1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: basın toplantısı ile ilgili

Default basın toplantısı ile ilgili

arkadaşlar,genelde çıkan sorular ve cevaplar rutinleşiyo gibi..basın toplantısı sayısı arttıkça alta çıkan cevaplar aynı..2008 de ki cevaplarda bi arkadaş ilk zamanlar demişti.yukardan aşşağıya doğru cevaplar negatifleşiyo diye.benzer bi durum 2009 dada varmı acaba.yoksa cevaplar karışıkmı 2008 den farklı olarak..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Evet genellikle durum bu.

sağol dostum.benzer şeyi düşünerek cevap veriyodum genellikle ama bazen yardımcıya bırakıyodum.onun cevaplamasıyla benim cevaplamam arasında basında yarattığı etki ile takım oyuncuları üzerinde yarattığı etki farkediyomu acaba..hoca basın toplantısına bile gitmiyo diye düşünüp maçı önemsememek gibi mesela..yada bu konuyu gözlemleyen oldumu..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tabii ki farkeder. Asistan bazen saçma sapan cevaplar verebiliyor ama dediğin türden bir etki değil.

Ben toplantıyı terkediyorum bu etki edermi acaba Yanlıs birsey soylememek icin her zaman toplantıyı terk ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Toplantıyı terk ediyorum derken "storm out" ile mi terk ediyorsun, yoksa "süre bitmiştir arkadaşlar" diyerek mi?

Bende bi kere toplantıyı storm out diyerek terk ettim galiba yalnız bi kaç soru cevaplamıştım ondan sonra basın bana agresif dedi nabalım kardeşim ingilizce yokki peki bu toplantıyı her zaman asistana bıraksak nolur?

ben her zmn asistana bırakıyorum yani 2 sezondur ve hiç bi kötü yanını göremedim (ingilizcem olmadığından olsa gerek)

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Aynen bende asistana bırakıyorum. İngilizce bilmediğimden saçma sapan cevaplar vereceğime yardımcım gitsin cevaplasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size tavsiyem hep en üsttekini seçin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Basın toplantılarındaki sorulara verilecek sorular takım üzerinde etkisi var. Basın üzerinde ise etkisi çok daha büyük. Bunun sonuçlarını takım üzerinde kısa dönemde kariyeriniz üzerinde ise uzun dönemde görebilirsiniz.
    Türkçe Data FM09v1.01 yakında sizlerle...
    Sakatlıklar bitti.
    Ülke ve Kıta isimleri bitti.
    Medya eklentileri bitti.
    Lig ve Kupa isimleri devam ediyor.
    Ödül isimleri devam ediyor.

asistan bazen sacma sapan scevaplar verebiliorda bizde inglizce yoq biz daha sacma sapan cevap veriyoruz bende real madridin yardımcı antrenorunu aldım real madridin yardımcı antrenoru sonucta boru deildir die dusundum hehe paso yardımcı antrenore yaptırıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Yukaridan asagi dogru negatiflesiyor ama bu pozitif cevap vermek her zaman iyidir anlamina gelmiyor.

Mesela;

- Takiminiz iyi gidiyor, sizce daha tranfere gerek var mi?
    - Evet gozlerimden okunuyor olmali!

boyle olursada takimin morali duser. Sorunun yarim yamalak olumlu mu olumsuz mu oldugunu anlarsaniz yukaridan asagi secenekleri kullanabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

en çko sorulan sorular buraya yazılsa ve bilenler de yardım etse bu özelliği herkes kullanabilir.

tabi tabi yazılsın çevirimi ben yaparım.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Bende çeviride yardımcı olabilirim soruları bu arada benim ingilizcem yardımcımdan daha iyi bi kere yardımcıya bıraktım rakip takımın forvetini kadroda olmayan defans oyuncumla durdurmayı planlıyomuş yardımcım
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/show...ri+yapabilirim

Bir arkadaşımız çeviri için bir konu açmıştı. Onu daha genel bir hale getirip o konu altında toplayabiliriz istekleri. Konuyu sabitledim o konuyu kullanırsak hem kolay erişim açısından hem de derli toplu olması açısından faydalı olacaktır.

Bu konuda amacına ulaşmış olduğundan kilitliyorum eğer çeviriye ihtiyaç duyuyorsanız ilgili konuyu kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Mesaj Yetkileri