İBB
Trabzonspor
Beraberlik
Ersun Yanal'ın son şansı. Ya düşüş devam edecek ya da akıllanıp şu maçı güzel bir futbolla kazanacaz. Düşüş devam ederse 3-4 maça kalmaz dibe vururuz.
ibb son 2 macını kazandı. İ.Akın o 2 macta da 90 da golleri atıp takımını galibiyete tasıdı. Formda ve takımı da formda. Abdullah Avcı bu tür maclara takımını genelde iyi hazırlıyor... 3 ihtimalli bir mac. Bana 1 yada 0 daha cok yakın geliyor.
Olimpiyat stadı her zaman çok zor deplasman rakip önemli değilZor maç olucaktır.Beraberlik yakın ihtimal.
İ.b.b kötü oynayarak 2 maç üst üste kazandı. Trabzonsporda moral olarak çöküş var. İ.b.b savunması bu sene berbat.
Gollü geçen bir karşılaşma olacak diyorum
İddaa oynayanlar üst versin bu maça
Fikirlerim burada
Acikcasi kendimize gelmemiz gereken mac bu, yoksa daha duzelmeyiz.
Bende herkes gibi golu mac bekliyorum, ins skor bizim lehimize olur
Bu maçı Trabzon alacaktır diye düşünüyorum en kötü beraberlik
takımın kendıne gelmess ve tekrar yükselişe gecmek için bu maçın önem var ersun haco kendını düze çıarmak için bu maçta akıllı davranmalı
Kazanan olacağını sanmıyorum.Beraberlik maçı gibi duruyor...
Trabzonda form düşüklüğü var..İbb büyük takımların maçına iyi konsantre oluyor ilk ihtimal beraberlik kazanan olursa sürprizde olsa ibb olur tdiye tahmn ediyorum..
Trabzon Kötü Gidişatı Düzeltebilcek Kapasitede Ama Bu Maç İçin Ben Bir Sürpriz Bekliyorum Beraberlik Olur Diyorum
Maçı 3-1 kazanırız gibi bir his var içimde.Kişisel hatalardan goller yemezsek ki yediğimiz gollerin çoğu böyle rahat bir maç geçiririz.İBB savunması oldukça kötü forvetlerimiz fırsatları iyi değerlendirirse daha farklı bir skorla bile bitebilir maç...
Trabzonspor Galatasaray yenilgisinden sonra bir çöküş dönemine girdi.Bu maçta bir galibiyet alarak kötü havayı dağıtmak istiyorlar.İBB ise son 2 maçtır son dakikalarda İbrahim'in golleriyle kazanıyor.Bu maç için öncelikli tahminim beraberlik.Kazanan olursa bence Trabzonspor olur.Çünkü İBB'ye oranla daha iyi kadroları var ve bu maçta taraftarları onları yalnız bırakmayacaktır..
So what?
Saike
Fırtına çıkış arıyor
Turkcell Süper Lig'e fırtına gibi başlayan ve zirveyi de ele geçirmesine rağmen son haftalarda yaşadığı düşüşle dikkatleri çeken Trabzonspor, İstanbul deplasmanında yeniden çıkışa geçmenin arayışı içerisinde.
Oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet göremeyen, hem Turkcell Süper Lig'de hem de Fortis Türkiye Kuypası'nda irtifa kaybeden Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşmada Trabzonspor'un en büyük güvencesi İstanbul'daki taraftarları olacak.
MUHTEMEL 11'LER
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, H. Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz
İBB: Behram, Rızvan, Barbosa, Mahmut, Gökhan S., Kerim, Efe, Tjikuzu, Erman, İbrahim Akın, Gökhan Kaba
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Giray, Egemen, Isaac, Ceyhun, Selçuk, Colman, Umut, Gökhan Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
Trabzonspor bu maçla çıkışa geçecektir.Zorlansada maçı kazanacağını düşünüyorum.
ilk 11:
-Sylva
-Tayfun
-Song
-Giray
-Egemen
-Serkan
-Selçuk
-Colman
-Isaac
-Umut
-Gökhan
İSTANBUL BŞB:
Behram
Rızvan
Marcus
Mahmut
Gökhan S.
Serhat
Efe
Tjikuzu
Erman
İbrahim
Gökhan K.
TRABZONSPOR:
Sylva
Tayfun
Song
Giray
Egemen
Serkan
Selçuk
Colman
Isaac
Umut
Gökhan
Tranzon'da sol bek kim bu kadroda?
Egemen... Egemen'in sol bek oynaması, Emre Güngör ün sag bekte oynatılması gibi birsey heralde. Cale sakat yada cezalı mı ?
Umut ve Gökhan varken birde Isaac'i oynatmak büyük hata olur. Trabzonspor maça bir solbeksiz çıkması İBB'nin kazanma ihtimalini artırıyor.
Cale cezaLı Hüseyin de öyLe.
Egemen bomboş kaLeye atamadı![]()
Umutta kaçırdı şimdi
ilk yarı Trabzon 1-0 önde kapadı...
Selçuk İnan harika bir gol attı, 2-0.
Selçuk çok güzel gol attı aşırtma...Gökhan ünal tam bir bencil bu arada bomboş colmana atmadı topu..
Yattara'nın penaltı golüyle Trabzon 3-0 öne geçti.
Maç sonunda yaşananlara baktığımda Trabzonspor takımının başarıyı, şampiyonluğu ne kadar çok istediğini ve birlik beraberlik içerisinde olduğu gördüm. Bir futbolsever olarak çok keyif aldım bu sevinç gösterilerinden.Bitmedik, mücadelemize devam ediyruz dedi Trabzonspor, tebrikler...
"YÜCE ATATÜRK"
oh bole olcanı bılıyodum cunku dusu devam edemezdı.maçı ızledmedım acılen ızlemek stiyorum![]()
Tony Slyva harika maç çıkardı fakat alışmak lazım bazen olmadık goller yiyebiliyor ..
Selçuk'un golü ise anlatılmaz..
Ayrıca C.Çakır oyunu çok durdurdu tempoyu oldukça düşürdü buda ..Maçın kötülerindendi ..