http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
okudum kabul ediyorum
merhaba arkadaslar uzun sure uzak kaldim forumdan ama artik dondum ismim remzi eger ilgilenirseniz nacizane kariyermi paylasmak istiyorum umarim uzun soluklu guzel sohbetler edebilicegimiz bir kariyer olur simdi takimla ilgili bi kac bilgi
Stadimiz loftus road
takimin ligdeki onceligi 12. sira yani aslinda bayagi rahat olucak cokda fazla bisey beklemiyor baskan benden ust 10 da yer almama yeterli fakat ben sampiyonluk yarisina ortak olucaigimi beyan ettim ve transfer butcem 25.5 M$ ewet 2. lig takimi icin oldukca yuksek bir rakam simdi transflerime bir goz atalim
------------------------------------------------------------
LEANDRO GIODA independiente 23 yasinda olan gioda kesinlikle premier ligde dahi top oyniyabilcek kalitede bir oyuncu defnasif anlamda hizi markaj ve top calma ozelligi ile cok katki sagliycagina eminim
Maliyet 3 M$
-----------------------------------------------------------------
JOE MATTOCK
herhalde cok fazla biseyler soylemeye gerek yok ingilterenin gelecegi en parlak ouncularindan surpriz cikislari ile bize cok fazla katki sagliycagindan eminim
MALIYET 5.5 M$
----------------------------------------------------------
GUILHERME
en iyi transferimiz takimi sirtliycak ilerde sadece aticagi gollerle degil yapicagi asistlerle en favori oyuncum ama ilerde elimde tutabilicegimi zannetmiyorum umarim yanilirim
MALIYET 12.25 M$
-----------------------------------------------------------------------
CELSO BORGES
bu kadar ucuza bu kadar yetenekli bi orta saha bulmak herhalde oyunun ufak bi ikrami olsa gerek diye dusunuyorum kesinlikle orta sahada yaratici olmasinin yaninda uzaktan sutlari ve top kapmasi 16 olan 20 yasinda bir orta saha bi t. direktor daha ne isterki
MALIYET 925 K$
------------------------------------------------------------------
MAME BIRAM DIOUF
moldeden aldigim hizi bitiricigili ile 15 gol barajini zorliycagini umdugum yetenekli bir genc
MALIYET 1.8 M$
-------------------------------------------------------------
ARITZ LOPEZ GARAY
27 yasiyla takima tecrube katacagindan suphe yok top kapmasi takim oyunu gucu yuksek tipik bir defansif orta saha bu ligde cok is yapar
MALIYET 2.1 M$
----------------------------------------------------------------
Ewet transferlerim bu kadar yalniz takimda olan bir oyuncudan daha bahsetmeden gecemiycem DANIEL PAREJO real madrid den kiralik olan bu genc AMC takimin borges ve guilherme ile hucum yukunu kaldiricaga benziyor biraz genc bir takimim oldu ama umarim istekleriyle bu ligden cikicaz ewet su anlik transferlerim bukadar birazdan ilgilenirseniz birazda taktigimden ve oyun anlayisimdan takimin sahaya yayilisindan bahsetmek istiyorum... ve tabiki ardindanda maclar in ss leriyle devam ederiz