1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 0 MN $'a Satılık Listesindeki Futbolcular

Default 0 MN $'a Satılık Listesindeki Futbolcular

Arkadaşlar şuan oyunu oynayamıyorum.v9.0. 1'de bir hata vardı.v9.0. 2'de hala devam ediyor mu? öğrenmek istiyorum. Kulüpler bazı futbolcularını 0 MN $' a futbolcularını satılık listesine koyuyordu. Tamam, kötü futbolcular koyulurda Jo, Kompany ve Rafael van der Vaart gibi ünlü ve iyi futbolcuların 0 MN $ konulması acayip kaçıyor. İşin ilginç tarafı bu futbolcuları hiç kimse izlememesi ve aldıktan bir sene (oynattıktan) sonra bütün dünya kulüplerin izlemesi ve çok yüksek paralara satmamdı. Bu bug v9.0. 2'de devam ediyor mu?

Sağlıcakla Kalın.

Bilmiyorum bug mu, ama şu şekilde olabilir, oyuncunun kontratı çok maliyetlidir, takımıyla da uzun süre sözleşmesi vardır, az miktar paraya bile satamıyosa futbolcuyu bari maaşını başkası ödesin şeklinde bir düşünceyle bedavadan satıyo olabilirler

(Tamamen tahmindir, bu konuda bilgim yok.)

Quote Originally Posted by burakaksoy90 View Post
    Bilmiyorum bug mu, ama şu şekilde olabilir, oyuncunun kontratı çok maliyetlidir, takımıyla da uzun süre sözleşmesi vardır, az miktar paraya bile satamıyosa futbolcuyu bari maaşını başkası ödesin şeklinde bir düşünceyle bedavadan satıyo olabilirler

Güzel düşünce ama takımları zengin.

Nesil
    2006

Benim anlamadığımda nokta ise, ben oyuncularımı bedavaya satsam bile hiçbir kulüp teklif yapmıyor...

Quote Originally Posted by burakaksoy90 View Post

Bu "bug" kelimesi yeni geldi, bunun Türkçe'si tahtakurusu değil mi?

Bu son söylediğine katılmak istiyorum. Birde takımdan kovacaksın ama; tazminat çok fazla, gitsin diye yapılan bir yol olabilir.

Bilmiyorum bug böcek demek heralde açıkçası gerçekten düşündüm böcek yazsam nasıl tepki alırım diye oyun hatası şeklinde çevirelim bu kadar basit

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Benim anlamadığımda nokta ise, ben oyuncularımı bedavaya satsam bile hiçbir kulüp teklif yapmıyor...

Bu "bug" kelimesi yeni geldi, bunun Türkçe'si tahtakurusu değil mi?

Bu son söylediğine katılmak istiyorum. Birde takımdan kovacaksın ama; tazminat çok fazla, gitsin diye yapılan bir yol olabilir.
    Literatürde bug kullanılır, hata dediğinde kimse bir şey anlamaz.
    Bug buldum der isen hemen update çıkaralım cevabını alırsın.Hata buldum dersen de ne hatası cümlesini duyarsın.

IT sektöründe global kullanımda terim ne ise o terim kullanılır, üzerinde değişiklik yapılmaz, bunu kabul etmek gerek, ana dil diretmek gereksiz olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

genel olarak oyunlar için kullanılır bug kelimesi. oyunlarda ortaya cıkan tutarsızlıklar veya tuhaflıklar için kullanılır. Zaten patchlerin amacı da bu bugları düzeltmektir.

kelimeye değilde soruna odaklansak.
    Sorun çözüldümü acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu şey bug mu değil mi bilmiyorum ama oyunu zevksiz kıldığı kesin, örneğin ben bir oyuncuyu alırken fedakarlıklar yapmaktan ve böylece bu oyuncuya değer vermekten zevk alıyorum. Hatta bazı oyuncular bu durumda sizi favori elemanları arasına alıyor. Bu da bana zevk veriyor. Yani bugsa düzeltilsin, değilse kaldırılsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ben bu yolla Diego'yu İnter'den Pienar'ı da Blackburn'den bedavaya almıştım.O zaman hoşuma gitmişti bu olay ki bence mantıklı bişey.Eğer aynı şey bizimde başımıza gelirse bunun sonucunun işimize yaramayacak bir futbolcuyu körü körüne almamayı göstermesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

bence de mantıklı çünkü özellikle adam yıldızsa kontratı 10milyon $ seviyelerinde bile olaibliyor, eğer siz o adamı beleşe çıkartısanız 10 milyon kazanmış gibi bakabilirsiniz olaya..

bende zaman zaman kötü özellikli ama yüksek ücretli oyuncuları gene yüksek gönderme ücretlerine rağmen kontratını fesediyorum.

geçmişte bizim türk takımları da bu olaydan çok çekmişti hatırlarsak

Mesaj Yetkileri