1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: fm 2009 orjinal oyun incelemesi

Default fm 2009 orjinal oyun incelemesi

Merhaba arkadaşlar,
    Dün akşam steamden orjinal olarak oyunu aldım bir süre de oynama şansım oldu. Oyun hakkımda görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim.
    Öncelikle ilk olarak dikkatimi çeken olay kolay oyuncu alınabilmesiydi. Moutinho, Vela, Guardado, Hamsik gibi genç ve yetenekli oyuncuları 10-15 mılyon eur gibi uygun ücretlere hemen alabiliyorsunuz. 2008'de bu oyuncular için astronomik rakamlar istiyordular.
    Daha sonra 3D olayına değinmek istiyorum. Tahmin ettiğim gibi çok başarılı bulmadım sanırım 2D oynamaya devam edeceğim.
    Bazı arkadaşlar türk oyuncuların özelliklerinin düşük olduğunu söylemiş ama bence genel olarak çok uygun yapılmış özellikler çünkü avrupadaki diğer yıldızlarla karşılaştırınca herşeyin yerli yerinde olduğunu görüyoruz. Bir Arda'nın Messi veya Gökhan Gönül'un Dani Alves olmasını bekleyemeyiz.
    Mac esnasında asıstan menejerın yorumları hoşuma gitti. şu oyuncu biraz rehavete kapılmış, bu oyuncu çok yorgun görünüyor gibi yorumlar yapıyorlar.
    Daha oynadıkça ilgimi çeken detayları da burdan sizinle paylaşacağım.

Sanırım yeniliklerden biride maç sırasındada oyuncuları devre arasındaki gibi motive edebilecektik.Ben Demoda bulamadım bu yeniliği.Tam sürümde gözünüze çarptımı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Birde seçmeLerin oLacağı,bizim bu oyuncuLarı izLeyebiLeceğimiz söyLeniyordu.Nerde?

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Sanırım yeniliklerden biride maç sırasındada oyuncuları devre arasındaki gibi motive edebilecektik.Ben Demoda bulamadım bu yeniliği.Tam sürümde gözünüze çarptımı ?
    benim bu yenilikten haberim yoktu maç sırasında inceleyip bilgi veririm. Ama öyle birşey dikkatimi de çekmedi.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Medya yorumları ne durumda acaba?2007-2008'de hep aynı yorumlar vardı,yenileme var mı acaba ??

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Birde seçmeLerin oLacağı,bizim bu oyuncuLarı izLeyebiLeceğimiz söyLeniyordu.Nerde?
    bunu nerden okuduğunu söylersen bakıp incelerim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Medya yorumları ne durumda acaba?2007-2008'de hep aynı yorumlar vardı,yenileme var mı acaba ??
    medya ile ilgili en dikkat çekici olay basın toplantıları. maçtan önce ve sonra sezon başında falan 5-6 tane soru soruyorlar. 2008 deki gibi sadece 5 seçenek yok yani, biraz daha geliştirilmiş olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post

6 July 2008'de seçmelerin yapılacağı haberi geldi ve seçmelerin 12 July 2008'de olduğunu belirtti.Ben de izlemek istediğimi oradan seçtim ve 12'si geldiğinde normal bir maçmış gibi iki takımı izledim.Hatta bu çok hoşuma gitti ki oradaki 1-2 genç yetenekle sözleşme bile imzaladım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende hala olmadı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

ama oyun ingilizce seçmeler var diye nasıl bi haber geldi ya da gelen haberi buraya atsanda bizde seçmleri izleme şansını kaçırmasak ve demoda da oluyor dimi

Bu sakatlık işi çok kötü olmuş. 9.1 yamasını da kurduk ama bir faydası yok.

bırı transfer butcelerininden falan haber werse

az bi ingilizceniz varsa medyaya kendinizde yorum ekleyebiliyorsunuz.ama ben basın toplantılarına asistanımı gönderiyorum.çok işim var bide onla ugraşamıcam ayrıca maç içerisinde oyuncuları motive edecegin yeri bende göremedim.halbuki bundan çok bahsedilmişti...

walla oyunu bende cevahir mv shop tan aldım bakalım izmire dönnce oynamaya başlıcam

valla ben orjinal aldım ilk defa bu sene korsandan fazla bi fark göremedim xD şaka tabi(siteden atılmayalım xD)

önceki fmdeki gibi okları sağa sola eğri kullanma,birden fazla ok çıkarma olayı gitmiş degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet gitmiş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

oklarin gitmesinin nedenini anlayamadim bunun bir aciklamasi varsa ogrenmek istiyorum ?

bi fikrim yok acıkcası

peki o deil de bu nasıl bi rezalettir ya,

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by ncdtcpr : 20.Kasım.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya bu tür bir hatayı nasıl görmeden oyunu piyasaya sürerler aklım almıyor. Eğer sorumlularını ben bulsaydım kovardım

Gençler ben Beşiktaşla başladım sizi bilmiyorum da sanki 8-9. haftalardan sonra sakatlık muhabbeti biraz toparlanıyo gibi geldi bana. İlk 2-3 maç 18 kişi çıkaramadım ama sonraları pek sorun yaşamadım.

Bi de şunu ekliym, Beşiktaşın transfer bütçesni 2.3M € yapmak nasıl bi mantık anlayamadım. Zaten adam satman zor kimse istemediği sürece. Ee sakatlık olayı var kadroyu geniş tutuym diosn, adam alamıyosn. Editöre dokunmayı da sevmiyorum zaten nasıl onu da bilmem korkarm oyunu bozcam diye

En az 10 M€ olmalıydı ki normalde böyle diye düşünüyorum.

arkadaslar, oyun için bir çok özellik acıklanmıstı.ama hala bulamadıklarım var.yönetici arkadaslardan yardım istiyoruz.
    -oyunculara maci içerisinde direktif vermek ?
    -istediğimiz bir klüp pilot takım olsun diye yönetime önermek

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Quote Originally Posted by ncdtcpr View Post
    bi fikrim yok acıkcası

peki o deil de bu nasıl bi rezalettir ya,

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ulan 40 yılda bir orj oyun aldık bole bi hata çıktı ya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Korsan oynayan biri yazmıştı nette, kupa maçını kazanmasına rağmen kaybetti göstermiş oyun.

Korsan oyunun faciası.

Orjinal alacaktı, eğer gerçekten oynamak istiyorsanız orjinal alırsınız.
    1 ay oynayarak kenara koymayacaksınız, 1 yıl boyunca oynayacaksınız.

1 ay oynayacaksanız demosunu oynayın kapatın, korsan oyun her zaman hata çıkması muhtemel oyundur, çoğu zaman düzeltemediğiniz için de zevk alamazsınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

^^^^

Sahada 13 oyuncu gösteren "Grafik" sorunu, "legal" oyunlarda da var, d&r bize kazık atmadıysa.

ewt var ben senditten orj aldım bu sorun var ama ben artık bu sorunun hata değilde taktiksel bişey olduğunu düşünmeye başladım hani tek forvet arksında tek amc oynatırsan amcnle forvetin iki kişilik oynar gibi

Mesaj Yetkileri