1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Galatasaray ile efsane yılların geri dönüşü.

Default Galatasaray ile efsane yılların geri dönüşü.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090 okudum, kabul ediyorum.

Versiyon 9.0.1 acık ligler TÜRKİYE,İNGİLTERE;ALMANYA,İSPANYA,İTALYA

ŞOK ŞOK ŞOK ...

SKİBBE görevinden istifa etti,,,

Galatasarayın çiçegi burnunda yeni teknik direktörü MİCHAEL SKİBBE ailevi sorunları oldugunu öne sürerek bu sabah 10:20 sularında yaptıgı açıklamada görevi bıraktıgını acıkladı.Boşalan GALATASARAY koltuguna kimin oturacagı ise merak konusu medya fatih terim ve bülent korkmaz isminin üstünde duruyor.

VE TARAFTARI ŞAŞIRTACAK BİR İSİM GALATASARAYIN YENİ TEKNİK PATRONU OLDU

YASİN TÜRKAN

Yasin türkan bugün akşam üstü 6 sularında GALATASARAY IN yeni teknik patronu oldu

Basın toplantısında konuşan yeni teknik patron Türkan hedefimiz galatasaray'ı layık oldugu yerlere getirmek dedi ve ekledi bu taraftar arkamızda oldugu sürece bizi yenecek takım görmüyorum.
    Medyanın cok gec ve tecrübesizsiniz bunu nasıl aşacaksınız sorusuna türkan ben bu kadronun neler yapabilecegini biliyorum ve ona göre oyuncularıma gereken taktik ve psikpolojik destegi verecegim
    Medyanın transfer ile ilgili sorusuna türkan genc ve basarıya ac oyuncular almaya calısacagım fakat sezon başı ilk once kadromu tanımak istiyorum.
    Medya:Başarılar
    Türkan:Tesekkürler arkadaşlar.

Transfer bütçemiz 615euro
    Maaş bütçemiz:23M euro

Hazırlık macları sırasıyla:

Yasin Türkan'ın bu sezonki başarı arayacagı taktik

Tabiki en büyük güç taraftar

Başkanımız Adnan Polat

Stadımız ALİ SAMİ YEN

Ve son olarak kadromuz

arkadaşlar şimdilik benden bu kadar hazırlık maçları sonrası ss'lerle karşınızda olmak üzere yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar Diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Diliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar oyuncu ararsan önerebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hem de nasıl öneririz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar.... benim istifamdan sonra toparlanamadı bu kulüp sana güveniyoruz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkürler oyuncu önermelerinize açıgım fayda saglayabilecek bütün oyunculara kapımız acık önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar hazırlık maçlarımız başladı bitince SS'lerle sizlerle olacagım

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Başarılar bro...

Ve Galatasaray ilk bombasını patlatıyor milan lı emerson ile her konuda anlasıldıgı ve yıldız futbolcunun 7 temmuz pazartesi imzaya gelmesi bekleniyor galatasaray'ın emerson ile 6 aylık bir sözleşme imzalayacagı ve yıldız futbolcunun galatasaraydan hiç bir ücret almayacagı konusuluyor ve resmi sitede ayrıca galatasaray'ın bir başka futbolcusu tobias linderoth'un da tuncay lı Middlesbrough ile her konuda anlaştıgı ve sarı kırmızı ekipten ayrılacagı acıklandı

Linderoth Middlesbrough takımına 5.5 m euro ya mal oldu

İşte GALATASARAY IN YENİ ÖN LİBEROSU

Evet arkadaşlar hazırlık maçlarımız bitti genel performans normal 6 maç 4 galibiyet 1 manubiyet 1 beraberlik ama önümüzde uzun bir zman daha var bu sürede tekrar hazırlık maçları oynayıp taktikte ufak tefek deişiklikler ile yeni sezona bomba girmeye kararlıyız bu arada emerson bombasından sonra bi transfer daha geliyor az sonra şimdi maçlara göz atalım

ilk maçımız
    Bu maç hazırlık macı oldugu için oyuncularıma kızmadım ama biz böyle maclarıda yenmek zorundayız.

İkinci maçımız:

İkinci maçta ise biraz daha kendimize gelmiştik ama daha iyi olmamız lazım tabiki

Ve sıra geldi üçüncü macımıza
    Üçüncü macta ise vasat bir oyun ortaya koymamıza ragmen mactan galip gelmesini bildik

4 maçta ise bi diger fransız takımını iyi bir oyunla 2-0 yendik

5.macta ise taktigin verdigi pozisyon azlıgından kaynaklanan bir sonuc ortaya cıktı ama oyun iyiye gidiyor

Sıra geldi 6. ve son maçımıza son maçta 2.lig ekiplerinden şekerspor ile karşılaştık ve maçtan 1-0 sonucta ayrıldık önümüzde transfer sezonu var ve takımımıza yeni genc ve kaliteli oyuncular katacagız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diğer kariyerlere bakarsan kendine bir yol çizebilrisin her konuda tabii bu bir öneri Örneğin Hasan abinin kariyeri süperdi. neyse bombayı bekliyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Transferlerini bekliyoruz..

Mesaj Yetkileri