1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hakketmediği Yerde [Manisaspor]

Post Hakketmediği Yerde [Manisaspor]

Geçen sezon Süper Lig'den düşen Manisaspor dönüş yolunda Emir Atıcı ile yola koyuldu.

Artık tek yürek tek bilek tek hedef Süper Lig

Hazırlık maçları yorumlardan sonra gelicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Tarzanlara başarılar...
    Hedef hemen süper lige çıkmak ve en kısa zamanda Avrupa'ya açılmak olmalı...
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

sakary Ali Misafir

başarılar kardeş takımımızı inşallah iyi yerlere getirirsin

ManiSakarya

yorumlar için saolun şimdi maçlara geçelim

Daha önce 2008 Beşiktaş kariyerimi ve Tepecik Belediye kariyerimi takip eden arkadaşlar taktiğimi az çok bilir.Yine 2009da da aynı taktikle devam ediyorum.(99dan beri aynı taktikle devam )

Taktiğimiz bu şekilde.

Transferler

Transferde sadece Winger Back olarak oynayan Ömer Özçelik'i kadroya kattım.Fazla transfere gerek duymadım zaten duysamda 250K bütçem var.Onuda bu sene kullanmak istemedim.Hiç bir oyuncu takımdan ayrılmadı.Yani satış olmadı Mauricio adında bir genç buldum gelecek olduğunu düşünüp kontrat önerdim bakalım gelirse iyi olur

Hazırlık Maçları

Hazırlık kampının çok iyi geçtiğini düşünüyorum.Sizinde gördüğünüz gibi sadece Beşiktaş yenilgim var.Beşiktaş'ı da yenmek istemem

sakary Ali Misafir

güzel maçlar olmuş bi Sakarya ile maç yapsaydında kardeş kardeş oynasaydık..

Belki konusu degil ama Sakarya-Manisa kardes kulüp degiller,Tatangalar bütün baglarini kopardi Tarzanlarla...

Basarilar kariyerinde ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yoon Bit-Garam, Vadlav Kadlec, Mehmet Ekici, Osei bunları almaya çalış oynatmasanda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Ve ligdeki uzun maraton başladı.

Basın Toplantısı :

Muhabir: Emir Bey yeni bir teknik direktörsünüz sertifikanızı yeni aldınız.Hedefleriniz neler?

E.Atıcı: Evet yeni bir teknik direktörüm bunun için başarıyı çok arzuluyorum.Başarıyı yakalamak için çok çalışacağım.Hedeflerim tabiki büyük.Belki hayal gibi ama Manisaspor başındayım ve Manisaspor'u Avrupada kupa almadan bırakmayacağım.Ve gönlümde hep Beşiktaş yatmıştır ama Manisadaki hedefime ulaşmadan böyle birşey olamaz.Tabi sonrasında milli takımıda yönetmeyi her antrenör ister.
    Muhabir: Manisaspor'da ilk tecrübenizi yaşıyacaksınız.Bu sene Manisaspor neyi hedefliyor ?
    E.Atıcı: Öncelikle Süper Lige çıkmayı çok istiyoruz.Türkiye Kupası'nı alacak gücümüz var ve bu kupayı kaldırıp UEFA ya gitmek istiyoruz.Bu sene için hedefimiz bu.
    Muhabir: Taktik anlayışınız nasıl olacak ?
    E.Atıcı: Maçlara göre değişken yapıda olacak ve en önemlisi Manisaya yakışır atak futbol oynayacağız.

Muhabir : Bu sezon 1 transfer yaptınız.Takımda transfere ihtiyaç duyulmuyormu?
    E.Atıcı: Sistemimde eksik bölge 1 taneydi o eksik bölgeyi kapatacak oyuncu aldık.Transfer takımı kuvvetlendirebilir.Ama bizim önceki hedefimiz takım olmak.Takımımızda zaten gayet kaliteli futbolcu kardeşlerimiz var.
    Muhabir: Bu ufak söyleşi için teşekkürler
    E.Atıcı: Ben teşekkür ederim.

1.Maç

Türkiye Kupası 1.Eleme

2. Lig Maçı

3.Lig Maçı

Türkiye Kupası 2. Eleme

4. Lig Maçı

5.Lig Maçı

6. Lig Maçı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Yoon Bit-Garam, Vadlav Kadlec, Mehmet Ekici, Osei bunları almaya çalış oynatmasanda
    saol zaten oyuncu arıyordum
    Last edited by emircanatici : 03.Aralık.2008 at 23:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maçlar çıkarmışsın tebrikler
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Güzel maçlar çıkarmışsın tebrikler
    saolasın kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

manisasporu severim basarılar
    You'll Never BeatThe Irish !

Ufuk Ceylan varsa sorun yoktur.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    manisasporu severim basarılar
    teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Ufuk Ceylan varsa sorun yoktur.
    aslında bende tam tersini düşünüyorum ufuk ceylan o kadar hata yapıyorki cıldırtıyor
    Last edited by emircanatici : 03.Aralık.2008 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

7.Lig Maçı

Fortis Türkiye Kupası Grup A

A Grubu 1.Maç

8.Lig Maçı

9. Lig Maçı

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    teşekkürler ama ilgi çok az devam etmeyebilirim

Nesil