1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Etkinlikler Forumu

Nesil
    2006

Question Etkinlikler Forumu

Merhaba,

Turksportal'dan yeni bir bölüm isteği olacak. Bölümün amacı Etkinliklerin paylaşılacağı bölüm olmasıdır.

Örnek olarak; önümüzde Akbank 18. Jazz Festivali var veya CeBIT Fuarı var. Bu organizasyonların başlığını açarak buraya katılanlar veya katılmayı düşünenlerle konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak.

Mesela Facebook'da da böyle bir sistem mevcut. Bu tarz organizasyonların sayfaları açılıp orada katılacaklar yazışabiliyor. Turksportal Forumlarınada böyle bir forum açılabilinir mi?

Teşekkürler.

sakary Ali Misafir

güzel düşünce olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Genelde sohbet bölümlerine açılıyor bu tip konular.Bence gayet güzel fikir değerlendirilebilir.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bi bölüm olursa daha derli toplu olur, güzel olur. Ama bunları takip etcek biri lazım. Birde her il için ayrı ayrı aktiviteler oluyor tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kültür & Sanat Rehberi

bu başlık altında bu tarz konular yer alıyor. Sürekli organizasyonlar olmadığı için bu başlık yeterli diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şimdi böyle bir alt forum açılsa ve Batuhan örnek verdiğin bu konular

Akbank 18. Jazz Festivali var veya CeBIT Fuar
    açılmış olsa. Maksimum alacağı mesaj sayısı 5 taş çatlasın. Burak'ın da dediği gibi kültür sanat forumu bu işi görebilir.

Nesil
    2006

CeBIT Fuarı gibi Bilişim üstüne yapılacak organizasyonlarda ben mesaj sayısının beşde kalacağını düşünüyorum. Mesela bu konuyu Kültür & Sanat'ın neresine acabilirim ki? Böyle bir öneride bulundum artık nasıl uygun görürseniz.

Mesaj Yetkileri