Ibıza'da sıradan bir ögleden sonraydı Ibıza usülü Tekilalı Portakal oraletimi yudumlarken ve bikinili kızları keserken ! birden mayomun cebindeki telefon titreşti
dedim kesin benim kız arıyor ama baktım ki gizli numara merakımdan dolayı direk yeşil tuşa basıverdim.
- Alo Ben Roman Nasılsın Eralpcigim
- İyiyim Romancıgım ama bana şimdi 2 saat hikaye anlatma zaten sen romansın ters düşersin kendinle.
- Tamam abi nerdesin ne yapıyorsun ?
- Ibıza'dayım abi güneşleniyorum karı kız kesiyorum.
- Oha ibizamı çok yazar lan İngiltere'den dur bekle ödemeli atıyom.
O an gözlerim yaşardı kos koca iş adamı ekonomik kriz kurbanı olmuştu.
Neyse 1-2 dakika sonra bizim abromoviç ödemeli attı kabul ettik.
- Ne var lan roman ne istiyon yine borç falansa alırım donuna kadar sonra.
- Yok Eralp abi gel bizim takıma teknik direktör ol hiç tecrüben yok biliyom ama yaparsın sen ya kadroyu diz onlar oynar zaten kendi başlarına.
- Ben daha önce yapmadım teknik direktörlük ama hatrına yaparız bir iki taktik felan haa total dominasyon oynatırık sizin takıma lampard falan yani
- Tamam tamam sen yeterki gel neyse İngiltere'de görüşürüz.
- Roman lan o arkadan ikizlere takke diye ses geliyo lan pazarda falanmısın sen ?
- Sorma be Eralpcigim para pul kalmadı bizde Tuesday pazarına çıkardık bizim hatunu ucuz oluyo diye.
- Peki abi neyse görüşürüz Londra'da Ben Kaçar 1-2 güne gelirim sizin stad tarafına metrobüs falan vardır inşallah yoksa yedik kaka leite'yi bu krizde.
- Var Var merak etme gülüm 
Sonra gittik imzaları bastık Chelsea'li olduk birazda önemli oyuncularımızı tanıyalım.
İşte Yaldızımız Firenk Lampard attıgı şutlarla bol bol kalecilere öpücük yollar sevgi dolu bir insan gördügünüz gibi heryeri öper.
Didiye Drogba kendisi boğa gibi güçlü ve sivrisinek gibi sokar golleri. Ve tam bir ismail yk hayranı yukarda ki resimde 90-60-90 şarkısı çalarken Drogba'yı görüyoruz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okudum ve onaylıyorum.