Beşiktaş
Kocaelispor
Beraberlik
İki Tarafada başarılar dilerim Maça Gelirsek,
Beşiktaş bu maçta patlar ve gece bobo'nun gecesi olur gibime geliyor.Beşiktaş zayıf rakibi karsısında son vuruslarda bobo günündede olursa fark kaçınılmaz olur.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Besiktas cok rahat alacaktır. M.Denizli Bobo-Nobre baslayacakmış galiba; eger Bobo oynarsa suskunlugunu bozar 2-3 gol atar diye düşünüyorum . Fark olur ayrıca.
Kayseri maçında ki hücum anlamında final paslarındaki yanlışları bu maçta yapmayacağımızı düşünüyorum...
Taraftarımızında desteğiyle farka gideriz...
Bu maçta da fark atamazsak hangi maçta atacağız.Delgado , Bobo gibi suskun yıldızları da kendine getirmeli bu maç...
İlk 11 ler belli oldu..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Sivok
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Ekrem Dağ
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Nobre
KOCAELİSPOR
Serdar Kulbilge
Musa Büyük
Tolga
Ufuk
Volkan
Hamza
Semavi
Kemal
Murat Hacıoğlu
Taner
Serdar Topraktepe
Geçen haftaki hatasından sonra Serdar yedeğe çekilmiş,yerine Ekrem alınmış 11'e.Bence doğru bir karar.Umarım Ekrem bu şansını iyi kullanır..Fakat Bobo'nun ilk 11 de başlayacağını düşünüyordum.Bu konuda hayal kırıklığına uğradım.Bu maçta patlama bekliyordum ondan çünkü..Maç için yorumuma gelirsek;Evimizde taraftarımızın önünde 2 maçlık kazanamama serimize son veririz diye düşünüyorum.Gollü bir galibiyet beklentim var.Umarım gerçekleşir..Ayrıca bu maçla bir seri galibiyetler dizisine başlamamız gerektiği kanaatindeyim..
So what?
Saike
Bobo'nun oynamamasına şaşırdım ! Onun kendine gelme maçı olarak görüyordum bu maçı. Neyse farkla yeneriz diye düşünüyorum.![]()
Beşiktaş geçen haftaki Kayseri yenilgisini telafi edecektir bu maç.Beşiktaşın kazanacağını düşünüyorum.İddaacıların da deyimiyle üst bitecektir bu maç bence..
İbrahim Toramanın Sağ Bek Oynamasında Oradan Beşiktaş Kolay Atak Yapamaz Maça Nobre-Holosko Başlamak Doğru Çünkü Nobre Beşiktaşın Sistemini İşleten Bir Adam Holosko Bobo Kadar Stres Altına Girmez Bu Maçta O Yüzden Bu Tercih Doğru Ekrem Dağ İyi Bir Tercih Ama Uğur İnceman Daha İyi Olurdu Gibime Geliyor Tabi Sakat Yada Cezalı İse Bilemem Kocaelide Takımını Serdar Kulbilge Taşır Ama Beşiktaş Bu Maçı Alır
10 dakika itibariyle Cisse ve Toraman ile 2 tane net pozisyondan yararlanamadık..
So what?
Saike
Taner Gülleri Fileleri Sarstı Yahu0-1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
0-2 oldu yahu benden hızlı çıktı kocaeli![]()
Last edited by Addolorato : 07.Kasım.2008 at 21:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1-0 Taner Gülleri
2-0 Semavi Şok Goller Var
Açıkcası çok şaşırmıyorum 2-0 olmasına.Daha öncede bir çok kez böyle oldu.Bakalım bu sefer çevirebilecekmiyiz? Umarım çeviririz..
So what?
Saike
oyun nasıl??
Ortada Gidiyor Bence Oyun Hakim Bir Taraf Yok
İyi gidiyor Kocaeli döneceğini sanmıyorum.
Maça üst vermiştim. Skor lehime çok güzel.
Kocaelispor dayanamaz. Beşiktaş'ın çevireceğini düşünüyorum.
Hadi bakalım.Bu bir..
So what?
Saike
Hadi Beşiktaş hadiii !
Maç daha 30. dakikalarda üst oldu bu hafta iddaa'ya iyi başladım.
Beşiktaş çevirecektir. İlk yarı bitmeden bir gol ataralarsa ikinci yarıyı çevirirler.
Taner Gülleri ne zaman ilk 15 dk içinde gol attı Kocaelispor kaybetti. Bakalım tarih tekerrürden ibaret mi?![]()
I'm back...
Alacağız bu maçı.. Haydi Beşiktaş'ım ilk yarı bir gol daha bulmamız lazım en az..
Filip Holosko ve 2-2 oldu.Beşiktaş çeviricek bu maçı.
Gooooool Holosko 2-2![]()
İlk yarı tahmin ettiğim gibi bitti. Beşiktaş ikinci yarıda oyunu çevirecektir. M.Denizli ligde evindeki ilk galibiyeti alacaktır.
Beşiktas farklı alır maçı..Kocaelin'in direcek tarafı kalmamış..Geçen sene kasımpasa maçıda böyle olmuşdu..Holosko 1 gol daha atar..4-2 biter diyorum..Taner ne zaman gol atsa kocaeli yeniliyor
![]()
2-0 geriye düştük.Fakat ilk yarı bitmeden çevirmesini bildik.Umarım 2.yarının başında buluruz 3.golümüzü..Çok kolay kazanmamız gereken maçı yine zora soktuk.Bu takım ne zaman düzelecek bilmiyorum valla..Umarım 2.yarıda şansızlık olmazda sürpriz bir puan kaybı yaşamayız..
So what?
Saike
5-2 alır Bjk ..
Lig sonuncusu , Teknik adamı 5-6 maç ceza yiyen , yabancı futbolcuları ülkesine kaçan , Serdar , Volkan , Kemal, T.Seyhan , Musa Büyük , Serdar , M.Hacıoğlu gibi işi bitmiş oyunculardan kurulu bir takıma kendi evinde 15 dakikada 2-0 yenik duruma düştükten sonra bu maçı çevirip 5-2 kazansan ne olacak ki..
E.Sağlam'ı yok yere harcadı Beşiktaş.