Cska moscow bende süper bi takım wagner Love olic fln deli bi takım yenemıyorum bi türlü
Baba bunlan alakalı çok topic'ler var.... Oraya yazsaydın...![]()
mutlee senin resmin fm2006 olduğundan eminsin dimi hiç benzemiyoda
İkinizi de tebrik ediyorum.
tabikiOriginally Posted by leave_992
, aurora skini bu
başlıık yok böyle bir maç ama resim de war
Gerçekten baya iyi bir skor tebrik ederim dostumPeki bu skorla gruptan 1.lik ile çıkmışsındır artık..
![]()
-
ben real madrid ken finalde arsenal e3 0 yeniliyodum artık kaybedecek bi şim yok diye full ofansif oynadım ve 7 0 kaybettim ama ders aldım bundan ve chelsea ile keybetmedim ; ders : ingiliz takımlarına defansif oynamayın yamulursunuz . . .
Hehe walla ben hiç bööle bir hataya düşmedim.Originally Posted by mami_LEE
ilk defa 1. olarak ciktim, Psv'yi iki mactada yendim, Cskayi da iki macta yendim, Chelseayle berabere kaldim evde ( elimden kacirdim) deplasmanda da 1-0 yenildim.Originally Posted by Maymuncuk
Zaten 8-0 mac ilk macti, o gazla cikmamam mumkun degildi
artık ben de düşmüyorum ingiliz takımlarına hep yükleniyorum chelsea ile şu anda da 2 beraberlik ve 4 go yeme ile liderim . . .
dün gece şamp.ligi ikinci turunda bir sürü rakip vardı neyse ki şansıma fenerbahce çıktı kendi sahamda 6 0 yendim![]()
vaybe maça bak süpermiş hemde şampionlar liginde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
San Marinoyu 2010 Dünya Kupası Finallerinin ardından 2012 Avrupa Şampiyonası Finallerine taşımıştım. Gruptaki ilk maçımda Yunanistanla 1-1 berabere kaldım. İkinci maçta ise Almanyaya 2-0 kaybetmiştim. Herşey son maça kalmıştı ve yıllar boyunca unutulmayacak bir maça tanık oldum::
Dak 12: San Marino - Norveç : 0-1
Dak 14: San Marino - Norveç : 0-2
Dak 28: San Marino - Norveç : 1-2
Dak 44: San Marino - Norveç : 2-2
Dak 52: San Marino - Norveç : 2-3
Dak 54: San Marino - Norveç : 2-4
Dak 59: San Marino - Norveç : 3-4
Dak 66: San Marino - Norveç : 4-4
Dak 71: San Marino - Norveç : 4-5
Dak 73: San Marino - Norveç : 5-5
Dak 81: San Marino - Norveç : 6-5
Dak 84: San Marino - Norveç : 6-6 ve...
Dak 90: San Marino - Norveç : 7-6 !
Bu skorla gruptan ikinci olarak çımıştım. Çeyrek finalde İtalya ile eşleştim. 2010 Dünya Kupası finallerinde de gruptan çıktıktan sonra İtalya ile eşleşmiş ve 2-1 yenilerek çeyrek final şansını kaybetmiştim. Bu sefer farklı olmasını umuyordum ancak pek de öyle olmadı ve yine 2-1 yenilerek bu sefer de yarı final şansından oldum
O maçtan sonra da araya bir sürü şey girdi ve oyunu orada bıraktım. Belki ilerde bi heves yapıp tekrar geri dönerim![]()
off bu maç daha da kapışmalıymış bea
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
demekki varmış böyle bir maç![]()
başlığı editlesinler o zaman![]()
evet editlensin başlık böle bir maç olduğu bizzat OSA tarafından ispatlandıOriginally Posted by oSa
![]()
hey maaaşallah san marino yla oralara gelmek bile basarı
üff utandım şimdi
way bee helal kardeş
öhh...kalp dayanmaz bu maça be![]()
Utanacak bişey yok, biz de (San Marino olarak yani) düşe kalka, dövüle dövüle öğrendik birçok şeyiOriginally Posted by ridvanu
10 yediğimiz maçlarda oldu ama sonunda kaderimizi değiştirdik, artık her turnuvaya katılmayı hedefleyen bi takım olduk
![]()
hakketten yok böle bi maç.belki skor olarak olabilir ama maçın hakemi erol ersoy.işte o imkansızzz.türk bi hakemOriginally Posted by hollicool
avrupada
![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
şu an için öyle ama belki 2009 da gerçektende avrupada hakemimiz olur inş...Originally Posted by koray_capello
Ben galatasarayım ve fb yi 8-4 yendim
ben 4-4-2 oynatiyorum ve devamli defansif oynuyorum en farkli yenildigim skor 2-1Originally Posted by mami_LEE
en farkli kazandigim skor 9-0
Bir de şöyle bir maç var ki oldukça dikkat çekici. Gerçek dünyayla ancak bu kadar örtüşebilir dediğim bir durum. Gol, kart ve penaltı dakikalarına dikkat!
http://depo.fotodak.com/foto/h/81/13...titled.jpg.htm
geçmiş olsun
Bana yazdıysan eğer, geçmiş olacak bir şey yok zira benim yönettiğim takım değil Beşiktaş. Fakat skor nedeniyle dikkatimi çekti ve baktım, bunu gördüm.Originally Posted by batu19-07