1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Bir Ayıp Daha

Default Bir Ayıp Daha

Çarşının "A" sı
    Fenerbahçemizin Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında G.Saray'ı 2-1 yendiği maçtan önce tribünlerimizde açılan bir pankart Musevi taraftarlarlarımız tarafından yanlış anlaşılmış. Geçtiğimiz haftalarda Bjk ile oynadığımız ve Bjk seyircisi Stadımıza gelemediği için esprilli bir dille gönderme yapılan pankartta "Maç Lig Tv'den İzlenir - Çarşı" yazıyordu. Ancak çarşı kelimesindeki a harfinin "davut yıldızına" benzetildiğini zanneden Musevi taraftarlarımız bize mail gönderdiler. Müsterih olsunlar böyle bir şey yok, çarşı kelimesinin içindeki a harfinin olduğu yerde bulunan şekil "satanizmin sembolu olan daire içinde 5 köşeli yıldız"
    kaynak: www.antu.com

bence hiç bir koşulda bir takımın taraftar grubuna satanist göndermesi yapılmamalıdır bu çok ama çok yanlış bir şey bunu görünce çok şaşırdım Museviliği koruyanlar kendi dininden olanlara satanist diyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu kendini akıllı zanneden arkadaşlar(www.antu.com) yüzünden forumdan atılmak istemiyorum.O yüzden siz benim dediklerimi anlayın artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

acıyorum hakikaten acıyorum.bu nasıl bi kuyruk acısıdır ya bu nasıl bir ezikliktir.ya bi pankart yaptırıyosun bu kadarmı eziklik olur.ne bir esprisi var ne bir anlamı var.sonra da kendi kendine olmamış bişeye inanıyosun.yok efendim o aramışta bu bizim a ya benziyo demiş yok demişler falan filan....

ayrıca satanizm in a sı yoktur.o anarşizm in a sı.onu bile bilmekten acizler..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

evet anarşinin a sı .. pentagramla alakası nı nasıl kurmuşlar hala çözemedim ..
    hakemler gibi bunlarında gözleri bozuldu .

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    evet anarşinin a sı .. pentagramla alakası nı nasıl kurmuşlar hala çözemedim ..
    hakemler gibi bunlarında gözleri bozuldu .
    Ya şu olayı anlamadım şu forumlarda okuyorum fenere karşı almışssınız bir cephe ya ittifak yapmayın kardeşlerim gözünüzü seveyim.Ya bizim ettiğimiz küfürler açtığımız pankartlar bu bjk taraftarnin yaninda hiç kalir.

Bizim mabed dediğimiz yer 52 bin kişilik pankart koymak yasak zar zor pankart sokuyoruz.Her türlü küfürü ettik ANA'ya asla!!!(bjk taraftarina duyurulur).Sizin stadlarda pankartlar haftalarca asılı kalior.bizim yaptıklarımız neden bu kadar batior anlamış değilim.Şundan emin olun önümüzde aziz başkan olmasa 52 bin kişilik stadta çıkacak küfürleri,açılacak pankartlari, düşünemiorum bile...

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

hakikaten yaaa bırakın artık bu fenerbahce dusmanlıgını,,ne yapsak gozunuze batıyo,,yok pankartlar yok hasan a edılen kufurler,,en az kufur bızım stadda yapılıyo bıraz objektıf dusunun bence..fb taraftarı gıttıgı hangı bjk gs macında stadı tahrıp ettı!!

Kardesler siz yine birlesin Bjk GS olarak Fener Aleyhine tezhurat yapin, siz her turlu pisligi yapinca, analara kufur edince, japon bayraklari acinca hic bisey yok, Fenerbahce en ufak bi pankart actimi SALDIRRRRR, asil kuyruk acisi kimde acaba.
    Fener seyircisi ne yapsa suc, zaten en kotu en pis en cirkef Seyirci de Fenerinki.
    Gs macinda ilk defa kufur edildi, halbisem diger statlarda bu her mac oluyo, ama nedense bi FEnerin ettigi kufurler konusuluyo.
    Siz ittifata devam edin, aferin size. 'Yuruyedurun'

Nesil
    2003

Seviye dustugu icin bir konu daha yeni kapandi. Siz sunu yaparsiniz, biz bunu yapariz gibi diyaloglari artik birakalim. Burasi tartisma yeridir, kavga yeri degil. Olaylara sadece tuttugunuz takimin acisindan degil objektif bakalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bakın biz beşiktaş taraftarı çok iyi çok ahlaklı fener taraftarı çok pis demiyoruz.herkes kimin ne olduğunu zaten biliyor.ama benim şahsen sinir olduğum şey medyanın bu taraflı bakış açısı.yani adamlar bekliyorlar ki beşiktaş tribününde kötü birşeyler olsunda bizde yazalım çizelim.ama tam tersi kadıköyde olduğu zaman görmemizlikten gelip konuyu kapatmaya çalışıyorlar.neymiş kimseyi tahrik etmemek için resimleri koymamışlar gazeteye.asıl böyle taraflı davrandıkları zaman milleti tahrik ediyorlar.yoksa yazsınlar beşiktaş tribününde küfür oluyorsa yada kötü birşey olmuşsa yazsınlar.kadıköyde küfür yoksa yazsınlar.ama gerçekten küfür yoksa.digitürk ten maç izliyorum beşiktaş seyircisi küfür ediyor 1-2 dakka dinletiyolar sonra sesnin kısıyorlar.kadıköyde edildiği zaman daha başlamadan ses kısılıyor.sonra da kadıköyde küfür yok.orda bile taraflı davranıyorlar
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Bence bu pankart olayları çok yanlış yerlere algılanor pankart açılacaksa kendi takımını desteklemek amacıyla açılması lazım.Mesela kayseri - fener maçında şöyle pankartlar gördüm ^^ Fener kayseri'nin hakkını yeme 1kg pastırma ye^^ bence bunun gibi şeyler olsa daha iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Arkadaşlar ben bir fenerbahceli olarak bu olayı kınıyorumBence oturup güzel güzel tezarahatımızı yapalım küfürsüz,kavgasız ne gerke var bunlara,bunlar hep futbolu kirletiyor olmaması gereken seylerdir.sırf fenerbahce yaptı diye söylemiyorum.hiç kimse yapmasın bu olayları.Lütfen forumda bu tür olayların peşine düşelim kınayalım.spor hepimizin,çocugu,genci,yaslısı ve hatta bayan taraftarlarımız bile gelsinler artuk maçlara

Ayıp ya ayıp.Edep yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayıp ayıp ayıp rezalet bu yaf

Mesaj Yetkileri