1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Oyuncunun kulüp imajına etkisi

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Default Oyuncunun kulüp imajına etkisi

eski oyunda karşılaşmadığım için açtım konuyu varsa da bana denk gelmemiş. ben oyunumda 2. lig b kategorisi takımı yönetiyorum ve Galatasaray'dan Emre Aşık'a teklif götürdüm. kulüp kabul etti ve yardımcı menejerim bana dedi ki eğer bu oyuncuyu alırsak kulüp reputationuna önemli katkısı olur. tabi daha sonra Emre Aşık sözleşmeyi kabul etmedi ben de daha sonra kiralık olarak aldım ama kiralık aldıktan sonra herhangi bir şey demediler. satın aldığımız oyuncular kulüp reputationunu yükseltiyor sanırım artık. geçen oyunda denk gelmemiştim dediğim gibi. güzel bir özellik olmuş.

2. Default

benim dikkatimi çeken bilgiler bölümüne bakınca orda lig ve klübün standartları yazıyo mesela klüp deki en uzun futbolcu ligdeki en uzun oyuncu kıyaslaması yapılıyo ama benim dikkatinizi çekmek istedigim yıldız futbolcu önyargısı yazıyo bjk ile 3. sezondayım yıldız oyuncu ön yargısı bjk için%82 gösterirken ligimiz için %92 gösteriliyo acaba yıllar ilerledikçe bunda bi ilerleme kaydedebilicekmiyiz. Ben 3. sezonda farkettim bu özelligi

yıldız futbolcu gelmesi ve bunun etkisini yakın tarihte yaşadık.sergen eskişehire gittiğinde tüm spor basını kamp kurdu oraya.idmanlar maçlar daha bi dikkatli takip edildi.yada etimesgut şeker spora gittiğinde.adamlar aynı hafta kaç firmayla sponsoruk anlaşması imzaladılar.bu yönden tabiiki etkisi oluyo yıldız oyuncunun.haliyle takımın popülerliğide artıyo..kocaeli sezon başında edgar davids bombası patlatacak dendi.hollandada kaç adam biliyodu kocaelisporu.ama ne oldu edgar davidsi bile arayanlar kocaelisporu falan sordu.takımın adı klislerde dolaştı, davidsle ilgileniyo demekki para ile isim alacak bu takım dendi ve menejerler davidsle ilgileniyo diye başka oyuncular teklif ettiler.basının ilgisi yerli ve yabancı basının ilgisi bi anda oraya döndü.haliyle görüntü değişiyo..nitekim lige yeni çıkmış bi takıma serhat akın gibi tolga seyhan gibi bülent bölükbaşı gibi kendini kanıtlamış oyuncuların gelmeside kolaylaştı.bu oyuncular başka takımlarda, ligde daha kalıcı olacağına inanacakları takımlarda kendilerine yer bulamazlarmıydı..bu tarz ayrıntılar ortaya çıktıkça bu oyuna sevgim ve bağlılığım dahada artıyo...işte gerçeklik bu işte simülasyon bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    benim dikkatimi çeken bilgiler bölümüne bakınca orda lig ve klübün standartları yazıyo mesela klüp deki en uzun futbolcu ligdeki en uzun oyuncu kıyaslaması yapılıyo ama benim dikkatinizi çekmek istedigim yıldız futbolcu önyargısı yazıyo bjk ile 3. sezondayım yıldız oyuncu ön yargısı bjk için%82 gösterirken ligimiz için %92 gösteriliyo acaba yıllar ilerledikçe bunda bi ilerleme kaydedebilicekmiyiz. Ben 3. sezonda farkettim bu özelligi
    ligdeki önyargı tüm takımların toplam yıldız önyargısının ortalamasıdır diye düşünüyorum.sende biliyosunki o değer ne kadar fazlaysa yıldız oyuncunun gelmesi o kadar zor.yıldızlar geldikçe o değerler aşağı inecek ve işler kolaylaşacak bunun içinde para lazım..tüm takımlar bu olaya önem verse oyunda,yıldız oyuncularında tsl ye bakış açıları değişir ve önyargılarıda azalır haliyle...
    Last edited by bloodstar : 01.Aralık.2008 at 15:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    o yıldız oyuncu ön yargısı değil aksine yerli oyuncu alma eğilimidir... fenerbahçe genelde çözümü yurtdışında ararken galatasaray yerli oyuncu alır bu sebeple fenerbahçenin %'si daha düşüktür...

Mesaj Yetkileri