-
Kiralık oyuncu raporu isteme
bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir başka fm 2009 özelliği anlatmak istedim. belki dikkatini çekmemiş olanlar ya da anlamamış olanlar olabilir. diğer takımların ekranına girildiğinde sol alt köşede kiralık listesi raporu al gibi bir seçenek var (ingilizcesini hatırlamadım) ve buna tıklayınca kulübünüzden yetkililer diğer kulüp yetkilileri ile görüşüyor ve kiralanabilir oyuncuların listesini veriyorlar size. bu özellik parent kulüplerde baya işe yarıyor. kiralık oyuncu listesi alınıp bu oyuncular sıfır bedel ve maaşla takımınıza katılıyorlar. örneğin ben parent kulübümden 5 oyuncuyu hiç para ve maaş vermeden aldım ve kadro derinliği sağladım. daha önceki oyunda tek tek bakmak gerekiyordu futbolculara hangisini kiralayabiliriz diye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de başlığa uygun olarak gönderdiğiniz kiralık oyuncuyu scoutlarınıza izletip oynadığı maçlardan raporlar alabiliyorsunuz. oyuncu kiralık sözleşmesini imzaladığı zaman sağ altta oyuncuyu izlet diye bir seçenek var. buna tıklandığında o oyuncunun oynadığı maçlar için size rapor geliyor. böylece kiralık gönderdiğiniz oyuncuların ne yaptığından devamlı haberiniz oluyor.
Last edited by Coupet : 30.Kasım.2008 at 19:02
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
Ayrıca kendi takımınızın ekranında "assistant advice" bölümünde "compile loan players availability report" seçeneği var. Buna tıklayıp pozisyonunu belirttiğiniz zaman asistan menajeriniz size 1-2 gün içinde o pozisyon için kiralanabilecek oyuncuların listesini sunuyor.
Mesaj Yetkileri