Arkadaşlar ne zaman başlayacağız FM09 ile turnuvalara ?
Artık zamanı geldi diye düşünüyorum
Saygılar...
Arkadaşlar ne zaman başlayacağız FM09 ile turnuvalara ?
Artık zamanı geldi diye düşünüyorum
Saygılar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tabii, sende oyun var hemen başlamasını istiyorsun.Bizim gibi oyunu olmayanlar ilk turnuvaya katılamıyacak.
![]()
Vallahi tabii ki oyunu olmayanlar vardır ancak bakıyorum baya bir kesimde oyun var diye tahmin ediyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet zamanı geldi de geçiyor.Ben oyunu bu gün aldım.Başlıyabiliriz herhalde![]()
Uyanık kardeşim benim ben aldımya gerisi hikaye diosunBence az beklemekte fayda var şöyle millet biraz oyuna alışsa daha kıran kırana geçer maçlar
![]()
Sen bir takımları "inceleme" kankacım sonra başlarız gerekirse![]()
Yeni dönemde turnuvalarda bazı değişiklikler olacak, yakın zamanda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Biraz daha oyunu takımları kurcalasın herkes.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kankacım inceliyecem de bu 2009 benim kullandığım ne kadar ok varsa kaldırmış, oyun anlayışımda da köklü değişiklik icap edecek
Hazırlan tabi kardeşim, ama man city bu sene yasak yiyebilir gibime geliyorAlternatifte oluştur bence
M.City'yi yasaklı takımlar arasına sokmak için elimden geleni yapacağım.Turnuva yetkilisi arkadaşlara baskı yapmak başta olmak üzere.
Turnuva içinde biraz bekleyelim derim ben. Ancak hazırlık maçı kıvamında turnuvalar görsek gerçek turnuvlar başlayana kadar güzel olur.Bayram haftasında ben bir tane organize etmeyi düşünüyorum
![]()
Taktiğimi üzerinde kurmaya çalışıyorum.Yoksa Man.City'i alma gibi niyetim yok.Emre abi senlede turnuvada hesaplaşcam![]()
Bu arada bencillik yapmıyorum ben o şekilde düşünsem 14'ünde açardım bu konuyu![]()
Serkan o zaman biz şimdi başlayabilir miyiz turnuva yapmaya ?
Hazırlık karşılaşmaları bölümünde yapabilirsiniz maçlarınızı.
"YÜCE ATATÜRK"
Sağol Serkan orada ufak çaplı bir turnuva yapalım o zaman![]()
bencede artık zamanı geldıııı
online oynarken hamachi dısında başka birşeylede oynanabiliyormu?
Bu seneki turnuvalara kesinlikle katılacağım.Yazın üye oldum,Hamachi falan bilmezdim.Bu seneden itibaren bende varım.![]()