Tarih: 21.12.2008
Saat: 14:00
Hakem : Serkan Çınar
Tarih: 21.12.2008
Saat: 14:00
Hakem : Serkan Çınar
Giresunspor ve Malatyaspor kendi aralarında şimdiye kadar 12 kez karşılaştılar. Giresunsporumuz 12 karşılaşmadan 5'ini kazanıp 3 kez rakibine boyun eğdi, 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Rakip filelere 12 gol bırakan Çotanaklar, 9 gol de kendi ağlarında gördü
İki Takım arasında oynanan karşılaşmalar:
1967-68 sezonu :
Malatyaspor 0-1 Giresunspor
Giresunspor 1-0 Malatyaspor
1978-79 sezonu:
Giresunspor 2-0 Malatyaspor
Malatyaspor 1-1 Giresunspor
1980-81 sezonu:
Giresunspor 3-0 Malatyaspor
Malatyaspor 1-1 Giresunspor
1982-83 sezonu:
Giresunspor 0-0 Malatyaspor
Malatyaspor 2-0 Giresunspor
1983-84 sezonu:
Malatyaspor 2-0 Giresunspor
Giresunspor 1-2 Malatyaspor
2007-08 sezonu:
Malatyaspor 0-1 Giresunspor
Giresunspor 1-1 Malatyaspor
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
berabere kalırlar.Ama Giresunspor yensin değil mi Murat abi![]()
Maçta yerimi alacağım her zamanki gibi.
Mutlak 3 puan parolası ile maça çıkacağız.İyi bir hava var takımda ve tribünlerde her ne kadar Rize deplasmanından 4-2'lik mağlubiyetle dönmüş olsak da.Yeni yönetimin getirdiği bir hava var ve hala devam ediyor.
Devre arasında çok büyük transferler yapılacak ve çok sayıda oyuncu gelip/gidecek o yüzden bu karşılaşma çok önemli.İlk yarının son maçı olacak ve çoğu oyuncunun da son maçı olacak.O yüzden göze girmek isteyenler tüm güçleriyle oynayacaklardır.Galibiyet bekliyorum ben Giresun'dan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnş. yener.Önümüzdeki sen Turkcell Super Ligde olursa baya iyi olur
Önümüzdeki sene olmazsa daha sonraki sene olur mutlaka![]()
şu parasızlığın gözü çıksın ya!eskiden çok iyi klupler parasızlıktan sürünüyor![]()
Vallahi bu iş para ile oluyor malesef Hakancım.
Ne kulüpler nereden nerelere geldi gerçekten de.Biraz da lobi'ye bakıyor tabii.
Giresun altın buldu
Bank Asya 1. Lig 17. hafta mücadelesinde Giresunspor Pazar günü evinde Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi mücadeleyi 2-0 kazanarak alt sıralardan kurtulmak yolunda rahat bir nefes aldı. Evsahibi ekibin gollerini 35 ve 68. dakikalarda Aydın Çetin'den geldi.
GİRESUNSPOR: 2 - MALATYASPOR: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Serkan Çınar 2 , Mehmet Cem Hanoğlu 2 , Ninat Samuk 2
Giresunspor: Metin 3 , Koray 2 (Dk. 32 Tolga 3), Taner 3, Aykut 2 , Barış 2 , İbrahim 3 , Hasan 4 , Aydın 4 , Enver 2 (Dk. 89 Emre 1 ), Fırat 3 (Dk. 78 Cem 2 ), Mehmet 2
Malatyaspor: Emrah 1 , Mustafa Sert 2 , Serkan 2 , Fatih 1 , Ramazan 1 , Eren 2 , Alper 1 , Güngör 2 (Dk. 75 Mahmut 1 ), Turgay 2 , Mustafa Ergen 1 (Dk. 46 Caner 1 ), Mehmet 2
Goller: Dk. 31 ve 68 Aydın (Giresunspor)
Sarı kart: Dk. 39 Fırat (Giresunspor), Dk. 45 Ramazan, Dk. 61 Turgay (Malatyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 36 Fatih (Malatyaspor)
Her Hafta Kırmızı Kart Yiyoruz Bu Ne Ya hakemler bizden gıcıkmı Alıyo ne :S Giresunu Tebrik Ederim Hakketen iyi oynamışlar.Hamza Hazmzaoglunu da tebrike derim Malatyasporu Batırdıqı için :@
malatyAdana!