1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hata mı Değil mi anlamadım_?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Hata mı Değil mi anlamadım_?

Arkadaşlar oyuncum bileğini burktu ama 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. BU nedir ya Bilek burkunca 1 ay gidiyorsa ohooo
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arkadaşlar oyuncum bileğini burktu ama 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. BU nedir ya Bilek burkunca 1 ay gidiyorsa ohooo
    fizyoterapistin iyi değilse sakatlıklar uzayabilir

ama bu bir hata değil gerçekten bir insan bileğini burkarsa(ciddi anlamda burkulma incinme değil) 3 haftadan önce kendine gelemez

yaşadım oradan biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

doğru bir yaklaşım.

çünkü tam randumanlı idmanlara başlaması için o kadar zaman kafadan her türlü gider şuan takım arkadaşım bu durumda 1 haftadır idmana çıkmıyor !

Bilek burkulması olsada bazen iş ciddi olabiliyor. Ama bir hafta sonra oynatırsın oyuncunu diye düşünüyorum. 1 ay tam antrenmanlara çıkacağı gün için belirlenmiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fizyoterapistim Gianni Nanni

Bana biraz abartı gibi geldi. Her maç ayak burkuluyor tak 1 ay.. Fazl bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abartı degil arkadaslar...bilek burkulması ve bu burkulma esnasında bagların zorlanması sonucu sakatlıgın tam olarak gecme süresi4-6 haftadır...

aynen zamanında halı sahada oynarken bileğimi burkmuştum ve sonucunda oluşan doku zedelenmesi nedeniyle 1 hafta yatak istirahati vermişti doktor. yürümeye başlamam 2 haftayı bulmuştu, futbolcu olsaydım eğer eminim 1.5-2 ay dan önce form tutamazdım : )

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Bence hata değildir çünkü geçen sene sezon ortasında aynı sakatlığı yaşadım 10 gün sonunda idmanlara başlayıp maça çıkmıştım doktora gittiğimde bileği stabilize eden bağların zedelendiğini sölemişti ve sakatlığı daha çok uzamıştı böle bi olay olabilir 1 ay normaldir bence

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Fizyoterapistim Gianni Nanni

Bana biraz abartı gibi geldi. Her maç ayak burkuluyor tak 1 ay.. Fazl bence

Taylan arkadasim benim de fizyoterapisitim Gianni Nanni evet herhalde bu adam cok mal her oyuncu nerdeyse 2-4 ay sakat nedenleri de abuk sabuk kirilma olsa hadi nese dicem..

Mesaj Yetkileri