1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kahramanmaraşspor u nasıl alabilirim.

Default Kahramanmaraşspor u nasıl alabilirim.

Arkadaşlar FM 09 Kahramanmraşspor 3.lig Yükselme grubunda geçen yıl ligden düştü bu yıl tekrar yükseliyor acaba Kahramanmaraşsporu alabilmem için ne yapmalıyım ??

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Data editörden ayarlayabilirsin.Yada EDT dosyası kullanabilirsin.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Yaa ben FM 05 den itibaren hepsini oynadım ama o data editörü 07 de bile kullanmadım işime yaramıyordu çünkü :S peki birisi bana yardımcı olabilir mi bn kadroyu yollasam oyuncu özellikleri fln yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar lütfen ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

EDT generator kullanarak yapacaksın arkadaşım. Editörle falan uğraşmana gerek yok. 2 takımın ligdeki yerlerini değiştireceksin o kadar.

http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=12

Bu mesajda linklerini koymuştum. Ben yapamıyorum şu anda kendi PCmde olmadığı için eğer yapamazsan söyle birşeyler ayarlarım.

Allah razı olsun kardeş hafta sonu uğraşacağım bunun için ama oyuncular fln bazıları çıkmıyor ona şaşıyorum mesela şu anda takımımızın en iyisi üst liglerden takip edilen futbolcu yok bu nasıl iş :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    peki o linkdeki prgoramları indirince nasıl kurcam ne yapcam bilmiyorum daha ayrıntılı açıklarsanız sevinirim =)
    Last edited by cristiano46 : 03.Mart.2009 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yaa beyler yardım edecek olan yok mu ???

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://uploaded.to/?id=mc528t Güngören Belediyespor'la yer değiştirdim. İsmini bilseydim Regen oyuncu veya Başkanda yapardım seni ama olmadı Datanın klasöründe EDT dosyaları vardır oraya atacaksın. Şu anda bilgisayarımda oyun olmadığı için sana tam olarak yerini söyleyemiyorum. Ama büyük ihtimalle C>Program Files > Sports İnteractive > data > 9.3.0 > EDT böyle bir yolda olması lazım.

Saol eywallah yaa bnm regen oyuncuda yapmam lazımdı ama neyse sen bana msn adrfesini yolla da konuşalım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

hoca PM Kutunu kontrol edersen iyi olur. Veya adresini yolla bbana.

Bu dosyanın etkin olması için yeni oyun açman lazım onu söylemeyi unuttum.

10. Default

Ekledim kardeşim..

Mesaj Yetkileri