Ya arkadaşlar ben başka bir site için db hazırladım onu kendim kurup zevkini çıkarmak istiyorum ama kurarken crash dumps veriyor. LAnet olsun hiç bir çözümü yok mu bunun?
Ya arkadaşlar ben başka bir site için db hazırladım onu kendim kurup zevkini çıkarmak istiyorum ama kurarken crash dumps veriyor. LAnet olsun hiç bir çözümü yok mu bunun?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70720
Burada konu açılmış, istersen bir göz at.
Ya abi sil crash dumpsı yeni oyun açtığında, ve bir daha hiç uğraşma. Ben öyle yapıyorum.
Allahım becerdimYaptım
editör çok sorunlu bu sene ya
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hallolduğuna göre güle güle diyoruz buraya.
Lütfen bir dahakine önceden açılmış başlıkları kullanalım, önceki çözüm yollarını araştıralım. Birde başlıklarda hatamızı en azından tahmin ettirin. FM'den Soğumum: Crash Dump dersen daha iyi olur.