Fenerbahçede şok geLişme ; İspanyadan henüz geLen ''Dede'' LakapLı Aragones yaptığı açıkLamaLarLa herkesi şok etti!

Takımın başına geLdiği günden beri yaşı yüzünden eLeştiriLen Aragones'in bire bir kendi söyLediği sözLer ; ben buna daha fazLa dayanamam ayrıca öğrendimki Türk yemekLeri yağlı oLuyormuş biLiyorsunuz benim kaLp sorunLarım var o yüzden kendime dikkat etmem Lazım..Hemde Fenerbahçe bu sene Avrupa'da başarı hedefLiyormuş nasıL başarırım biLmemki kaLbim dayanmaz zaten yaşımda geLdi artık gençLerin önünü açmam Lazım dedi ve Fenerbahçe'den ayrıLdığını üsteLik hiçde tazminat istemediğini söyLedi..

Fenerbahçe'de sıcak saatLer ; Aragones'in istifasından sonra hemen Teknik Direktör arayışLarına giren Fenerbahçede Aziz YıLdırım sıkıntıLı!

Aziz YıLdırım Basın topLantısında ŞunLarı söyLedi ;

SevgiLi futboL severLer Aragones'e ne desem biLmiyorum ama hayırLısı neyse o oLsun..Şimdi Teknik Drektör arayışLarına başLadık..Ama neredeyse tüm teknik adamLar bir takımLa anLaşmış durumda fakat akLımızda bir pLan var buda eskiden Genç takımLarımızı'da çaLıştırmış oLan bir isim Turgut Baş! Gerçi henüz çok genç takımdaki çoğu oyuncuyLa aynı yaşta hatta bazıLarından küçük o yüzden tereddütteyiz fakat takımın başına geLirse arkadaşLık ortamı sağLayacağı için rahatım görüşmeLerimiz sürecek sonuçu yarın sabah 0 suLarında beLirteceğim..

Fenerbahçenin başında şok bir isim!

Dün akşam yapıLan basın topLantısında Aziz YıLdırımında dediği gibi takımın başına henüz çok genç yaşta oLan Turgut Baş getiriLdi..