Arkadaşlar oyuncum bileğini burktu ama 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. BU nedir yaBilek burkunca 1 ay gidiyorsa ohooo
![]()
Arkadaşlar oyuncum bileğini burktu ama 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. BU nedir yaBilek burkunca 1 ay gidiyorsa ohooo
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
doğru bir yaklaşım.
çünkü tam randumanlı idmanlara başlaması için o kadar zaman kafadan her türlü gider şuan takım arkadaşım bu durumda 1 haftadır idmana çıkmıyor !
Bilek burkulması olsada bazen iş ciddi olabiliyor. Ama bir hafta sonra oynatırsın oyuncunu diye düşünüyorum. 1 ay tam antrenmanlara çıkacağı gün için belirlenmiş olabilir.
Fizyoterapistim Gianni Nanni
Bana biraz abartı gibi geldi. Her maç ayak burkuluyor tak 1 ay.. Fazl bence
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
abartı degil arkadaslar...bilek burkulması ve bu burkulma esnasında bagların zorlanması sonucu sakatlıgın tam olarak gecme süresi4-6 haftadır...
aynen zamanında halı sahada oynarken bileğimi burkmuştum ve sonucunda oluşan doku zedelenmesi nedeniyle 1 hafta yatak istirahati vermişti doktor. yürümeye başlamam 2 haftayı bulmuştu, futbolcu olsaydım eğer eminim 1.5-2 ay dan önce form tutamazdım : )
Bence hata değildir çünkü geçen sene sezon ortasında aynı sakatlığı yaşadım 10 gün sonunda idmanlara başlayıp maça çıkmıştım doktora gittiğimde bileği stabilize eden bağların zedelendiğini sölemişti ve sakatlığı daha çok uzamıştı böle bi olay olabilir 1 ay normaldir bence