Teşekkürler Pascal , dinleyince ruhum açıldı![]()
Adam ilginç bir tarzı var arada bir break dans yapar gibi hareketler yapıyor..Eklemlerinin suyu çekilmiş gibi, kukla gibi, bayhan gibi..![]()
![]()
Okuldan yeni gelmiştim,baktım telefon çalıyo.Açtım arkadaş çabuk Kral'ı aç bak seninki var dediBi açtım Bayhan yemin ediyorum epeydir bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum
Vırdım dıymaz,laf anlamaz yaralı kalbiiiiiiiiiiim.Ettiklerin yanına kalmaz,yanına koymaz,yaralı kalbiiiiiiiim
![]()
Aman aLLahim çok şaşkınım şuanda.
Güzel sarkiymis,begendim ...
Bende beğendim..Şarkı güzel..
Şarkının sözleri güzel fakat bunu Bayhan yorumlayınca sonuç bu olmuş![]()
2 Haftadır Bayhan' ın Vurdumduymaz aLbümünü dinLiyorum. İnceden tavsiye ediLir şarkısı![]()
Bence gayet güzel hoşgeldin Bayhan![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar beğenmeyebilirsiniz ama dalga geçmeniz gerekmiyor.Şu anda o şarkıcının dinleyicilerine saygısızlık yapıyorsunuz...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben yorumunu seviyorum acikcasi, itiraf bolumunemi yazsaydim acaba diye dusunuyorum simdi bizlede dalga gecmeyin
Kopuyorum bu adama
Ajdarın hayranlarının olduğunuda unutmayalım. O zaman ajdarlada dalga geçmeyelim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ona bakarsan Ajdari 50 cent le bile kiyaslariz. 18 milyonu gecmis bi youtube klibi var adamin, 50 centin cogu sarkisi 20 lerde.
Ama orda bi tane kufursuz yorum bulamasiniz
Farklı bir tarzı var.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bayhan'ın yeni albümünü merak ediyordumHoş olmuş gerçekten, müzik biraz amatör gibi geldi.
Bayhan' ın takLitini yapınca arkadaşLar Cünyır Bayhan diyoLar bana![]()
Hareketlerini biraz daha normalleştirirse bir olay yok yani gayet normal bir şarkı![]()
YarıLdım,sesi güzeLde kuLLanamıyor![]()
yahu adam orda komiklik şaklabanlık bir iş yapmamış ki
doğrusu ne kadar kopsanızda adam milyarları kaldırıyordur.
belkide o da size gülüyordur (:
Adamın şarkı dinlenebilir ama hareketleri bitiriyo beni yahu
belki reyting için yapıyodur