1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Merdivenlerden yuvarlandı, 6 hafta yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Thumbs down Merdivenlerden yuvarlandı, 6 hafta yok

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga Zengin'in yaşadığı sakatlık herkesi şoke etti. Evinden arabasına inerken lambanın bir anda sönmesi sonucu dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlanan ve sol el tarak kemiğini kıran Tolga Zengin'in sahalardan en az 6 hafta uzak kalacağı açıklandı. Tolga, yaşadığı sakatlık nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğunu belirterek, "Çok talihsiz bir kaza yaşadım. Bu benim için çok kötü oldu. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakacağım için üzgünüm. Sakatlığım dolayısıyla beni arayan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Tolga, yaşadığı sakatlıkla ilgili ortaya atılan iddiaların hiç birinin gerçeklik payının bulunmadığını da belirterek, "Silahla kendimi vurduğum, bıçaklandığım söyleniyor. Bunlar son derece komik ve gerçekle hiçbir alakası olmayan şeyler. Benim ne silahla, nede başka bir şeyle işim olmaz. Hastaneye gittiğim de elim kanadığı için polisler nedenini sordu. Bn de anlattım. Bu da gayet normal. Benim tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı. Bu sezon iyi bir kadro kurduk ve bu rekabet kaleye de yansıdı. En kısa zamanda tekrar sahalara dönüp formam için savaşacağım" dedi.
    Kulüp doktoru Hakan Ayaz ise, Tolga'nın düşmeye bağlı olarak elinde kırık meydana geldiğini belirterek, "Tedavisine hemen başladık. Ancak 6 hafta sahalardan uzak kalacak. 6 haftanın sonunda ise eski formunu yakalaması fazla zamanını almayacaktır" şeklinde konuştu. Trabzonspor Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu da, Tolga için ortaya atılan iddiaların son derece komik ve tamamen kulübe zarar vermek amacı güden söylemler olduğunu söyledi.

03.11.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Acil şifalar diliyorum.

Ama merdivenden durduk yere yuvarlanmamıştır. Bizim Serhat (nekop) itmiş olabilir mi acaba? Araştırılsın Serhat neredeymiş Tolga yuvarlanırken.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Acil şifalar diliyorum.

Ama merdivenden durduk yere yuvarlanmamıştır. Bizim Serhat (nekop) itmiş olabilir mi acaba? Araştırılsın Serhat neredeymiş Tolga yuvarlanırken.
    Kesin o yapmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Acil şifalar diliyorum.

Öldüm gülmekten... Sigortayı kapatmıştır belkide..

Geçmiş olsun bu arada...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yok artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konuya girerken aklıma Serhat geldi nedense. Televizyonda gördüğümde de o gelmişti, kesin senin parmağın vardır ha Serhat.

Geçmiş olsun dileklerimizi gönderip, acil şifalar diliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Arada 6 Değil 8 Hafta Geçmiş Olsun Valla

Mesaj Yetkileri