1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: FM2009 9.2.0 Yamasi Tatil Sorununu Cozumlermi

Exclamation FM2009 9.2.0 Yamasi Tatil Sorununu Cozumlermi

Beyler bu cikan FM2009 9.2.0 Yaması tatil sorununa cozum getirimi.

Bilgisi olan warmi.

Varsa cok acil bu tatil sorunu yuzunden FM2009 oynayamiorum.

Yada bu FM2009 9.2.0 Yaması ne gibi degisikliklere yol aciyor.

bencede büyük sorun düzeltilmesi gerekir

Beyler Ortada Cozulmesi gereken bir sorun degil tatil yamasi. Korsan Cd kullanan kullanicilarda oluyor sadece orginal oyun alanlarda herhangi bi sorun yaratmiyor..

bende giderdi

Tatile gidilebiliyor.

Ya arkadasim o tatile gidemiyorum konusu okumadin tam olarak o orjinal alan arkadaslarada yasio bu sorunu kac arkadas bundan yakinio yani sorun sadece korsanda diil orijnal oyundada var.

Quote Originally Posted by BadBoyUtku View Post
    Ya arkadasim o tatile gidemiyorum konusu okumadin tam olarak o orjinal alan arkadaslarada yasio bu sorunu kac arkadas bundan yakinio yani sorun sadece korsanda diil orijnal oyundada var.
    aha o zaman afedersiniz cunku ben sadece korsan kullanicilarda gidilemiyor zannediyordum.. o zaman baya iyi olmus desenize

Ewet baya iyi olmus dimi super yapmislar FM2009 u bide aciklamada bu sorun sadeec orjinal oyunlarda war diyolarmis.ama orjinaldede war bakalim napicaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Beyler Ortada Cozulmesi gereken bir sorun degil tatil yamasi. Korsan Cd kullanan kullanicilarda oluyor sadece orginal oyun alanlarda herhangi bi sorun yaratmiyor..
    yalnış .Ben yeni yama ile tatile gidebiliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar ben daha bugun denıyecem yenı yamayı eger tatıle cıkabilirsem 10 numara olucak cunku gereksız macları tatile cıkamadan oynamak zevk vermıyor 3d motorda sorun cozulurse herkese basarılar ...

Quote Originally Posted by BadBoyUtku View Post
    Ewet baya iyi olmus dimi super yapmislar FM2009 u bide aciklamada bu sorun sadeec orjinal oyunlarda war diyolarmis.ama orjinaldede war bakalim napicaklar.

evet bende onu duydum iste korsan kullanan kullanicilar gidemiyo tatile diye ama ben porginal kullaniyorum ve hic oyle bi sorunum olmadi megersem orginal oynayanlarda da varmis..

Quote Originally Posted by Rais View Post
    yalnış .Ben yeni yama ile tatile gidebiliyorum.
    Birader yeni FM9.2.0 yamasini indirdin duzeldimi tatil sorunu???? Eger duzeldiyse bende indirecegim.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nicoras View Post
    arkadaşlar ben daha bugun denıyecem yenı yamayı eger tatıle cıkabilirsem 10 numara olucak cunku gereksız macları tatile cıkamadan oynamak zevk vermıyor 3d motorda sorun cozulurse herkese basarılar ...

Arkadasa katiliorum her maca girmek skyor bu yuzden fm 2009 u aldigimdan beri hic oynayamdim
    Last edited by BadBoyUtku : 21.Aralık.2008 at 21:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu açarken açtığınız yere dikkat edin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri