Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Galatasaray Sk.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Default Galatasaray Sk.

Transferler,Hazırlık maçlarını birazdan yayınlıyacağım..Kariyerimiz o zaman tamamen başlıycak.

Okuduk ve kabul ettik

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090
    Last edited by Deniz : 28.Kasım.2008 at 23:01

başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar..
    Yorumun için teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by suiss View Post
    Başarılar...
    Sağol,teşekkürler
    Last edited by Deniz : 28.Kasım.2008 at 23:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kariyerini biraz daha açıklasaydın iyi olurdu.
    başarılar.........

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    kariyerini biraz daha açıklasaydın iyi olurdu.
    başarılar.........
    Umut,abi gibi sade takılayım dedim.Yorumun için teşekkürler

Hazırlık maçlarını oynayım birazdan gelicek arkadaşlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forumda açılan 4. Gs kariyeri hayırlı olsun ama sanırım 1'i bitmişti. Başarılar dilerim abi...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Forumda açılan 4. Gs kariyeri hayırlı olsun ama sanırım 1'i bitmişti. Başarılar dilerim abi...
    Teşekkürler,Taylan. Yorumun için sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu seneki muhtemel taktiğimiz herhalde,bide Taylan'ın verdiği var onu daha denemedim bu maç deniyeceğim skorları karşılaştıracağım.. Yorumlarınızı bekliyorum kariyer zevkli olsun
    Last edited by Deniz : 28.Kasım.2008 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

www.Galatasaray.org'dan açıklanan habere göre Ümit Karan 2 ay G.Osmanpasa maçında sakatlandı..

Maçın sonunda konuşan Deniz Bakkaloğlu:

Hazırlık maçlarında iyi verim aldığım oyuncularımdan biriydi bu seneyi transfersiz başlıyacağız ancak yarı transfer veya seneye transfer politikasını heyecanlı sürdüreceğiz o bakımdan böyle sakatlıklar hem As Kadro hemde yedek kadro için tehlike sinyalleri veriyor diye konuştu.Bu sakatlığada üzüldüğünü belirtti genç teknik adam..

hayırlı olsun başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    hayırlı olsun başarılar...
    teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik benim değil paylaşım benim Hazırlık maçlarını bekliyorum abi Dediğim taktik iyidir güven ona ayrıca; Nonda,Orkun,Linderoth u satabilirsen sat abi kaleye Ufuk Ceylan'ı al, Mehmet Ekici'yi kirala(sene sonu satın al), alejandro gomes ve ya Celso Borges'i al. Sonra Kadlec'i al Dennis Appiah var defansa sana tavsiyem bütün yabancıları sat. Ayrıca De Sanctis'i geri gönderip Aykut'u oynatırsan hep kontenjan açılır hem de Aykut'un talibi artar.

kadron şöyle olmayı başarırsa iyi olur

GK: Sinan Bolat(2.sezonda olur ),Ufuk Ceylan,Aykut ve genç bir kaleci 3.kalecin olsun
    DR: Sabri,hatem trabelsi
    DL: hakan balta, volkan yaman, emliano insua (kira)
    DC: Emre GÜngör,Servet,Emre Aşık
    DMC: Mehmet Ekici,Mehmet Topal
    MC:Arda, Barış
    MC:Ayhan ve bir genç al abi mesela Yoon bit-garam
    AMC: Lİncoln(istersen sat abi yerine Buonanotte yi alabilirsin 9 M'ye...), Alejandro Gomes, Celso Borges
    FC: Baros
    Fc: Cristaldo ve ya Gökhan Töre....

böyle bir kadro ilk sene için seni taşır abi boş kontenjan kalırsa bana haber ver
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Taktik benim değil paylaşım benim Hazırlık maçlarını bekliyorum abi Dediğim taktik iyidir güven ona ayrıca; Nonda,Orkun,Linderoth u satabilirsen sat abi kaleye Ufuk Ceylan'ı al, Mehmet Ekici'yi kirala(sene sonu satın al), alejandro gomes ve ya Celso Borges'i al. Sonra Kadlec'i al Dennis Appiah var defansa sana tavsiyem bütün yabancıları sat. Ayrıca De Sanctis'i geri gönderip Aykut'u oynatırsan hep kontenjan açılır hem de Aykut'un talibi artar.

kadron şöyle olmayı başarırsa iyi olur

GK: Sinan Bolat(2.sezonda olur ),Ufuk Ceylan,Aykut ve genç bir kaleci 3.kalecin olsun
    DR: Sabri,hatem trabelsi
    DL: hakan balta, volkan yaman
    DC: Emre GÜngör,Servet,Emre Aşık
    DMC: Mehmet Ekici,Mehmet Topal
    MC:Arda, Barış
    MC:Ayhan ve bir genç al abi
    AMC: Lİncoln(istersen sat abi yerine Buonanotte yi alabilirsin 9 M'ye...), Alejandro Gomes, Celso Borges
    FC: Baros
    Fc: Cristaldo ve ya Gökhan Töre....

böyle bir kadro ilk sene için seni taşır abi boş kontenjan kalırsa bana haber ver
    taylan,transfer yapmıyacağım bu sene hazırlık maçlarıda geliyor paylaşımının olumlu-olumsuz yönlerini yazıcam.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim...umarım takımımızın adını en üstte tutarsın her zaman...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    taylan,transfer yapmıyacağım bu sene hazırlık maçlarıda geliyor paylaşımının olumlu-olumsuz yönlerini yazıcam.
    abi desene o kadar boşuna yazdım Yani onları geliştirirsin diye yazmıştım neyse Maçları bekliyorum
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim...umarım takımımızın adını en üstte tutarsın her zaman...
    teşekkürler,bunu başaracağım

hazırlık maçları:

maçlar hakkında yorum yapıcak olursam;a.sebatspor maçına kadar kendi taktiğimle çıktım ama atak yediğimi farkettim yeni bir taktik yapıcaktım,taylan bir taktik paylaştı ondan sonrasını o taktikle devam ettirdim.taylanın verdiği taktik,sadece tek bir sorunu var topu defansın arkasından çok geçiriyor.ama bu sorunuda pace'i yüksek olan oyuncularla çözebilirsiniz.başka bir kusuru yok gibi geldi bütün maçlar 15 üzeri şut çektim paris saint-germain maçında 1-3 yenildiğime bakmayın tamamen kişisel ve defans hatalarından kaynaklanan gollerdi.arkaya iyi sarktılar şutum 15'di psg'nin 9.zorladım zorladım 1 gol atabildim.genel olarak hazırlık kampımız iyi geçti porto'yuda ezeceğim aklıma gelmezdi rahat bir galibiyet çıkardım atakları yoktu taylan paylaşımını beğendim teşekkür ediyorum.birde dediğin gibi playmaker dmc oyuncularını yap demişsin linderoth'u yaptım atakların gelişiminde rolü büyük iyi yönlü dmc takımı götürür hangi taktik olursa olsun ve iyi bir amc gözlemlediğim bu fm 09'da.bu arada baros,nonda,lincoln,meira,sabri bu oyuncuların performanslarını çok beğendim ilk 11'deler artık sürekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

EE ben demiştim O sorunu defans çizgisini geriye çekerek düzeltebilirsin abi bundan sonra hangi taktiği kullanacaksın peki?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Başarılar dilerim kardeşim Uefa kupasını bekliyorum senden

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

EE ben demiştim O sorunu defans çizgisini geriye çekerek düzeltebilirsin abi bundan sonra hangi taktiği kullanacaksın peki?
    bu taktiği iç ve dışda büyük ihtimalle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    Başarılar dilerim kardeşim Uefa kupasını bekliyorum senden
    şl gruplara kalayım 3.olarak çıkmak için elimden geleni yapıcağım.yorumun için sağol
    Last edited by Deniz : 29.Kasım.2008 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevindim paylaşımım olan taktiği kullanmana
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

ligde ve süper kupa'da deneyim gözlemlerimi açıklarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende kendi kariyerime eklediğim son 3 maçta o taktiği kullandım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

bi bakıyım senin kariyere.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

maçları 5'er 5'er koyucağım arkadaşlar.
    Last edited by Deniz : 29.Kasım.2008 at 14:16

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

maçlar geliyor.
    Last edited by Deniz : 29.Kasım.2008 at 14:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi böyle eklemen çıok kötü olmuş bence hem altta çok boşluk kalmış hem de bvazı maçlar çıkmamış her maçın ss'sini tek al benim gibi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

tamam taylan.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Tayylan bırak adam oynasın ya BekLiyoruz Deniz

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

apo'cum kariyeri kapattıyorum maalesef kardeşim.fazla ilgi yok hemde oyun çok kasıyor 1.5-2 hafta sonra yeni bi takımla belki açabilirim.herkesden özür diliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi şu sıralar benimkine de ilgi yok ama yinede sen bilirsin üzüldüm kapatmana
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri