kaydettigimiz oyunda kendi takımıma giremiyorum statüs kısmı boş nasıl baglancam kendi takımıma yardımcı olurmusunuz??
kaydettigimiz oyunda kendi takımıma giremiyorum statüs kısmı boş nasıl baglancam kendi takımıma yardımcı olurmusunuz??
not connected yazan yere iki defa tıkladığında takımının kontrolünü alabilirsin. Sorunu çözüp çözemediğini söylersen sevinirim.
öyle bişi gelmiyo oyun statüsü boş hiç bişi yok
Ekran görüntüsü koyarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.
tamam koyuyum şimdi
ya ekleyemedim resim nasıl eklicem burda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/gürcan/Belgelerim/Resimlerim/fm%202009.bmp[/IMG]
Last edited by stilgg88 : 07.Temmuz.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://www.imageshack.us/
bu site veya benzerlerine upload etmen gerekiyor resimi.
imageshack.us tan resmini upload edip çıkan linki buraya koyabilirsin
pardon üstteki mesajda yazmış zaten![]()
Football is simple,but Football Manager is not
http://img188.imageshack.us/img188/4887/fm2009.png
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sol altta menager ekle diyorum kendi takımımı secemiyorum
Last edited by stilgg88 : 07.Temmuz.2009 at 03:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Server kimse oyunu onun açması gerekli sanırım server sen değilsin.
Eğer sorun bundan değilse oyunda sorun olup kaydetmemiş olabilirsin.
server girdikten sonra ben baglanıyorum baglantıktan sonra gönderdigim ekran görüntüsü geliyo kendi takımımı secemiyorum serverde sorun yok o takımını kontrol ediyo
Game Status dediğinde herhangi takım isimleri çıkmıyor mu?
New Manager olarak girmeyi dene.
manager ekle değil de yeni kullanıcı seçeneğini deneyebilirsin![]()
Football is simple,but Football Manager is not
o gönderdigim yer game statüs bölümü hic bisi cıkmıyo yeni kullanıcı dedigimdede kendi takımım secilmiyo diger takımlar seciliyo oyuna her girdigimde baska takım secmek zorundasın gibi bişi oluyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya cogu kişide bu sorun var bu soruna çözüm bulunsa ne güzel olur
Last edited by stilgg88 : 07.Temmuz.2009 at 03:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçen turnuva maçı yaparken bizimde başımıza geldi
çözümü yok sanırım cünkü birden kaybolmuştu o takıma tekrar menejer de eklenemiyodu
oyunu yeniden kurmuştuk anca öle..
Oyun statüsü görünmeyen arkadaşlar ;
Oyunun kurulu olduğu yerdeki C sürücü / Program Files / Sports İnteractive / Football Manager 2009 / Data nın içindeki panels ve screens klasörlerini siliniz.Daha sonra data / uptades /901-902-903 hangi sürümü kullanıyorsanız onun içindeki screens ve panels klasölerini siliniz.En son olarakta cacheyi silip oyuna giriniz.
Bunları uyguladığınızda düzelmesi lazım.