1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: 17.Hafta / Giresunspor - Malatyaspor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default 17.Hafta / Giresunspor - Malatyaspor

Tarih: 21.12.2008
    Saat: 14:00
    Hakem : Serkan Çınar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor ve Malatyaspor kendi aralarında şimdiye kadar 12 kez karşılaştılar. Giresunsporumuz 12 karşılaşmadan 5'ini kazanıp 3 kez rakibine boyun eğdi, 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Rakip filelere 12 gol bırakan Çotanaklar, 9 gol de kendi ağlarında gördü

İki Takım arasında oynanan karşılaşmalar:

1967-68 sezonu :
    Malatyaspor 0-1 Giresunspor
    Giresunspor 1-0 Malatyaspor
    1978-79 sezonu:
    Giresunspor 2-0 Malatyaspor
    Malatyaspor 1-1 Giresunspor
    1980-81 sezonu:
    Giresunspor 3-0 Malatyaspor
    Malatyaspor 1-1 Giresunspor
    1982-83 sezonu:
    Giresunspor 0-0 Malatyaspor
    Malatyaspor 2-0 Giresunspor
    1983-84 sezonu:
    Malatyaspor 2-0 Giresunspor
    Giresunspor 1-2 Malatyaspor
    2007-08 sezonu:
    Malatyaspor 0-1 Giresunspor
    Giresunspor 1-1 Malatyaspor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

berabere kalırlar.Ama Giresunspor yensin değil mi Murat abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçta yerimi alacağım her zamanki gibi.

Mutlak 3 puan parolası ile maça çıkacağız.İyi bir hava var takımda ve tribünlerde her ne kadar Rize deplasmanından 4-2'lik mağlubiyetle dönmüş olsak da.Yeni yönetimin getirdiği bir hava var ve hala devam ediyor.

Devre arasında çok büyük transferler yapılacak ve çok sayıda oyuncu gelip/gidecek o yüzden bu karşılaşma çok önemli.İlk yarının son maçı olacak ve çoğu oyuncunun da son maçı olacak.O yüzden göze girmek isteyenler tüm güçleriyle oynayacaklardır.Galibiyet bekliyorum ben Giresun'dan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İnş. yener.Önümüzdeki sen Turkcell Super Ligde olursa baya iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Önümüzdeki sene olmazsa daha sonraki sene olur mutlaka

şu parasızlığın gözü çıksın ya!eskiden çok iyi klupler parasızlıktan sürünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vallahi bu iş para ile oluyor malesef Hakancım.

Ne kulüpler nereden nerelere geldi gerçekten de.Biraz da lobi'ye bakıyor tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun altın buldu

Bank Asya 1. Lig 17. hafta mücadelesinde Giresunspor Pazar günü evinde Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi mücadeleyi 2-0 kazanarak alt sıralardan kurtulmak yolunda rahat bir nefes aldı. Evsahibi ekibin gollerini 35 ve 68. dakikalarda Aydın Çetin'den geldi.
    GİRESUNSPOR: 2 - MALATYASPOR: 0
    Stat: Atatürk
    Hakemler: Serkan Çınar 2 , Mehmet Cem Hanoğlu 2 , Ninat Samuk 2
    Giresunspor: Metin 3 , Koray 2 (Dk. 32 Tolga 3), Taner 3, Aykut 2 , Barış 2 , İbrahim 3 , Hasan 4 , Aydın 4 , Enver 2 (Dk. 89 Emre 1 ), Fırat 3 (Dk. 78 Cem 2 ), Mehmet 2

Malatyaspor: Emrah 1 , Mustafa Sert 2 , Serkan 2 , Fatih 1 , Ramazan 1 , Eren 2 , Alper 1 , Güngör 2 (Dk. 75 Mahmut 1 ), Turgay 2 , Mustafa Ergen 1 (Dk. 46 Caner 1 ), Mehmet 2
    Goller: Dk. 31 ve 68 Aydın (Giresunspor)

Sarı kart: Dk. 39 Fırat (Giresunspor), Dk. 45 Ramazan, Dk. 61 Turgay (Malatyaspor)
    Kırmızı kart: Dk. 36 Fatih (Malatyaspor)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Her Hafta Kırmızı Kart Yiyoruz Bu Ne Ya hakemler bizden gıcıkmı Alıyo ne :S Giresunu Tebrik Ederim Hakketen iyi oynamışlar.Hamza Hazmzaoglunu da tebrike derim Malatyasporu Batırdıqı için :@
    malatyAdana!

Mesaj Yetkileri