1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Küçükler yandı büyükler ağladı!

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Default Küçükler yandı büyükler ağladı!

Küçükler yandı büyükler ağladı
    Sonuca etki eden kararlardan en çok karlı çıkanlar, 4’er puan fazladan alan Sivasspor ile Kayserispor oldu. Galatasaray 1 puan artıda, Fenerbahçe ise dengeli. Beşiktaş’ın kaybı sadece 1 puan.

MİLYONLARI peşinden sürükleyen futbol, bu oyuna gönül verenler için farklı anlamlar ifade eder... İzleyenler için zevk ve heyecan, oynayanlar için şan, şöhret ve para; kulüp başkanları ve yöneticileri için itibar sözcükleri ön plana çıkar... Bu sihirli oyunun bir ayağı daha vardır; sonucu ne olursa olsun kimseye yaranamayan... ’Kara gömleklilik’ten çıksalar da yaptıkları en ufak bir hata sonrası ’kara vicdanlı’ olarak değerlendirilen hakemler, 90 dakika sonrası sonuç ne olursa hep eleştiri oklarına hedef olmuştur. Kaybeden, suçluyu en kolay yoldan bulur: "Hakem puanlarımızı çaldı!"

16 hafta oynanan Süper Lig’de 2008-09 sezonunun ilk yarısı da benzer tartışmaların sıkça yaşandığı bir dönem oldu. Sesleri en fazla çıkan Bursaspor maçında açık ofsayttan yediği golle sahadan yenik ayrılan Trabzonspor ile bu sezonki iki derbiden de eli boş çıkan Beşiktaş oldu. İlk devrenin son maçında ezli rakibi G.Saray’a 4-2 kaybeden Beşiktaş’ın yöneticileri, "Hakem hatalarından en çok bizim canımız yandı" deseler de, geride kalan 16 haftada yaşanan hakem hatalarını puana yansıttığımızda tablonun hiç de öyle olmadığı ortaya çıkıyor.

En karlısı Sivas ve Kayseri oldu

Bu sezonki maçlarda skora tesir eden hakem hatalarının yaşandığı dakikalardaki skorlar göz önüne alınarak bir değerlendirme yapılsa, ortaya ilginç sonuçlar çıkıyor. Böyle bir durumda, doğrular yerine konularak yeniden oluşturulacak puan durumuna göre, hakem hatalarından en çok hanelerine 5’er puan yazılması gereken Eskişehirspor ile Gençlerbirliği’nin zararlı çıktığını görüyoruz. Sesi en çok çıkan takımların başında gelen Beşiktaş’ın kaybı ise sadece 1 puan.

Kazançlı çıkanlar ise, 16 haftalık ilk devreyi averajla lider tamamlayan Sivasspor ile zirvenin eteklerinde yer bulmaya çalışan Kayserispor oldu. Anadolu’nun iki komşu kentinin takımı, hakem hatalarının yansımasıyla 4’er puan kazançlı çıktılar. Bu iki takımı, 3’er puanla Gaziantepspor ve Hacettepe, 2 puanla Bursaspor, 1’er puanla Galatasaray ve Antalyaspor takip ediyor.

F.Bahçe, 6.haftadan sonra dengeledi

İlk 6 haftada hakem hataları sonucu 6 puan kaybı olan Fenerbahçe, sonraki haftalarda bu hatalar lehine geliştiği için dengeyi sağladı. Ankaragücü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da hakem hatalarında etkilenmeyen takımlar oldu.

Hataların olmadığını varsayarak oluşturulacak bir değerlendirmede puan durumu çok farklı olacaktı.

ARTIDAKİLER

Sivas +4

Kayseri +4

Gaziantep +3

Hacettepe +3

Bursa +2

Antalya +1

G.Saray +1

EKSİDEKİLER

Eskişehir -5

G.Birliği -5

Trabzon -3

Kocaeli -2

Ankaraspor -2

Denizli -2

Beşiktaş -1

Konya - 1

DEĞİŞMEYENLER

Fenerbahçe

Ankaragücü

İstanbul BŞB

ARDA’YA KİMSE İNANMADI

Kayserispor ve Ankaraspor maçlarında ceza alanı içerisinde yaka paça indirilen Arda’nın pozisyonları hakemlere inandırıcı gelmemiş olacak ki, penaltı olarak değerlendirilmedi. Genç futbolcunun Gaziantepspor maçında ofsayttan attığı gol ise geçerli sayıldı.

KARARLAR ADİL OLSAYDI

Trabzon 5 puan farkla liderdi

SÜPER Lig’in ilk 16 haftalık bölümünde hakem hatalarından en çok etkilenen takımlardan biri de zirvenin ortağı Trabzonspor. Deplasmandaki Bursaspor maçında, ofsayttan yediği golle sahadan yenik ayrılan, sahasındaki Sivasspor karşılaşmasında penaltısı verilmeyen bordo mavililer, bu hatalar olmasaydı 37 puanla zirvede yer alacak, yeni oluşacak puan cetvelinde en yakın rakibine 5 puan fark atacaktı.

Geride kalan haftalarda hakem hatalarından etkilenen diğer takımlar, Kocaelispor, Ankaraspor, Denizlispor ve Konyaspor oldu. Eğer oyun kuralları adaletli şekilde uygulanmış olsaydı, Kocaelispor, Ankaraspor ve Denizlispor’un 2’şer, Konyaspor’un ise 1 puan fazlası olacak ve bu durum puan cetvelindeki sıralamayı etkileyecekti.

Hakem hatalarından canı yanan takımlardan Trabzonspor’da yönetim ve taraftarlar, ofsayt golüyle kaybettikleri Bursaspor maçı sonrası Futbol Federasyonu ve hakemlere yönelik tepkilerde bulunmuşlardı.

Kaynak: Hürriyet

Sonuçlar ortada.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu + lar ve - ler %100 lük hatalara göre hesaplanmış bide.

Bizim tepkimiz de bunaydı zaten.

KARARLAR ADİL OLSAYDI

Trabzon 5 puan farkla liderdi

Al Sivastan 4 puan

Ekle Trabzon'a 3 puan

Trabzon 37
    Sivas 30

Tabi bu tabloyu kimse istemezdi. Şimdi yine bazıları olsaydı etseydi ile iş yürümez der , işlerine gelmediği için ama benim göz göre 3 puanım gasp edilmiş , Sivas'a ise 4 puanlık kıyak yapılmış bir şekilde ve arada 7 puanlık bir fark var.

Şu an ise Sivas lider ve puanlar eşit 5 puanlık farkın bedelini kim ödedi ? Hiç kimse..
    Last edited by shamur1 : 28.Aralık.2008 at 10:28

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte hafta hafta sonuca

etki eden hakem hataları..

12.HAFTA

Trabzon-Sivas: 0-0 (Selçuk Dereli): Umut’a ceza alanı içinde açık faul var. Dereli penaltıyı vermedi. (Trabzon -2, Sivas +1)

15.HAFTA

Bursa-Trabzon: 2-1 (M.Kamil Abitoğlu): Sercan’ın Bursaspor’a galibiyeti getiren son dakika golü açık ofsayt. Yardımcıya uyan hakem Abitoğlu, golü verdi. (Bursa +2, Trabzon -1)

G.Birliği-Sivas: 1-2 (Hüseyin Göcek): Sivasspor kalecisi Petkoviç’in Dijite’ye ceza alanı içinde yaptığı kontrolsüz hareketin karşılığı penaltı olmalıydı. G.Birliği’nden Kerem’in attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptali hatalıydı. (G.Birliği -3, Sivas +3)

E yazık Günah yani sonra da Sadri Şener niye balans ayarı falan demiş. Alın görün işte son haftalarda Trabzon'dan 3 puan alınmış , Sivas'a 4 puan verilmiş fazladan.

Üstelik Sivas şu an lider.

Tabi dediğim gibi bu tabloyu kimse istemezdi

Trabzon 37
    Gsaray 32
    F.Bahçe 32
    Ankara 32
    Sivas 30
    Beşiktaş 29

Hürriyet'in haberi bu kafamdan uydurmadım Puan Durumunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Penaltı maçın sonucuna etki ediyorda kırmızı kart etmiyor mu sanki? Mesela derbilerde gördüğümüz 2 kırmızı kartın maçın sonucuna etki etmediğini kim iddia edebilir? Veya penaltı olunca %100 gol mü oluyorda maçın sonucuna etki ediyor? Geçen sene aynı şeyler bizimde başımıza geldi.Giden geri gelmiyor maalesef.Yapılabilecek tek şey (tabii bu konuda birilerinin art niyetli olmadığını varsayarak) hakemlerin nasıl daha az hata yapabilmelerinin sağlanacağının konuşulmasıdır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demin gazeteyi okudum %100 şeyler değil tamamen.. Yok çok tartışıldı bilmem ne yapıldı falan tarzı şeyler de katılmış içine..

Delgado'nun kırmızı kartı da işin içinde. Fb-Bjk maçına bakmadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şimdi oturup hesaplayamayacağım ama nasıl bizim kaybımız 1 puan?
    Pek inandırıcı gelmedi bana...
    Gerçi biz alıştık artık,alehimize hatalar olurken sürekli rakiplerimizin lehine hatalar olması bize pek koymuyor.

Birde şöyle bir durum var...Nasıl hesapladılar bunları bilmiyorum ama açıp bütün maçları 90 dakika hesaplayıp yanlarına da Collina'yı alıp bu tabloyu çıkardılarsa helal olsun derim.Sadece özetlere falan bakıp bunları çıkardılarsa hiç bir değeri yok bence.Arka arkaya iki hatalı karar verirsin,takımın motivasyonu düşer.
    Kayserispor - Trabzonspor maçına ne demişler,merak ediyorum...

Nesil
    2006

İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin ne karda ne zararda olması. Bütün kararların adil verilmesi, iki hafta boyunca iki golümüz ve bir penaltımız. Daha ligin ilk başında bir penaltımız verilmedi. (daha verilmeyen niceleri var)

Birde Beşiktaş bütün bu kadar yaygarayı bir puan için mi yaptı?

Hürriyet srıf gündeme gelmek için şaçma sapan bir tablo hazırlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sanıyorum Fenerbahçe'nin galip geldiği maçlarda Fenerbahçe aleyhine yapılan hatalar gözardı edilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin ne karda ne zararda olması. Bütün kararların adil verilmesi, iki hafta boyunca iki golümüz ve bir penaltımız. Daha ligin ilk başında bir penaltımız verilmedi. (daha verilmeyen niceleri var)

Birde Beşiktaş bütün bu kadar yaygarayı bir puan için mi yaptı?

Hürriyet srıf gündeme gelmek için şaçma sapan bir tablo hazırlamış.

İlk 6 haftada hakem hataları sonucu 6 puan kaybı olan Fenerbahçe, sonraki haftalarda bu hatalar lehine geliştiği için dengeyi sağladı. Ankaragücü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da hakem hatalarında etkilenmeyen takımlar oldu.

Tablonun neresi komik ayrıca anıL ?

Burda verilmeyen kırmızı kartlardan bahsedilmiyor. Hiç kimse müneccin değildir.10 Kişi kalan takımlarda 2-0 dan maçı döndürebiliyor 11 e 11 devam eden maçlarda da aynı şey söz konusu. Yani bunu kimse bilemez kırmızı verilseydi şöyle böyle olurdu diye.

Ama burda söz konusu maç sonucuna tamamen etki edilen hatalar. Yani verilmeyen net goller , verilmeyen penaltılar , ofsayt sonucu verilen goller, elle atılan goller, haksız kazanılan puanlar yani.

Feyyaz1889 Kayseri maçı için iki takım lehine de haksız penaltı verildi ve Trabzonspor'un golü çizgiyi geçmedi denildi. Hürriyet gazetesinden bahsediyoruz burda bunlar sana bana göre hatalar değil , her kesim tarafından gözle görülen ve maç sonucunu etkileyen hatalar..!

Kayseri-Trabzon maçı 1-1 bitti. Bizim attığımız gol çizgiyi geçmedi doğrudur , Kayseri'nin penaltısı da penaltı değildi bizim kullanıpta kaçırdığımız gibi. Yani 2 takımda haksız puan kazanmadı veya kaybetmedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...93.asp?gid=211

Haberin Linki burda hangi maçda neler yapılmış görebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En basitinden ilk hafta G.Antep maçında Guiza'ya yapılan hareket baz alınmış,peki Carlos'un hareketi neden yok tabloda...

Bu kadar komik bir tablo işte...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tabi cnm aldın fazladan 4 puanı senin keyfin yerinde

Sivas'ın geçen hafta ki Gençlerbirliği maçı ve Trabzon maçında ki +4 puanı olmasaydı Sivas 30 puanla 5.sıraya iniyordu ama şuan 34 puanla Lider. Arada dünyalar kadar fark var.Ligin seyiri de böyle değişiyor işte.
    Yerinde Veya Değil
    Hakemleri Eleştiriyorsunuz Anlıyorum Bencede Hak Ediyorlar Ama Senin Trabzonun Sivas Maçında İyi Oynarsa Yenerdi Her Bakımdan Anadolunun En İyi Kadrosu Sizde Anadolunun En Zengin Takımı Sizsiniz Ama Sonuç Sivas Lider Burasından Düşün Neden Hakem Hatalarına Bağlamak Yerine Afrikanın En İyi Oyuncularına Sahip Trabzon 4 Puan Fark Atmadı 5 Parasız Sivasa İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkalarına Batırın Futbol Bu Hakemlerle Oynanmıyor Sahada 11 Tane Yiğido Oynuyor Ve Lider Oluyor
    Bir Hakem Hatası 4 Büyükler Lehine Yapılınca Konuşulmuyor Ama Söz Anadolu Oluşun Ağzında Lokmasını Bile Alıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ama kusura bakma da bu görüşün çok saçma. Trabzonspor'un kadrosu iyi olur veya olmaz , Sivas 5 parasız olur veya olmaz bunlarla yapılan hakem hatalarının ne alakası var ?

Hakem sahaya çıkınca aman canım Trabzonun kadrosu iyi Sivas'a göre 3.dakika da ki penaltıyı vermesem nolur kesin gol atarlar mı diyecek ? Bu dediğin çok saçma hakketten.

Ha Sivas'ın başarısı kısıtlı kadro ve bütçesine göre mükemmeldir ama hakem hatalarını ile ilgili en son konuşulacak konudur bu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yerinde Veya Değil
    Hakemleri Eleştiriyorsunuz Anlıyorum Bencede Hak Ediyorlar Ama Senin Trabzonun Sivas Maçında İyi Oynarsa Yenerdi Her Bakımdan Anadolunun En İyi Kadrosu Sizde Anadolunun En Zengin Takımı Sizsiniz Ama Sonuç Sivas Lider Burasından Düşün Neden Hakem Hatalarına Bağlamak Yerine Afrikanın En İyi Oyuncularına Sahip Trabzon 4 Puan Fark Atmadı 5 Parasız Sivasa İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkalarına Batırın Futbol Bu Hakemlerle Oynanmıyor Sahada 11 Tane Yiğido Oynuyor Ve Lider Oluyor
    Bir Hakem Hatası 4 Büyükler Lehine Yapılınca Konuşulmuyor Ama Söz Anadolu Oluşun Ağzında Lokmasını Bile Alıyorlar
    Geçen hafta sahada 11 tane Yiğido yokmuydu ? Gençlerbirliğinin verilmeyen bir penaltısı var maçın başında ve verilmeyen de bir golü var.

Sadece bu maçda bunlar olmasaydı Sivas şuan lider olamayacaktı.İlk yarıyı Lider kapatamıyacakdı. Mantıklı ol lütfen.
    Last edited by shamur1 : 28.Aralık.2008 at 13:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ama kusura bakma da bu görüşün çok saçma. Trabzonspor'un kadrosu iyi olur veya olmaz , Sivas 5 parasız olur veya olmaz bunlarla yapılan hakem hatalarının ne alakası var ?

Hakem sahaya çıkınca aman canım Trabzonun kadrosu iyi Sivas'a göre 3.dakika da ki penaltıyı vermesem nolur kesin gol atarlar mı diyecek ? Bu dediğin çok saçma hakketten.

Ha Sivas'ın başarısı kısıtlı kadro ve bütçesine göre mükemmeldir ama hakem hatalarını ile ilgili en son konuşulacak konudur bu.
    Kusura Sünnetçiler Bakar Niye Bakıyım Senin Görüşündür Bu Ama Hakem Hatalarını Çok Abartıyorsunuz Bursa Sercan İle Ofsayttan Gol Atmış Ona Bakılırsa Geçen Senede Bursada Gökdenizin Hiç Olmayacak Bir Penaltısı İle Bir Puan Aldınız Üzerinden Sadece Geçildi Ama Bursa Ofsayttan Gol Attı Diye Fedarasyona Bile Yürüdünüz Bu Ülkede Herkes Fedarasyona Yürürse TFF Ne Yapar Bilemiyorum Çünkü Her Hafta Bir Sürü Hata Oluyor
    Not:Penaltıyı Sanırsam Gökdeniz Attıydı Yanlışsam Düzelt

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sen 1 sene öncesine gittimişin başka bişey bulamadın mı

Federasyona elbette yürüyecez yapılan hataların hesabı sorulacak ,verilecektir. Bir takım 2-3 hafta içerisinde hatalara maruz kalıyor ve şuan 37 puanda olması gerekirken ve en yakın rakibine 5 puan fark atabilecekken yapılan büyük hatalar sonucu averajla 2.sırada bulunuyorsa sorunun kimlerle olduğu bellidir.

Sen şimdi lidersin 2-3 maçta ki +4 puan sayesinde ama ligin 2.yarısı seni de ordan aşağı alacaklar o zaman görürüm ben seni Şimdiden başladı zaten M.Yıldız haberleri bu bile Sivas'ın performansını düşürmek için bir sebebdir. Hakem hatası olmasa bile.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Feyyaz1889 Kayseri maçı için iki takım lehine de haksız penaltı verildi ve Trabzonspor'un golü çizgiyi geçmedi denildi. Hürriyet gazetesinden bahsediyoruz burda bunlar sana bana göre hatalar değil , her kesim tarafından gözle görülen ve maç sonucunu etkileyen hatalar..!

Kayseri-Trabzon maçı 1-1 bitti. Bizim attığımız gol çizgiyi geçmedi doğrudur , Kayseri'nin penaltısı da penaltı değildi bizim kullanıpta kaçırdığımız gibi. Yani 2 takımda haksız puan kazanmadı veya kaybetmedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...93.asp?gid=211

Haberin Linki burda hangi maçda neler yapılmış görebilirsin.
    Hocam çok afedersin ama Hürriyet gazetesi bana göre paçavradan başka bir şey değil...Biz basının ne mal olduğunu biliyoruz.
    Çok sevgili Erman'da birbirinin fotokopisi iki pozisyona göz göre utanmadan yalan söyledi Galatasaray maçından sonra...Yüzü bile kızarmadı,Hürriyet gazetesi kim ki?Kim için yapmış bu tabloyu,bunları çıkartan Sıddık Turgut kim?

Fenerbahçe-Antalyaspor: 2-0 (Bülent Yıldırım): Güiza’ya açık penaltı yapıldı. Yardımcının penaltı ikazına Bülent Yıldırım, kulak asmadı.

En basitinden bu maçta Antalyaspor'un maç 2-0'ken attığı nizami golü vermemişlerdi...Bundan bahsetmemiş bile,Güiza'ya açık penaltı demiş.Kimbilir başka neleri es geçtiler?Görmediğimiz maçlar falan da var yani.
    Futbolda en çok tartışalacak karardır penaltı,sana göresi bana göresi de çok fazladır.Ama listeye şöyle bir baktım ''o düşürüldü,bu penaltıydı''..Bunlardan başka bir şey yok nerdeyse.Benim elimde maç kasetleri olsa ben daha iyi yazardım.
    Benim için hükümsüz bir haber...Tabi inanan,inanmak isteyen elbet olacaktır,bir şey diyemem.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sen 1 sene öncesine gittimişin başka bişey bulamadın mı

Federasyona elbette yürüyecez yapılan hataların hesabı sorulacak ,verilecektir. Bir takım 2-3 hafta içerisinde hatalara maruz kalıyor ve şuan 37 puanda olması gerekirken ve en yakın rakibine 5 puan fark atabilecekken yapılan büyük hatalar sonucu averajla 2.sırada bulunuyorsa sorunun kimlerle olduğu bellidir.

Sen şimdi lidersin 2-3 maçta ki +4 puan sayesinde ama ligin 2.yarısı seni de ordan aşağı alacaklar o zaman görürüm ben seni Şimdiden başladı zaten M.Yıldız haberleri bu bile Sivas'ın performansını düşürmek için bir sebebdir. Hakem hatası olmasa bile.
    Vallaha Çok Şey Bulurum İlk Haftalardanda Neyse
    Abi Sen Türkiyenin 4.Büyüğüsün FIFADA Haritada Çıkıyorsun Neden Bir Hakem Hatasıyla Federasyona Yürüyorsun Nerde Senin Büyüklüğün Bize Fazladan 5 Puan Verilmiş Olabilirler Ama Ne Değişti Aynı Puandayız Ve Şampiyonluğun En Kuvvetli Adaylarındansın Mehmet Yıldız Haberleri Dediğin Gibi Doğru Ama Medya Zaten Bunları Yapıyor Hakemler Dünyanın Her Yerinde Hata Yapıyor O Yüzden Diyorum Hakemleri Bu Kadar Eleştirmeyin Diye

Nesil
    2006

Tabii ki de hakem hataları ile dengeledik.(!) Denizlispor maçında iki golümüz verilmedi. Ondan sonra oynadığımız Antalyaspor maçında penaltımız verilmedi, tabii ki bu maçları kazandığımız için önemi yok.(!)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Denizli maçında heralde Deivid'in golü verilmemişti maçı kazandınız ama 1-0 dı yanlış hatırlamıyorsam. 2-0 kazansanız 3+2=5 puan mı alacaktınız ?

Yani burda adamlar sonuca etki eden hataları yazmışlar. Sonuca nasıl etki eder ? X takımının nizami golü verilmez maç 0-0 biter X Takımı 2 puan kaybetmiş olur. Y Takımı 1-1 devam eden maçta ofsayttan golü yer 1 puan alacakken 0 puan alır. vs vs. Anlatabildim mi ? Sen gelmiş burda 1-0 yendiğimiz maçta Deivid'in verilmeyen golünden bahsediyorsun. Elbette hata büyük ama sonuca etki etmemiş , etseydi yazık olurdu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu bunların hepsini maç konularında konuşmadık mı tekrar tekrar konuşmak ne kazandırıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Amacım tartışma yaratmak değildi. Anlatmak istediğim şuydu. Bir tek Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın, Trabzonspor'un canı yanmıyor, bir tek bu takımlar ödüllendirilmiyor. Fakat neden hep bu takımların başına gelenlerden söz ediliyor?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eskişehirspor'un da 5 puanı güme gitmiş. Çok haklısın. Ama diyorum ya bu tip olaylar direk dekodere bağlı ne yazık ki Şansal böyle mutlu oluyor çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok yahu tartışma çıkarmak için açılmış demedim zaten Mustafacım ama ben bu hakem konularını okumaktan bıktım hala nasıl tartışıyorsunuz diye sordum

Birbirinizi kırmadan kurallar dahilinde gırtlak gırtlağa gelecek kadar tartışabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Denizli maçında heralde Deivid'in golü verilmemişti maçı kazandınız ama 1-0 dı yanlış hatırlamıyorsam. 2-0 kazansanız 3+2=5 puan mı alacaktınız ?

Yani burda adamlar sonuca etki eden hataları yazmışlar. Sonuca nasıl etki eder ? X takımının nizami golü verilmez maç 0-0 biter X Takımı 2 puan kaybetmiş olur. Y Takımı 1-1 devam eden maçta ofsayttan golü yer 1 puan alacakken 0 puan alır. vs vs. Anlatabildim mi ? Sen gelmiş burda 1-0 yendiğimiz maçta Deivid'in verilmeyen golünden bahsediyorsun. Elbette hata büyük ama sonuca etki etmemiş , etseydi yazık olurdu zaten.
    Her Şey Puan Değilki Averaj İçin Önemli Değilmi Gol Atmak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tartşmanın sonucu bir yere varmaz o yüzden vakit kaybetmeye gerek yok..+1 puan Allah bereket versin diyorum..
    Haberde Ardanın golü ofsayt denilmiş ama arda orda topu kendi kaptı nasıl ofsayt anlamadım..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tartismaya gerek yok, anca birbirimizi kirariz

Ama bu tablo bugun bize yarin size, herkesin dilinin yanacagi zaman vardir ozamanda gelip buraya rahat rahat bisey olmaz yazabilirmisiniz bilmem

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Tartismaya gerek yok, anca birbirimizi kirariz

Ama bu tablo bugun bize yarin size, herkesin dilinin yanacagi zaman vardir ozamanda gelip buraya rahat rahat bisey olmaz yazabilirmisiniz bilmem
    Vallaha Hakemleri Bu Kadar Çokta Eleştirmeyiz TFFyede Yürümeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

zaten TFF'ye herkes yürüyemez..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sende oyle bi yaziyonki sanki ben yurudum TFF ye. Ben oraya gidecek olsam, binanin camlari kalmaz

Ben diyorumki burda bosuna yazmiyalim birbirimizi kircaz belkide bazi arkadaslar ceza alacak.

Bide bu isler bugun bana yarin sana herkesin dili yanar bi gun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Komedi bir tablo kararlar tek taraflı alınmıs herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri