1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Trabzonspor HES İhalesini Kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Default Trabzonspor HES İhalesini Kazandı

Ekonomik olarak duble yaptık"
    Trabzonspor Kulübü, Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi (Uzungöl HES) ihalesini kazandı.
    Trabzonspor, DSİ Genel Müdürlüğü'nde bugün düzenlenen ihaleye, kulüp bünyesindeki Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. Ltd. Şti. ile katıldı. Bir firmanın daha katıldığı ihaleyi, daha yüksek teklif veren Trabzonspor kazandı.
    İhaleyi takip etmek için Ankara'da bulunan kulüp başkanı Sadri Şener, A.A muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, ihale öncesi teklifi biraz artırdıklarını ama yine de iyi bir fiyatla ihaleyi kazandıklarını söyledi.
    Şener, diğer kulüplerin de bu tür işler yapmaya çalıştığını, ancak bu tür çalışmaların bir uğraş meselesi olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
    ''Hayırlı olsun. Bundan sonra diğer işlemleri süratli yapıp, hemen işleme başlamamız lazım ki, bizden sonraki nesillere iyi bir gelir bırakalım. Bundan sonra su kullanım anlaşması yapılacak, lisans alınacak, sonra proje kredilendirilecek. Bunların hepsini yaparız, ancak yabancı bir ortak almamız lazım. Bence en önemli madde bu. Zaten bu mezuniyet projem, ben de denetlerim. Trabzonspor ekonomik olarak duble yaptı. Yani ikiye katladı. Türkiye'de bir spor kulübünün yaptığı bir ilktir bu.''
    Şener, projenin yıllık 12 milyon YTL cirosu olacağını belirterek, ''Bazı değişkenler olmakla beraber tamamına yakını kardır. Elde edilecek gelir 10-12 milyon YTL'den aşağı düşmez'' diye konuştu.
    -YENER: ''ÖNEMLİ BİR GELİR KAYNAĞI''-
    Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener de projenin, Trabzonspor için her yıl düşünüldüğünde çok önemli bir gelir kaynağı olacağını belirterek, sağlıklı bir kulüp yapısı oluşturabilmek, büyük bir kulüp olabilmek için gelirlerin de büyük olması gerektiğini söyledi.
    Yener, bu yıl yönetim kurulu olarak futbolcu kadrosunu güçlendirirken, Trabzonspor'a geleceğe yönelik de kalıcı, gelir getirici kaynaklar getirmek için büyük gayret gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
    ''Öncelikle sponsor girdilerinde büyük artış oldu. Bunların hepsinden önemlisi HES Projesi idi. Türkiye'de kulüp bazında ilk kez böyle gelir getirici bir kaynağa sahip olundu. Böyle bir proje ile Trabzonspor'a bir katkı sağladığımız için mutluyuz. Trabzonspor, ekonomik olarak daha rahatlayacaktır. Amacımız bu tür kalıcı, gelir getirici kaynakları çoğaltmak, Trabzonspor'a ekonomik olarak büyük bir kaynak yaratmaktadır.''

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İşte bu çok güzel bir haber ..

Kartal 'daki Benzin istasyonu be HES'in bize katkısı yıllık 15M€ civarı olacak .. Gerçekten çok iyi bir rakam bu ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Butcemiz genisliyor, akkili yatirim yapior baskan.

Boyle seyler bizi anca ayakta tutabilir, cunku sehir olarak cok kucuguz Istanbula bas edemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Suyu azaltmak için herşey yapılıyor.Barajın bize hiçbir yararı yok.Su birikip buharlaşıyor.Yerleşim yerleri suyun altında kalıyor akarsu üzerindeki canlılar bir bir ölüyor.Bunu yapmak hüner değil cahillik.Bu proje, yatırılan parayı bile karşılamayacak.Tıpkı Hasankeyf'teki gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Suyu azaltmak için herşey yapılıyor.Barajın bize hiçbir yararı yok.Su birikip buharlaşıyor.Yerleşim yerleri suyun altında kalıyor akarsu üzerindeki canlılar bir bir ölüyor.Bunu yapmak hüner değil cahillik.Bu proje, yatırılan parayı bile karşılamayacak.Tıpkı Hasankeyf'teki gibi...

burası karadenız bıde trabzon yılın her vaktı yağış alıyor.Su buharlaşması dıye bıorsey olmaz ben zonguldakta yaşıyorum baraja 1-2 km yakınlıktayım ama hıc suyun bıttını gormedım yazın ortasında yağmur yağan bı memleket buralar yılda 15m € hıc azımsanacak bır rakam değil

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

heLe heLe Trabzon gibi bi şehirde heLede Çaykara' da suyun bitmesi gibi bir şeyi düşünemiyorum. Gayet faydaLı bir proje oLacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İstediği kadar yağış alsın o bölgede yaşayan canlıların yok olmasını sağlayan bir beton yapı daha yararlı bir çalışma olabilir.Allah aşkına ülkemizde barajdan çok ne var ? Elektrik faturaları hala el yakıyor.Üretilen elektrik hala düşük seviyede.

Mesaj Yetkileri