-
Cim Bom'a Uğur müjdesi
Cim Bom'a Uğur müjdesi
Yaklaşık bir yıl önce Konyaspor maçında sakatlanan Galatasarayımızın genç oyuncusu Uğur Uçar'dan iyi bir haber geldi. Almanya'da tedavisini sürdüren oyuncunun doktorlar tarafından dizinde bulunan telin alındığı ve yakında futbol yaşamına yeniden başlayacağı bildirildi.
Yokluğunu hissediyoruz
G.Sarayımızın sağ kanadında önce Uğur, sonra Barış ve daha sonra Hasan Şaş'ın sakatlanması üzerine bu bölgede sıkıntı yaşanıyordu. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Uğur'un iyileşmesi sevindirici bir haber. Almanya'da doktorlar kendisinin sahalara dönmesi için elinden geleni yaptılar. Bu oyuncunun yokluğunu uzun zamandan beri hissediyoruz" dedi. Almanya'da kulüp doktoru Murat Çevik tarafından dün son kontrollerini yaptıran Uğur, "Uzun zamandan bu yana futboldan uzak kalmak bana büyük bir üzüntü verdi. Genç yaşta futbola dönemeyecek olmanın korkusuyla yaşamak zor bir durum. Son kontrollerimi yaptırdım. İdmana çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet
Dönecek Aslan parçası..!!
-
Küçük Kaptan geri dönecek, ve zamanı gelince o pazubandı takacak koluna dedim. Umarım beni yanıltmazsın. Sana çok ihtiyacımız var...
-
Bir daha böyle bir sakatlık yaşamaz inşallah..hoşgeldin uğur uçAr
-
Eskisi gibi dönerse süper olur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
Diz kapagı kırıldı, ikiye ayrıldı. Futbolda da en kötü sakatlıklar dizden yasananlar oluyor. İyilestiği zaman eski formuna kavusması baya zor olacak. Ugur bu dönemde cok sabırlı olmalı. Bunları asabilirse eski Uğurumuzu sahada görebiliriz.
Allah yardımcısı olsun.
-
Uğur Uçar’dan spekülasyonlara son!
Geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında dizinden sakatlanan ve uzun süredir formasına hasret kalan Galatasaraylı genç futbolcu Uğur Uçar'la ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Galatasaray kulübünün resmi sitesinde dün yayınlanan açıklamada Uğur'un sakatlığı ile ilgili taraftarlara müjdeli haber verilse de, bugünkü bazı gazetelerde yayınlanan haberlerde genç futbolcunun geri dönüşünün daha da uzayacağı bildirildi. Sporx.com olarak bu gelişmeler üzerine Uğur Uçar'a ulaştık ve sakatlığı ile ilgili son durumu onun ağzından öğrendik.Gazetelerde yer alan haberlerin aksine tedavisinin olumlu yönde seyrettiğini söyleyen Uğur Uçar, diz kapağındaki kemikte kaynamanın gerçekleştiğini ve diz kapağındaki vida ve tellerin çıkarıldığını belirtti. Ameliyatı gerçekleştiren doktorun aynı zamanda Bernd Sneijder ile Michael Ballack'ı da tedavi ettiğini dile getiren Uğur Uçar, 6 hafta içinde düz koşulara, 12 hafta içinde ise takımla çalışmaya başlayacağının müjdesini verdi. Tedavisi boyunca Almanya'da bulunacağını dile getiren Uğur Uçar, sezonun ikinci yarısında futbola kesin olarak döneceğini vurguladı.
13.11.2008
Kaynak : Sporx.com
-
yani yine 3-4 ay Uğur yok.
-
Döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz, dön artık Uğur Kaptan...
-
sporx haberi yalan olabilir en sağlam kaynak resmi sitedir
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri