1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: CR7 Madrid'e giderse...

Default CR7 Madrid'e giderse...

arkadaşlar bilindiği gibi cristiano real madridde oynamak istediğini ve real madridinde ronaldoya karşı büyük bir ilgisi var 100 de 60 ronaldo bidaki sezon r.mad'de olacak o zaman manchester neler yapacak hiç düşünen yok ama ben şu an manchesterı yönetiorum ve madridin büyük ilgisi var cristianoda gitmek istiorr sizce onun boşluğu doldurulmalımı yoksa eldeki kadroyla mesela nani'nin üstüne giderek yeni bir ronaldo mu yaratmalıı sizlerinde fikrini almak istedim..

arkadaşlar düşüncesi olan yokmu bi yardım edin bea pahalı ve yanlış bi transfer yapmak istemiorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi paraya sat yerine onun kadar olmasada iyi birsini transfer edersin zaten.

bncede satmalisin yerini doldurursun alacagin para ile oyuncu alarak yada nani ile

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ronaldoyu satıp yerine Marquinhosu almanı öneririm. Adam oyunun bugu gibi müthiş oynuyor Ayrıca Nani sol kanatta daha iyi oynuyor gördüğüm kadarıyla. Sağ ayaklı olduğu için sol çaprazdan muhteşem goller atıyor.
    Ps: Nani preferred foot either yazıyor ama sağ ayağı daha güçlü

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kesinlikle alexsiz sanchez Udinese'li. Cironun 4/1 parasiyla alir ve onu aramazsin.

MaliKaya'ya katılıyorum Ayrıca eğer Worldwide bir futbolcu olmasını istiyorsan Freddy Adu'yu şiddetle tavsiye ederim ki bir kaç yıl sonra fiyatı Ronaldoyla başa baş

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

aynen bencede marquinhosu al adam feci oynuyor ya
    Last edited by serkan1520 : 01.Nisan.2009 at 01:54

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bence satmalısın ya o paraya bi tane iyi bi tane de gelecek için 2 tane kanat alabilirsin

sat ve interden santon'u al ondan sonra da bi bardak çay al otur izle

saolun arkadaşlar önerilieriniz içinn.. Marquinhos'a baktım özellikle süper gözüküyorrr gözlemci raporu aldırdım ve şu an listemde takip ediorum freddy adu ronaldoyla aynı mevkide değil ama tevez gidebilirr onun yerine almayı düşünüorum onuda alexsiz sanchez kardşeimizinde özellikleri ii gibi santon kardşeimizide yaşlanan neville ve mevkisi olmayan ancak bek de oynayan brown'un yerine düşünüorum.. çok saolun arkadaşlrr değerli fiklirleriniz için

silva yı al cr7 dan çok daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Marquinhos diyorum başka birşey demiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Marquinhos u alamazsan naniyi sağa çek Mata yı al mataya sağ taraf eğitimide verebilirsin yada Di Maria da alternatif olabilir mata gibi

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Marquinhos diyorum başka birşey demiyorum
    ne adammış ya bu Marquinhos yaww... adamın olmayan piyasasını yaptık yeminle...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by STRATOVARIUS View Post
    ne adammış ya bu Marquinhos yaww... adamın olmayan piyasasını yaptık yeminle...
    Sen bir oynat gorursun ne adam oldugunu. Biz piyasa yapmadik, adam zaten piyasa

merak etme her takımımda oynuyor görmem gerekeni çoktan gördüm yani

min. fee olayıyla satış parasının yarsından biraz fazlasıyla messi yi al.

arkadaşlar iii güzel diorsunuzda bu marquinhos bi santrafor normal bölgesi sağ açık sol açıkdada oynuyorda normal yeri olan AMR MR olanlar varken ne gerek var hem tatile gittiğim zamanlarda bazı maçlarda asistan kardeşimiz o bölgede oynatmıor o arkadaşımızı ben cris'in yerini doldurabilecek harika bi çocuk buldum newcastle'ın sağ açığı lomana lua lua nun kardeşi 17 yaşındaki kazanga lua lua PA 'sı çok yüksek aldığım gözlemci raporunda gelecekte kadronun anahtar bir üyesi olacak diyorr tavsiye ederim müthiş bir oyuncu çok hızlı ve süper driblingg yapıor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

O zaman Allah topçuna zeval vermesin

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by cris king View Post
    arkadaşlar iii güzel diorsunuzda bu marquinhos bi santrafor normal bölgesi sağ açık sol açıkdada oynuyorda normal yeri olan AMR MR olanlar varken ne gerek var hem tatile gittiğim zamanlarda bazı maçlarda asistan kardeşimiz o bölgede oynatmıor o arkadaşımızı ben cris'in yerini doldurabilecek harika bi çocuk buldum newcastle'ın sağ açığı lomana lua lua nun kardeşi 17 yaşındaki kazanga lua lua PA 'sı çok yüksek aldığım gözlemci raporunda gelecekte kadronun anahtar bir üyesi olacak diyorr tavsiye ederim müthiş bir oyuncu çok hızlı ve süper driblingg yapıor
    Arkadasim sen asistana bakma, Marqiunhos AMR mevkiinde ST de daha cok gol atiyor. Ayrica bu takimi sen yoneteceksin, Asistan'in degil!!!

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bir çok arkadas şu oyuncuyu al,görürsün falan yazmışlar. Şuan gerçek avrupa piyasasında C.Ronaldonun üstüne çıkabilecek bir oyuncu varsa göstersinler. Fizik olarak Hız,teknik süper ötesi. FM de ki en iyi oyunculardan birisi. 2-3 sezon içinde bir çok özelliğinin ne seviyeye geldiğini daha iyi göstereceksin. önünde bir çok secenek var
    Bizler zaten C.Ronaldo nun uzerine cikacak bir oyuncu var al demedik. Sadece yuksek bir fiyata satabilirsen sat onun yerine takiminda onun yerini aratmayacak bir futbolcu al dedik. Sonucta FM cok goreceli bir oyun, eski serilerde oldugu gibi yildizlar karmasi istemiyor bir ŞL sampiyonlugu icin. Ben Galatasaray'in basindayken, Baris Ozbek, Mehmet Topal, Servet Cetin gibi kalitesi cok yuksek olmayan oyunculari oynatarak sampiyon oldum...

Bence C.Ronaldo'yu 100 MN $ a degilde £'a satarsan sattigin fiyatin 4/1 fiyatina onun yerini dolduracak oyuncu alirsin.

alt yapında demetriu adlı bi regen olması lazım... eğer oyununda çıkıyosa sağ kanada onu monte etmeyi dene... ben juve'de bedavaya aldım onu... sağ kanatta wonderkid oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by STRATOVARIUS View Post
    alt yapında demetriu adlı bi regen olması lazım... eğer oyununda çıkıyosa sağ kanada onu monte etmeyi dene... ben juve'de bedavaya aldım onu... sağ kanatta wonderkid oldu...
    Regenler sadece o oyuna özgü oluyor. Yani senin oyununda çıkan başkasında çıkmaz. Veya sen seni bir oyun kursan yine çıkmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ben satmamandan yanayım ronaldo gibi bir oyuncuyu bulamazsın bulsanda onu takıma monte etmen birkaç sezonunu alır buda sana pahalıya mal olur bence ronaldoyu elinde tut...

ben de buna benzer bi konu açtım ama benim konu kapatıldı ilginçtir bu konu kilitli deil

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ben senin kadar düşünmedim,geçen sene Man Utd epey bir kriz yaşıyordu,87m dolara onlardan aldım Napoli'ye(gözüm Messi'deydi Maradona'nın veliahtı olması adına ama olmadı,olamadı)...Bu arada oyunda Napoli'nin 10 numaralı formayı emekli etmesi de ayrı bir detaymışOynadığı tek sezonda Serie A şampiyonluğunu getirmesinin ardından Rmadrid'in 136m dolarlık teklifine karşılık 190 istedim,onlar 149 verince,benim başkan "bürrrsstttt,bundan sonrasına ben el koyuyorum,takımın istikbaliyle oynatmam" deyip satıverdi,şimdi ben de ne yapsam diye düşünüyorum,ama ben sol açık oynatıyordum,sağda Neves var zaten...

Mesaj Yetkileri