkanlıgından vazgecsin !!..Topal Fenerbahce maçına yetişiyormuş..Antepte;Murat şahin,Mehmet Polat,Beto,Emrah Eren,Murat Ceylan yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Murat Ceylan'dan sonra Murat Şahin'inde olmayışı çok büyük eksik gerçekten Antep adına.Galataasaray kazanmak için daha şansı gözüken taraf..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz Meira'yı Defans Diye Almıştık Değilmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Biz Meira'yı Defans Diye Almıştık Değilmi ?
    Sakatlarımız olmasa ozaman meira Orda oynarsa haklsıın ama şuanki şartta skibbe bana göre haklı.Topal falan gelen'e kadar orda oynaması gayet mantıklı(Topal Fenerbahce maçına yetişiyormuş..Ozaman meira yerine geçer).Ayrıca milli maçtada orda oynuyor..Ayhan eskisi kadar tek basına önlibero oynayamıyor.Agır kalmaya basladı.Ah Ah keske Özbek olsaydı..Mehmet güven'i ise hiç begenmiyorum..Aynı tas aynı hamam devam..Üstelik çok top kaptırıyor..Servet sürekli ileri çıkarsa yine pozisyon veririz.Üstelik sürekli aynı onbirle oynamamızda iyi..Oyuncular birbirine daha çok alısıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güzel bir galibiyet aldık dün akşam. Goller Kewell, Lincoln ve Arda'dan geldi. Baros'un hali ise beni düşündürmeye başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baros müthiş bir topcu top tutuyor geziyor kosuyor.En iyi yabancı tsl deki.Degerini bilmeliyiz.Bizim ümit karan gibi orta sahadan vurmuyor Ayrıca;
    M.Güven,Ayhan ve Volkan yaman çok gereksiz gözüktü dün.Alpaslan diye bir çocuk var koy onu hakanın önüne
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk 20-30 dakika tek kale oynadık, nitekim de golleri bulduk. Daha sonra oyun dengelendi. Rakip penaltıdan golü buldu. İlk yarı böyle bitti. 2. yarı düşük tempoda oynandı. Net pozisyonlar yoktu. Arda nın cekildigi pozisyonda verilmeyen bir penaltı vardı. Macın yıldızı Arda kapanışı yaptı ve skoru tayin etti.

Dün oynanan oyunda sahanın en iyisi kuşkusuz Arda idi. 1 asist, 1 gol, 1 de rakibe penaltı yaptı Verdiği paslar, adam eksiltmeleri zaten her zaman yaptığı işler. Lincoln, Kewell ikilisi yine çok iyiydi. Gollerini attılar. Baros kacırdıgı 1 net pozisyon dışında idare etti. Lincoln un attığı golde onun da payı vardı, hatta baya pay var.

Güzel bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzde Benfica macı var ona odaklanmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi oynadık fakat defansta çok açık verdiler.Bu pozisyonları değerlendirseler kolay bir galibiyet alamazdık.Lincoln ve Arda çok güzeldi dün.Lincoln kendine geliyor bu sezon.Çok iyi oynamaya başladı.Arda'da bu sene çok iyi.Kewell'ın sakatlanması kötü oldu.Benfica maçında forma giymesi çok zormuş.İnş. oynar o maçta.Güzel bir galibiyet aldık.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bu maçın bir tek özeti var...

daddy daddy coooool...

Mesaj Yetkileri