Trabzonspor
Eskişehirspor
Beraberlik
Hakem hatasıyla elimizden alınan liderliğimizi tekrar geri almak için çok büyük bir fırsat.Tabi bunu Sivas'ın G.Birliği deplasmanında puan kaybetme ihtimali olduğu için sölüyorum.Her maç Avni Aker'i dolduran taraftarlarımızın desteğiyle ligin son maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitiririz umarım.Çok güzel bir maç olacak umarım yanılmam.
Anadolunun 2 kendine has Şehir takımının maçı..
Şu son haftalarda yapyığımız hataları yapmayıp maçı rahat bi şekilde seyircimiz önünde ıyı bir skorla almamız dileğiyle,ayrıca seyirciler stadda sakın olmalı yoksa tam hersey yolunda iken(arada küçük pürüzler olur)yıne geçen yılki gibi yapıpda stad kapama cezası felan almadan sakın bı maç olmalı
Takımımız, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.
Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Kulübümüzün lige çıktığı 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan serüvende 28 maç yapıldı. Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 11-4 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımımız, 31 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.
Takımımız ile Eskişehirspor en son kırmızı-siyahlı takımın ligden düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya geldiler. Ekibimiz, sahasında rakibi karşısında 7-1'lik skorla en farklı galibiyetini alırken, deplasmandan da 2-0'lık galibiyetle döndü.
Trabzon’da yenilgimiz yok
Takımımız, Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bordo-Mavili ekibimiz, sahasındaki 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
Takımımız, sahasında 25 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.
bu arada başkanımız PFDK'ya sevkedild 10 bın ytl ceza geldı heryerden üstümüze yürüyo bu federasyon yett artık da bıraksınlar yakamızı artık.
Eskişehir en azından 1 puan alır diye düşünüyorum..Trabzonspor'da artık düşüş başlar heralde.Es es es ki ki ki es ki es ki es
İlk yarının son maçını kendi evimizde kazanıp Sivas'ın puan kaybetmesini bekliyecez Liderlik için. Düşüş bekleyenler için de 1 aylık devre arası var bol bol beklesinler![]()
Trabzonda son haftalarda düşüş olduğu görülüyor eskişhir ise zaman zaman süpriz sonuçlar alan bir ekip zor bir karşılaşma olacak trabzon evinde tabiki favori ama beraberlk olursada şaşırmam
Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.
Bordo-Mavili ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün karşılaşacağı Eskişehirspor'a bugüne kadar evinde hiç yenilmedi. Trabzonspor'un lige çıktığı 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan serüvende 28 maç yapıldı. Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 11-4 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 31 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.
Trabzonspor ile Eskişehirspor en son kırmızı-siyahlı takımın ligden düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya geldiler. Ekibimiz, sahasında rakibi karşısında 7-1'lik skorla en farklı galibiyetini alırken, deplasmandan da 2-0'lık galibiyetle döndü.
Trabzon'da yenilgi yok
Bordo mavili takım, Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bordo-Mavili ekip, sahasındaki 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
Trabzonspor, sahasında 25 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Song
Giray (Egemen)
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Umut
Gökhan
ESKİŞEHİRSPOR
İvesa
Koray
Sezgin
Tayfun
Ahmet Sağlam
Serdar
Emre Toraman
Bülent Ertuğrul
Poljak
Youla
Anderson
STAT: AVNİ AKER
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Fırat Aydınus
Bülent Gökçü
Erdinç Sezertam
Trabzonspor bu maçı kazanıp rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek.Derbinin olduğu bu haftayı heleki geçen haftaki kayıptan sonra boş geçmek istemeyeceklerdir.Ev sahibi olmalarıda onlar için büyük avantaj.Bu maç için favori Trabzonspordur.Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum öncelikle.Eskişehir ise daha önce yaptığı gibi bir sürpriz yapıp devreyi en az bir puanla bitirmek isteyeceklerdir.Şansları az ama bunu başarmalarıda çok büyük sürpriz olmaz bence..
So what?
Saike
Galib gelen takım umarım Eskişehir olur hiç değilse beraberlik.. (:
Zevkli bir maç olabilir erken bir gol gelirse..Es es ten sürpriz bekliyorum..![]()
baya bastırıyoruz ama golu zor atıyoruz ılk yarıyı galıp kapatsak ıkıncı yarı fark bıleolur
1-1 hadi hyrlısı. eseste tık yok yahu![]()
Anderson ile öne gecmişti eses. Daha sonra komik bir penaltı calındı ts ye. Yattara atamadı peni ivesa kurtardı. Savunmanın ıskaladığı topta gökhan iyi kontrol , iyi vuruş ile esitliği sagladı 1-1.
Burada belirtmek istedigim; Ts ye calınan penaltı da penaltı degildi. Ts li arkadaslar lime lime doğranıyoruz diyorlardı öyle birsey olmadıgı görüldü. Yattaranın peni kacırmış olması hakemin hatasını nötrlemez...
2. yarı ts gol veya goller bulup galip gelir diye düşünüyorum.
Penaltı pozisyonunu görmedim ama gerçekten penaltı değilse bizim bu tip penaltılara ihtiyacımız yok ayrıca Lime lime doğranıyoruz dediysek son 3 maçdaki hataları göz önüne alarak dedik bu maçta hakem penaltı verdi diye öyle bir şey yok gibi bir yargıya varılamaz.
Yine golü bulana kadar canımız çıktı ama yediğimiz gol yine çok basitti , kaç maçtır bu kadar kolay gol yiyoruz atana kadar canımız çıkıyor. Gökhan Ünal'ı bu yüzden beğeniyorum ben çok güzel bir gol attı Umut ise yine ortalıklarda yok.
Trabzon taraftarı yanlış görmediysem Bülent Ertuğrul'a kesici bir madde attı ki ayağı yırtıldı üzüldüm açıkçası ayrıca belirtmek isterim ki çalınan penaltı komediydi..Ayrıca Ivesa'nın zayıf noktası sanırım sağ tarafı çokta iyi yatamıyor o tarafında![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadri şener'de balanz ayarı yapmış galiba..
Biz burda hakemlerin çok hata yaptığını ancak art niyet aranmaması gerekeni söylüyorduk..
Ancak bazıları durumu istanbul takımlarına..Hatta kendi taraftar forumlarındaki deyimiyle 'bizans takımları' ayrıcalığına bağladılar..
Bu beleş penaltı her ne kadar gol olmasada biyerlere mesaj göndermiştir umarım..
Kesici madde falan atılmadı.
Penaltı da penaltı değilmiş Bordomavi.net te herkes penaltı değil diyor. Helal olsun haksızlığa bu kadar karşıyız işte.
Gol olsun da nasıl olursa olsun , ister 2 elle tutup içeri atsın , ağlara değsin yeter zihniyetinde bulunmayan taraftarlarımızla aynı takımı tutmaktan gurur duydum.
shamur1
ben tekrarını seyrederken parlak gri bir şey gördüm ona doğru atılan büyük ihtimal o isabet etti emin değilim ama
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maç ortada hadi bakLım.
BaLonLar siyah havaLandı, heLaL oLsun taraftara.
Yalnız bu macta hakem Tslileri sahada tutmak için hersyi yapiyor. Cale arkadan rakibi indirdi 2. sarı olması lazım ama kart yok. Derken Ersun hoca akıllılık yaptı. Cıkardı Caleyi. Colmanın da kartı var o da rakibe arkadan bi hareket yaptı ama kart yoktu.![]()
Yattara nın ortasında top esesli defansın eline carptı. Penaltı verilebilirdi. Yakın pozisyon ama verse hakem birsey denilemezdi.
GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Gökhan Ünal ile 2. golü buldu.
Ortamı gerecek mesajlar atmayalım lütfen.Son zamanlarda işi iyice abarttınız.Forumlarımızda kişisel tartışmalara girmek yasak.Eğer ki bu uyarımı dikkate almayıp bildiğinizi okumaya devam ederseniz bu sefer cezai işlem kullanmak zorunda kalırız benden söylemesi..Sözlerim özellikle World.Hollow ve Trabzonsporlu arkadaşlara olmak üzere herkese..
So what?
Saike
Gökhan yine güzel bi gol attı. Çoğu topcu o pozisyonda düşerdi. G.Ünal düşmedi. Topu Sürdü, sürdü attı golu.
eses kırmızı gordu
Eskişehirspor'da Tayfun rakibine faul yaptığı için ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü.