Selamlar,
uygun yeremi actım yada uygun bir konumu actım bilmiyorum.ama fazla zaman gecmeden su scout cıkmıssa indireyim diyorumminiscout veye fmscout cıktımı arkadaslar?
Selamlar,
uygun yeremi actım yada uygun bir konumu actım bilmiyorum.ama fazla zaman gecmeden su scout cıkmıssa indireyim diyorumminiscout veye fmscout cıktımı arkadaslar?
Mini scout çıktı bana ö.m atarsan indirme linkini atarımsana![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
sagolasın![]()
Bana da atar mısın taylan ben sana ö.m atmıştım![]()
turksportal...
Bu mini scout çok önemli birşey mi de özelden yolluyorsun, gizli saklı, yasak bişi mi.Aç başlığı koy arkadaşım
![]()
Öyle düşünüyordumEve yeni geldim baktım 5 tane ö.m var hepside scout için
ben de kullanacaktım sildim sonradan linkini atyorum sadece
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Taylan ekle konuya ugrastırma öm ile bizi![]()
link nerde arkadaşlar.
eğer link atılırsa cok sewinirim
Çıktıysa bende bir Mini Scout linki rica ediyorum.
arkadaslar varsa link atar mısınız herkes link istemis ama kimse link atmamıs.zevk alamazsınız falan demissiniz bunu zaten herkes biliyo.ama scoutla oynamak isteyenler scoutla oynar.linki bilenler lütfen atabilir mi
link göremiyorum nerden bulabilirim bu mini scoutu
Bilen birisi yardımcı olursa seviniriz...
Buraya koyması sakıncalı çünkü kimin yaptığını yapımcısından izin alınıp alınmadığını bilmiyor sanırım.
O yüzden ö.m ile ulaşın madem paylaşıyor.
O site benim yönetici olduğum bir site bu yüzden problem olmamalıydı ama elbette sizler bilirsinizZaten "enstantaneler" bölümüne yazdım
![]()
Futbolcu Bilgileri