Geçen sezon Süper Lig'den düşen Manisaspor dönüş yolunda Emir Atıcı ile yola koyuldu.
Artık tek yürek tek bilek tek hedef Süper Lig
Hazırlık maçları yorumlardan sonra gelicek.
Geçen sezon Süper Lig'den düşen Manisaspor dönüş yolunda Emir Atıcı ile yola koyuldu.
Artık tek yürek tek bilek tek hedef Süper Lig
Hazırlık maçları yorumlardan sonra gelicek.
Başarılar dilerim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tarzanlara başarılar...
Hedef hemen süper lige çıkmak ve en kısa zamanda Avrupa'ya açılmak olmalı...
başarılar kardeş takımımızı inşallah iyi yerlere getirirsin
ManiSakarya
yorumlar için saolun şimdi maçlara geçelim
Daha önce 2008 Beşiktaş kariyerimi ve Tepecik Belediye kariyerimi takip eden arkadaşlar taktiğimi az çok bilir.Yine 2009da da aynı taktikle devam ediyorum.(99dan beri aynı taktikle devam)
Taktiğimiz bu şekilde.
Transferler
Transferde sadece Winger Back olarak oynayan Ömer Özçelik'i kadroya kattım.Fazla transfere gerek duymadım zaten duysamda 250K bütçem var.Onuda bu sene kullanmak istemedim.Hiç bir oyuncu takımdan ayrılmadı.Yani satış olmadıMauricio adında bir genç buldum gelecek olduğunu düşünüp kontrat önerdim bakalım gelirse iyi olur
Hazırlık Maçları
Hazırlık kampının çok iyi geçtiğini düşünüyorum.Sizinde gördüğünüz gibi sadece Beşiktaş yenilgim var.Beşiktaş'ı da yenmek istemem![]()
güzel maçlar olmuş bi Sakarya ile maç yapsaydında kardeş kardeş oynasaydık..
Belki konusu degil ama Sakarya-Manisa kardes kulüp degiller,Tatangalar bütün baglarini kopardi Tarzanlarla...
Basarilar kariyerinde ...
Yoon Bit-Garam, Vadlav Kadlec, Mehmet Ekici, Osei bunları almaya çalış oynatmasanda
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ve ligdeki uzun maraton başladı.
Basın Toplantısı :
Muhabir: Emir Bey yeni bir teknik direktörsünüz sertifikanızı yeni aldınız.Hedefleriniz neler?
E.Atıcı: Evet yeni bir teknik direktörüm bunun için başarıyı çok arzuluyorum.Başarıyı yakalamak için çok çalışacağım.Hedeflerim tabiki büyük.Belki hayal gibi ama Manisaspor başındayım ve Manisaspor'u Avrupada kupa almadan bırakmayacağım.Ve gönlümde hep Beşiktaş yatmıştır ama Manisadaki hedefime ulaşmadan böyle birşey olamaz.Tabi sonrasında milli takımıda yönetmeyi her antrenör ister.
Muhabir: Manisaspor'da ilk tecrübenizi yaşıyacaksınız.Bu sene Manisaspor neyi hedefliyor ?
E.Atıcı: Öncelikle Süper Lige çıkmayı çok istiyoruz.Türkiye Kupası'nı alacak gücümüz var ve bu kupayı kaldırıp UEFA ya gitmek istiyoruz.Bu sene için hedefimiz bu.
Muhabir: Taktik anlayışınız nasıl olacak ?
E.Atıcı: Maçlara göre değişken yapıda olacak ve en önemlisi Manisaya yakışır atak futbol oynayacağız.
Muhabir : Bu sezon 1 transfer yaptınız.Takımda transfere ihtiyaç duyulmuyormu?
E.Atıcı: Sistemimde eksik bölge 1 taneydi o eksik bölgeyi kapatacak oyuncu aldık.Transfer takımı kuvvetlendirebilir.Ama bizim önceki hedefimiz takım olmak.Takımımızda zaten gayet kaliteli futbolcu kardeşlerimiz var.
Muhabir: Bu ufak söyleşi için teşekkürler
E.Atıcı: Ben teşekkür ederim.
1.Maç
Türkiye Kupası 1.Eleme
2. Lig Maçı
3.Lig Maçı
Türkiye Kupası 2. Eleme
4. Lig Maçı
5.Lig Maçı
6. Lig Maçı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol zaten oyuncu arıyordum![]()
Last edited by emircanatici : 03.Aralık.2008 at 23:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel maçlar çıkarmışsın tebrikler
Futbolcu Bilgileri
manisasporu severim basarılar
You'll Never BeatThe Irish !
Ufuk Ceylan varsa sorun yoktur.
Last edited by emircanatici : 03.Aralık.2008 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
7.Lig Maçı
Fortis Türkiye Kupası Grup A
A Grubu 1.Maç
8.Lig Maçı
9. Lig Maçı
başarılar kardeş
http://img388.imageshack.us/img388/5...q11z7tsya6.jpg
başarılar süper lige çıkacağından eminim